🔥🔥🔥Celebrarea Echinocțiului. A Echi-Librului, în care talerele Balanței cerești (Libra), se opresc pentru o clipă, la grad zero, balansând perfect între Lumină și Întuneric, între frig și cald, între zi și noapte. Soarele însăși pentru un moment este pregătit să oprească, pentru a trăi echilibrul perfect al Spațiului, după care, cu un oftat, trezit de amintirea verii ce a trecut, va trece în emisfera Sudică, mergând către iarnă.

Zeița Mamă ne invită pe fiecare la tronul Ei. Sub privirea-i atentă, oamenii își încetinesc agitația, primind o șansă de a conștientiza ceva, de a se înțelege mai bine pe sine, de a-și reface forțele.

🔥 În ciuda calmului zilei, lucrurile pe care le-ați plănuit pentru astăzi se vor face rapid și ușor. Trebuie să plecați la drum? Plecați cu încredere!. Trebuie să săvârșiți o faptă măreață? Îndrăzniți! Numai nu vă pierdeți timpul cu îndoieli, împotmoliți în frici sau în lene. În special oamenii creativi pot începe astăzi să realizeze proiecte importante. Tot ce ține de creație și creativitate va fi susținut și favorizat de către Univers.

🔥 Relațiile trec prin moarte și renaștere. Se întâmplă evenimente aproape imperceptibile, ca niște atingeri delicate – și o persoană începe să se simtă diferit în contact cu cineva, natura conexiunii se schimbă. Această zi va declanșa niște schimbări mari: către sfârșitul lui octombrie ele vor deveni evidente. Fiți atenți, atât la propria persoană și la cealaltă, oricine ar fi ea – iubit, soț, prieten, asociat, rudă. În orice caz, energiile Lunii pline nu favorizează astăzi relațiile sexuale – nici măcar între soți, cu atât mai mult, între persoane cu care nu suntem în relații stabile. Sexul poate înrăutăți starea de sănătate, în anumite cazuri, chiar destul de serios. În cel mi bun caz, o devitalizare este garantată.

🔥 Sănătate. Zi în care omul se simte foarte profund pe sine. Corpul este calm, capul limpede. Studiindu-ne pe noi înșine, putem înțelege ce trebuie făcut pentru sănătatea noastră și o existență echilibrată, cum să avem în mod optim grijă de noi. Un bun motiv pentru a ne observa și asculta.

Nu avem voie să mâncăm în exces. E indicat să ne abținem de la alcool și preparatele din ciuperci sau carne. Activitatea fizică este benefică, dar cu măsură. Este mai bine să amânați orice fel de operații chirurgicale. Curățați corpul, suplimentați-l cu vitamine. Astăzi, corpul nostru are nevoie în special de fier, astfel încât să puteți mânca, de exemplu, rodie, suc de rodie, spanac, sfeclă roșie, etc. Astăzi este ziua reînnoirii sângelui. Prin urmare, orice boală legată de sânge care apare astăzi este un semnal de avertizare: omul își canalizează greșit energia. Ziua lunară mai este asociată cu splina. Se consideră că splina stochează energie eterică. Și dacă vă simțiți deprimat, confuz, simțiți o profundă melancolie și lipsă de speranță – ar trebui să vă gândiți la cuvintele și acțiunile voastre din ultimul timp. Poate că sunt contrare Legilor Divine.

🔥După orele 19 energia Lunară se schimbă, intrăm în ziua 17 a Lunii, zi perfectă pentru concepția unui bebe. El va avea o fire liniștită și blândă, va fi plin de sinceritate, dragoste pentru toate viețuitoarele, atașat de casă și părinți.

🔥 Cum ziceam, dacă trebuie să faceți un drum, mergeți cu îndrăzneală. Dar încercați să îl faceți cât e Soarele pe cer, pe lumină. Întoarceți-vă acasă înainte de lăsarea întunericului, astfel vă veți programa într-un mod simbolic, ca toate drumurile să vă fie luminoase în iarna care vine.

🔥Doar un singur drum – cel către coafor ar fi indicat să-l amânăm pentru o altă zi. Din punct de vedere energetic, tăiatul părului azi predispune la consum de alcool, infidelitate, greșeli de comportament, conform astrologiei vedice.

🔥Astăzi, este deosebit de important să interpretăm corect visele, deoarece acestea pot transmite informații importante.

🔥 În ciuda sărbătorii, această zi ne cere să ne menținem modestia în acțiunile și comunicarea de orice fel. Astăzi se stabilește o legătură între corpurile noastre fizice și astrale. Este ușor să o distrugem prin manifestarea furiei, orgoliului, a competiției agresive. Să evităm pe cât posibil manifestările extreme. Dacă simțiți că sunteți pe punctul de a vă vărsa nervii pe o persoană, este mai bine să opriți comunicarea și să vă retrageți. Cei care vă permiteți – limitați astăzi comunicarea la familie, sau, în cazuri excepționale, chiar la propria persoană, dacă simțiți că și în familie (sau mai ales acolo! :)) există oameni care ar putea să vă provoace la dezechilibre. Oricum, faceți-vă timp azi, pentru a fi măcar câteva momente singuri, pentru a comunica cu Spiritul Mamei Pământ, cu Zeița. Pentru a-i mulțumi și a o petrece cum se cuvine: ea va pleacă în curând în Împărăția Umbrei până la primăvara…și de acolo va pregăti sosirea Iernii. Și fie ca iarna ce vine să ne fie blândă!

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi, în echilibru și recunoștință! Cu toată iubirea, Masha.


Pentru a deveni cititor permanent al rubricii private ”Previziuni astro-energetice zilnice”
urmează pașii de aici