Iată că, după o scurtă intrare într-o gaură neagră (la propriu) și-a revenit miraculos site-ul rusesc de monitorizare al Rezonanței Schumann (cum, de altfel, și coșmelia virtuală a lui Mark, în care încă ne mai bem cu toții cafelele!)

Și ce valori vedem că s-au înregistrat, pe durata zilelor de 3, 4 și 5 octombrie 2021? (coloana verticală din stânga este valoarea frecvențelor în Hertzi, jos pe orizontală avem orele (timpul local al orașului rus Tomsk este UTC+7) Deci, pentru ora Bucureștiului scădem 4 ore.

Se vede, cum în data de 3.10 în jurul orei 10-11,ora României(14-15 ora locală) a avut loc o fluctuație bruscă a frecvenței (de peste 32 Hz), iar în 4 și 5 octombrie o intensitate crescută de durată se vede în partea de sus, în limitele valorilor de 1-12 Hz.

Nu sunt om de știință, ca să interpretez din punct de vedere tehnic aceste date. Dar am tot fost întrebată după ce am postat imaginea pe FB, de cei care, probabil, știu că mă pasionează latura spirituală a subiectului și că o să caut răspuns. În special, răspuns la întrebarea, care ar putea fi impactul energetic al acestor fluctuații asupra noastră, ca sisteme vii. Repet, nu dețin niciun adevăr, e doar opinie personală ceea ce voi scrie.

Corelez aceste valori cu explozia numărului de infectări știm noi cu ce, dar și de acțiuni, tot din zona sănătății și a siguranței sociale dictate de teamă și de instinctul de supraviețuire.

Ca orice alt virus, și ”eroul” nostru este o structură închisă a unui circuit electromagnetic, cu o frecvență de rezonanță de aproximativ 5,5 Hz – 14,5 Hz, cu alte cuvinte o entitate, un câmp energetic-informațional de conștiință cu vibrații scăzute.

La valori mai mari de 14,5 Hz, acesta este inactiv iar, pornind de la valori de 25,5 Hz și peste, virusul moare.

Pentru un om care trăiește preponderent în vibrații înalte și care, doar rareori, din diverse motive, alunecă la vibrații mai mici, acest virus nu este mai periculos decât o banală viroză, deoarece câmpurile subtile ale unui om sănătos (fizic, mental și emoțional) vibrează la frecvențe suficient de înalte, în care virusul nu poate supraviețui mult timp. Motivele pentru care acești oameni pot totuși contacta boala pot fi diverse perturbări temporare, de moment ale echilibrului energetic … (oboseală puternică, epuizare emoțională, hipotermie, boli cronice în fază de acutizare, tensiune nervoasă etc.)

Și atunci soluția salvatoare este creșterea conștientă a vibrației noastre ca sisteme vii, creându-i agresorului condiții incompatibile cu viața. Virusul nu este rezistent în mediul natural, în afara corpului. Asta deoarece rezonanța medie a frecvenței generale a Pământului (dacă nu este scăzută prin inducerea intenționată a emoțiilor negative la nivel colectiv, cum de exemplu, se întâmplă acum în mass-media) este în acest moment chiar și peste 27 Hz. Totuși, există locuri, în care această frecvență este mai redusă decât media – adică zone geopatogene, create fie în mod natural, fie artificial, în urma activității unor egregoare umane de joasă frecvență.

În primul rând, acestea sunt spitalele- în special, secțiile ATI, închisorile, liniile electrice de înaltă tensiune, metroul și transportul public electric… centrele comerciale, anumite birouri, etc.) unde vibrațiile sunt mult sub 20 Hz.

În concluzie, ACEST VIRUS este, într-adevăr, PERICULOS PENTRU TOATE SISTEMELE VII CU VIBRAȚIE SCĂZUTĂ.

Vibrați la cote înalte, suflete frumoase! Iubiți, iertați, fiți generoși și plini de compasiune!

Pentru reamintire, o scurtă listă cu frecvențele principalelor emoții:


• durere sufletească, suferință intensă- de la 0,1 la 2 Hz;

•frică – de la 0,2 la 2,2 Hz;

•resentimente, supărări – de la 0,6 la 3,3 Hz;

•iritație – de la 0,9 la 3,8 Hz;

• revoltă- de la 0,6 la 1,9 Hz;

• irascibilitate impulsivă- 0,9 Hz;

• explozie de furie – 0,5 Hz;

• furie – 1,4 Hz;

• orgoliu, mândrie – 0,8 Hz;

• trufie exacerbată, megalomanie – 3,1 Hz;

• dispreț, ignorare intenționată – 1,5 Hz;

• sentiment de superioritate – 1,9 Hz;

• generozitate – 95 Hz;

• recunoștință pe mental (când spunem mulțumesc) – 45 Hz;

• recunoștință resimțită din inimă – de la 140 Hz și peste;

• sentiment de unitate cu alte persoane – 144 Hz și peste

;• compasiune – de la 150 Hz și peste (prin comparație, mila are doar 3 Hz)

• dragostea (cum s-ar zice, din cap, adică atunci când o persoană înțelege că dragostea este un sentiment bun, luminos, o mare forță și e bine să emită sau să trimită iubire, dar nu a învățat încă să iubească cu inima): 50 Hz;

• dragostea pe care o persoană o generează cu inima sa, pentru toți oamenii fără excepție, dar și pentru toate viețuitoarele(adică nu doar pentru pisicuțe, cățeluși, s.a.m.d, ci și pentru găinușe, vițeluși, purceluși – dacă înțelegeți ce vreau să zic ;)) – de la 150 Hz și peste;

• iubire necondiționată, universală, capacitate de jertfă – de la 205 Hz și peste.

  • iertare totală – 250 Hz.

De mii de ani, Frecvența Schumann a fost constantă, la valori de aproximativ de 7,83 Hz pe secundă. Iar oamenii de știință, dar și cei din cadrul armatei își verificau deseori instrumentele după ea. Ele coincid cu frecvențele creierului nostru, ceea ce indică conexiunea primară a ființelor vii cu Pământul.

Apoi, brusc, aceste valori au început să crească, deci logic, putem presupune că orice ființă vie, pentru a își asigura supraviețuirea, fie îți acordează frecvențele cerebrale la această creștere,rămânând în rezonanță benefică cu pulsul vindecător al planetei-mamă, fie nu, poziționându-se într-o zonă de disconfort și lipsă de armonie și de susținere. Ceea ce, în timp, va duce la o incompatibilitate cu viața însăși pe suprafața Terrei.
Devine clar, de ce , în aceste condiții, orice sistem viu care rămâne în vibrații joase va trebui, mai devreme sau mai târziu să părăsească acest plan, nemaifiind în simbioză cu planeta, ca organism cu vibrație în permanentă creștere.

Și nici funcțiile înalte, nici poziția socială, nici capitalul acumulat nu vor ajuta un asemenea sistem viu să evite deznodământul logic.

Și ajungem din nou la ideea pe care de atâta timp o repetă toți cei cu un nivel de conștiință crescut: Numai lucrul zilnic, permanent cu sine, cu propriile frici, necredințe, convingeri limitative ne poate crește nivelul de frecvență. Nimic altceva.

Tot așa, la polul opus, avem acele creșteri ale Frecvenței Shumann la valori între 13-35 Hz pe secundă, iar sporadic , peste 36 (așa cum vedem în imagine la data de 3, dar și pt scurt timp- precum un ac întreptat în jos, o creștere peste valorile de 35 Hz/sec pe 4.10).Știm că frecvențele cerebrale mai mari sunt specifice undelor cerebrale Beta: 13-35 Hz (aici se încadrează activitatea normală a creierului sănătos). Undele Gamma au frecvențe de 35 Hz și mai mult (acestea țin de creativitate maximă, inspirație, iluminare). Cum traducem asta? Aceasta înseamnă că cei care au grijă să-și mențină vibrațiile la un nivel înalt în permanență, vor avea acces în mod firesc, fără efort sau concentrare specială la daruri și abilități noi, ieșite din limitele normalității. Pe același principiu, orice emoție negativă emisă constant, va bloca accesul unui om la o conștiință clară și, în general, la orice fel de Claruri.

Anul trecut am scris două articole , (pornind da la niște cercetări științifice a unor medici ruși) despre cum influențează supărarea, furia și neiertarea sănătatea noastră și ce boli declanșează. Aici

p.s. Prevăd o mulțime de comentarii ”condimentate” și acuzații de lipsă de suport științific la adresa celor scrise … dar timpul, zic eu, o să pună lucrurile la locurile lor destul de repede.:)

p.p.s. Orice argumente pro sau contra sunt binevenite. Sunt recunoscătoare pentru orice critică constructivă, logică, coerentă, menită să ne aducă pe toți cât mai aproape de Adevăr .

Masha. 🙂