🔥🔥🔥 Mijlocul toamnei este un timp al răbdării. Întunericul și frigul se apropie tot mai mult. Aceste două zile vor fi și ele, niște zile ale răbdării, când va trebui ne gândim bine la fiecare pas pe care vrem să-l facem. Abandonați deciziile serioase și acțiunile active până la vremuri mai bune. Sâmbăta poate fi plină de contradicții și de întârzieri, mai ales la cei ce au tranzite tensionate peste harta natală. Da, interacțiunea cu aceste energii contradictorii vă va ajuta la înțelegerea esenței unor procese foarte profunde din spațiul energetic înconjurător, dar vă va cere și multă energie.

Duminica este mult mai plăcută: deși cursul vieții este încă lent, alăturarea cu oameni buni, primirea de ajutor sau recunoștință pentru sprijinul primit sau acordat va aduce multă bucurie.

🔥 Sâmbătă este bine să ne dedicăm muncii, afacerilor, grijilor cotidiene. Aceasta este zona cea mai favorabilă a zilei: dacă vă afundați până peste cap în ele și nu vă gândiți la nimic altceva, veți putea termina multe dintre treburile pe care le-ați început, dar au rămas neîncheiate. Sunt exact cele cărora trebuie să le acordați atenție: chestii care ”vă stăteau pe creier”, pe care azi aveți ocazia să le încheiați rapid.

Duminică, vor exista multe piedici în activitățile voastre, multe interferențe cu ceea ce faceți, fără să aveți vreo vină sau contribuție la asta; în schimb, vor fi oportunități de a merge undeva, de a face o plimbare. Dacă vedeți că nu aveți spor în ceea ce v-ați, propus atunci este mai bine s-o lăsați baltă pentru o vreme și pur și simplu, să vă odihniți.

🔥 Relațiile de sâmbătă sunt destul de tensionate sau pline de tristețe, dar e ceva de așteptat. Fie unul dintre parteneri este ocupat, iar al doilea este trist pentru că se simte singur, fie există certuri minore din cauza unor motive obișnuite, fie pur și simplu ceva nu funcționează.

Duminică, tensiunea va dispărea parțial, comunicarea va deveni ceva mai veselă, va exista sprijin reciproc sau doar veți petrece plăcut timpul împreună. Deși, dacă cineva se așteaptă la o acțiune, o veste sau o decizie din partea celuilalt într-o relație, atunci cel mai probabil, asta nu se va întâmpla.

🔥 Sănătatea sâmbătă este de așa natură încât aveți senzația că trebuie să răbdați ceva.De fapt, nu este chiar atât de rău, dar senzația că totul vă doare, că ceva scârțâie rulează pe fundal. Starea de spirit este așa si așa, și s-ar putea să conștientizați că starea emoțională este mai rea decât starea de sănătate, de fapt. Ați vrea să depistați vreo boală în voi, pentru a vă întinde și vă fi milă de voi. Dacă e așa, mai bine stați culcați, fără a căuta boli. 🙂 Duminică, energia crește, puterile vă revin și va exista dorința de mișcare, pentru a primi o doză și mai mare de energie și vioiciune. Puteți face mișcare dacă asta simțiți, fără a uita de avertisment: fracturile și leziunile articulare reprezintă un risc cheie pe parcursul întregii săptămâni, așa că fiți foarte atenți.

🔥Tăiatul părului este recomandat în ambele zile, deoarece va îmbunătăți structura firului de păr ți îl va întări. Recomandat celor care vor ca tunsoarea să țină cât mai mult, deoarece părul va crește mai lent după aceea. Din punct de vedere energetic, tăind părul în acest weekend, vă eliberați de niște reziduuri energetice din câmpul auric, deblocați drumuri, ordonați câmpul mental.

🔥 Ambele zile, dar mai ales duminica, este bine să postim, să mâncăm cu măsură sau să renunțăm la orice alte excese plăcute, cu care ne îndulcim periodic viața. Poate că evenimentele în sine ne vor forța la o astfel de asceză: de exemplu, treburile sau drumurile nu vor permite să mâncăm la timp, poate niște analize medicale, sau poate dorința de a vă împărtăși după slujba religioasă. Sau..poate lipsa de electricitate vă va priva de distracțiile obișnuite.

🔥 Apropos de electricitate … Pregătiți-vă, pentru orice eventualitate la sincope în această lună! Și nu atât cu liniile electric ar putea fi probleme majore, cât cu liniile de comunicații – telefon, Internet etc.

🔥 Lipsa forțată (sau nu) a comunicării în viața noastră nu este niciodată întâmplătoare: în astfel de zile este mai bine să tăceți, să nu răspândiți nicio informație, să nu vorbiți nimic despre voi. Cu nimeni! Nici măcar cu persoanele apropiate. Orice spuneți ar putea fi folosit împotriva voastră. Și încă ceva: tăcerea ajută la concentrare și acumulare de energie suplimentară, care nu va fi de prisos în această toamnă turbulentă.

🔥Ce am mai putea face în acest week-end, pentru a ne umple rezervoarele cu energii benefice?

* drumuri, plimbări, excursii;

*contemplarea cerului, a stelelor, a norilor ce curg;

*orice tip de artă, tot ce implică creativitatea: pictați, compuneți texte, realizați fotografii și filmări, etc; *interacționați cu copiii (sau puii de animale), jucați-vă cu ei, îngrijiți-i;

*postul, tăcerea, orice tip de asceză;

*curățârea și ordonarea casei și a spațiului din jurul vostru;

*căința pentru fapte regretabile, rugăciunile de iertare.

*duminică – orice exerciții pentru echilibru, practici yoga.

*duminică – orice lucru cu texte, cu informația. Asimilarea unor cunoștințe.

*îndeplinirea promisiunilor, returnarea datoriilor.

🔥Visele conțin multă informație. Puteți lucra cu ele, visând conștient. Visele ne mai pot arăta niște drumuri care ni se deschid în față, dar pe care noi nu le vedem.

Orice forme de divinație vor fi revelatoare, întregul week-end.

🔥 Bucurați-vă și profitați la maxim de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea, Masha.