🔥🔥🔥Săptămâna culminantă a Toamnei: Luna plină (21 septembrie) versus Echinocțiul de toamnă (22 septembrie): recoltă și roadele ei, o ultimă explozie a Vieții, dar și deschiderea porților către Lumea de Jos. Natura își dăruiește bogăția și apoi moare. Această lume celebrează și deplânge, deopotrivă.

🔥Toamna aceasta, când Luna și Soarele se vor uni, sărbătoarea va fi deosebit de strălucitoare, de dulce, dar și amară. Săptămâna este plină de puterea Echinocțiului de toamnă și va deveni punctul culminant, rezultanta faptelor din acest an: activități, relații, procese, cunoștințe, experiență … Tot ceea ce o persoană a semănat sau a acumulat în sine, ca într-un sol, ce urmează să dea rod.

🔥Luni. Cu o zi înainte de sărbătoare atmosfera este întotdeauna puțin neliniștită, mai ales că este un eveniment de tranziție către o nouă etapă.

🔥Așadar, ziua de luni va aduce o stare de anxietate, făcându-vă să vă gândiți la toate oportunitățile pe care le-ați ratat. La ceva anume va trebui să renunțăm, anumite acțiuni nu mai trebuie întreprinse Oamenii trebuie să-și adune gândurile, pentru a merge mai departe.

🔥 La serviciu sau în activități trebuie să treceți printr-un moment de stand-by, de așteptare. Este mai bine să nu ajungeți undeva, sau să nu îndepliniți un obiectiv dinainte fixat, decât să cădeți lat, încercând să acoperiți un volum prea mare de sarcini. Nici afacerea, nici voi nu veți fi mai bine în acest sens. Rezultatul principal a fost deja obținut: așa că o mică întârziere nu va afecta nivelul atins acum, iar perfecționismul și dorința de a respecta cu orice preț un grafic nu o va îmbunătăți.

🔥 Într-o relație, este important să evitați pressing-ul. Chiar dacă vi se pare că trebuie musai să clarificați ceva, nu trebuie să dați cu pumnul în perete. Lăsați parteneriatul să fie reciproc și comunicarea plăcută. Acceptați ajutorul și oferiți-l, nu cereți nimic, ci acceptați și validați persoană dragă pentru cine este.

🔥 Sănătatea va fi direct proporțională cu nivelul de stres. O încercare de a depăși capacitățile corpului și a psihicului dvs. va duce cu ușurință la o deteriorare a funcțiilor vitale. Permiteți-mi să vă reamintesc că semnele unei bolii nu ar trebui sub nicio formă ignorate acum, altfel vor intra în faza acută.

🔥Total nerecomandate azi și mâine intervențiile chirurgicale în zona picioarelor , mai ales a degetelor de la picioare. Riscul de infecții fungice și virale este crescut. Evitați băuturile alcoolice, alimente vechi sau care vă trezesc suspiciuni, orice fel de medicamente puternice (posibilă otrăvire sau reacții alergice)

🔥 Un anumit proces lung din viața voastră s-a apropiat de sfârșit. Eliberarea mentală sau emoțională are loc. Unii dintre noi ar putea vedea abia acum ceea era deja restrâns, ca și proces, de mult. Vom înțelegem limpede, că a venit vremea să plătim pentru ceva, sau să fim plătiți pentru ceva și…. să ne luăm rămas bun.

🔥 Pe lângă plata (reală sau doar mentală), ziua mai poate aduce cadouri. Nu sunt simple cadouri. Ele pot avea în vizor prietenia voastră și un parteneriat viitor, adică au un anumit preț. Așa că, atunci când acceptați eventualele cadouri, luați în considerare, dacă doriți să vă asumați vreun angajament față de cel care dăruiește, sau nu. Dacă donatorul este un om plăcut pentru voi. și sunteți gata ca în viitor, într-un fel sau altul, să plătiți pentru acest cadou (în orice fel), atunci acceptați-l cu calm – și atunci el va fi un simbol și garanție al unei viitoare colaborări plăcute. Dacă nu – refuzați, fără teama de a ofensa – prețul plătit pentru un astfel de cadou va fi mai scump decât supărarea celui refuzat.

Artist: Josephine Ball, 1947.

🔥Ce ne echilibrează energetic astăzi: meditația cu lumânare; în general, aprinderea focului, orice lucru cu focul (în special coacerea pâinii sau a produselor de panificație); rugăciunile și conectarea la îngerii păzitori sau la ghizi vor fi deosebit de eficiente azi; actele de milostenie; adunarea și numărarea roadelor( bani, realizări, etc de la începutul anului până acum); orice ține de înfrumusețarea , decorarea casei, a spațiului în care vă aflați; lucrul cu cristale de hiacint sau safir.

🔥Copiii concepuți în a paisprezecea zi lunară au un simț înnăscut al dreptății. Acest lucru îi face predispuși la stări melancolice și chiar depresive. Dar, de obicei, ei fac față acestora. Întreaga lor viață este o luptă între principiile interne și imperfecțiunea exterioară a lumii. (În curând, un Calendar al concepțiilor pentru anul 2022)

🔥Părul astăzi nu se tunde și nu se vopsește (la fel ca și în următoarele 3 zile)

🔥Visele din această zi nu se împlinesc. Nu vă descurajați dacă aveți un vis urât sau deprimant. Nu-i acordați prea multă importanță, deoarece imaginile nu au fost decât un joc al subconștientului vostru. Nu căutați în această zi răspuns la întrebări în vise – răspunsul deja se află în interiorul vostru.

🔥 Bucurați-vă cu recunoștință de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea, Masha.