Lună Plină pe cer. Luna Toamnei, Luna Recoltei.

Un moment memorabil în Timp. Ușor neliniștit și tulbure, precum mustul, fermentat de vise ciudate. Timp, când din străfundul sufletului se ridică tot ceea ce noi am încercat, de atâta timp, să ascundem. Timpul Oglinzilor sincere.

Puternicul impuls de a resuscita sau a duce la bun sfârșit treburi și intenții ce zăceau demult abandonate, ar putea provoca la exterior destule dispute și contraziceri cu cei din jur (bineînțeles că ne-ar plăcea să-i știm pe alții, vinovați pentru eșecurile noastre!) sau, la cealaltă extremă ; ”sunt ultimul om și totul e îngrozitor”. Încercați să evitați astfel de pierderi de energie și crize autodistructive. Calm și iarăși calm (îmi vine să citez celebra replică din ”Cu mâinile curate”, dar mai bine mă abțin :)) )

Meditații, muzica bolurilor tibetane, terapie prin artă sub formă de desen cu degetele și sculptare în lut, creare de mandale, mers pe jos, masaj – iată moduri perfecte moduri de a te concentra pe cauzele reale, pe corpul tău, pentru a opri forfota creierului, atât de speriat. Alegeți ce vă place și scufundați-vă în acea activitate.

Bineînțeles că mă refeream la pauze sau la timpul liber, pentru că nimeni nu a abrogat încă mersul la muncă. Și oricum, nu este o perioadă în care să fugim de treburi. Universul este generos doar cu cei care acționează, care își asumă responsabilitatea pentru viața și deciziile lor. Puneți în ordine acele incomode, în străfundurile sufletului abandonate, ascunse vederii, detestate treburi. Alcătuiți ”business-planul ”prorpiei vieți. Dar totul cu sinceritate extremă, incomodă, lucidă. Orice adaosuri și ”îndulciri” de genul ”la asta închidem ochii și e ca și dispărută”, ”de aia mă ocup mai târziu”, ”și mâine e o zi” – nu mai sunt tolerate de Univers. Chiar este timpul să vă așezați la masa negocierilor cu „păcatele” din trecut. Plătiți prea mult pentru prezența lor în viața voastră, plătiți pentru amânare, pentru lipsa dorinței de a verbaliza sincer și de a tranșa problemele neplăcute. Un plan clar , cu termene de execuție și mai clare – asta trebuie să faceți

🔥 În afaceri sau la locul de muncă, este posibil să se schimbe ceva, pentru care pana acum nu a existat suficientă putere de a schimba sau nu vedeați soluția pentru a mișca ceva dintr-un punct mort. Dar, de Sus ni se se oferă ajutor și ajutoare. Dacă în această zi cineva vă cer ajutor – la rândul vostru, nu aveți voie să refuzați.

Dar dacă vi se cer bani pe datorie, atunci fie îi dați, dar cu gândul că nu îi veți mai vedea înapoi, fie nu îi dați deloc. Nici să vă împrumutați de bani nu este recomandat. Nu trebuie să intrați în Iarnă cu bc buzunarele goale în sărbătoarea Belșugului, dar nici cu datorii – în iarna se intră cu ceea ce am adunat noi și încercând să conservăm, să păstrăm pentru vremurile ”reci” la propriu și la figurat, energia abundenței.

🔥Astăzi vă recomand ca practică, o conversație interioară cu Mama Pământ, cu minunata Zeiță Gaia , entitatea coordonatoare a planetei noastre. Exprimați-vă recunoștința, mulțumiți pentru ceea ce aveți și rugați-o să vă ajute să păstrați și să înmulțiți tot Binele și abundența care au intrat în viața voastră. (Despre această energie a recunoștinței și cele 12 trepte ale ei vom vorbi în această sâmbătă mai detaliat)

Important, atenție! Acum putem cere doar să se înmulțească ceea ce avem deja – la fel cum dintr-o mână de boabe de grâu putem crește un câmp îmbelșugat. Este inutil să cerem azi înmulțirea a ceva ce nu avem.

🔥 În relații, sub influența Lunii Pline se pot manifestă sentimentele extrem de puternice, pe care mulți dintre noi probabil, le-au uitat – deh, rutina, oboseala, afacerile, anii. Pasiunile se răcesc, sentimentele sunt acoperite de praf. Ultima Lună din jumătatea luminoasă a anului va da un impuls pentru reînvierea unor astfel de relații. Pot apărea schimbări de atitudine, unele poate chiar șocante, deranjante, dar mai des plăcute. Uneori scânteile se aprind din Lună și nu din Soare. 🙂 Și această scânteie, dacă este aprinsă acum, va susține relația până în primăvară.

🔥 Sănătate. Și aici Luna vine cu un puternic aflux de energie, cu dorința de a trăi, de a respira adânc aer proaspăt în plămâni. În ciuda unor astfel de sentimente, merită să ne amintim de riscurile săptămânii și să fim atenți la răceli 🙂 .În afară de aceasta, mânuiți cu multă precauție cuțitele și obictele din sticlă. Există un risc foarte ridicat de tăieturi.

🔥 În această zi, Zeița Gaia ne mai oferă un dar: posibilitatea de a mărturisi , de a elibera prin lacrimi poveri sufletești. Este un cadou pentru toate acele femei, atât de epuizate, încât au uitat până și cum să plângă. Dacă există un nod în viața voastră, dragelor, care pare că nu poate fi deznodat, vorbiți astăzi cu Ea, conectați-vă la energia ei – poate în parc, sub un pom, sau poate pe un gazon cu iarbă – undeva unde o puteți atinge fizic. Dacă nu aveți unde – mergeți lângă o plantă de interior, unde puteți fi doar voi două. Ca și unei mame înțelegătoare, destăinuiți-vă. Cu cuvintele proprii. . Veți simți cum vă răspunde cu energia ei mângâietoare și vă puteți atunci da frâu liber lacrimilor, puteți să vă plângeți durerea și să vă eliberați.

După un timp, veți constata uimite, că începe să se desfacă complexul și încurcatul nod sufletesc!

🔥 Nu uitați, bucurați-vă de fiecare z a acestei săptămâni și de și acest Portal, deschis către Cer! Cu iubire, Masha.


Pentru a deveni cititor permanent al rubricii private ”Previziuni astro-energetice zilnice”
urmează pașii de aici