🔥🔥🔥 Lună Nouă de octombrie. Tensiune și liniște. Chiar dacă, aparent poate nu se întâmplă nimic, evenimentele se formează imperceptibil, la ”mare adâncime”, pentru a deveni vizibile în viitorul apropiat.

Simbolul zilei este Lampadarul, Lumina, Candela, dar și zeița Athena, ieșind în armură din capul lui Zeus.

Ziua creării mentale a ideilor, a planurilor de viitor. Ceea ce planificăm azi (începând cu orele 14:06) va tinde să se realizeze pe parcursul întregii luni.

Prima zi lunară este întotdeauna instabilă: ea poate dura câteva ore sau poate acoperi întreaga zi. În orice caz, este perioada ideală pentru planificarea viitorului. Gândiți-vă, ce ați dori să faceți în următoarele 29-30 de zile. Poate un nou proiect la locul de muncă? Sau vroiați să începeți exercițiile la sală de mult timp? Sau să scrieți o carte? Luați în considerare toate ideile ce vă vin azi în minte, ba chiar ați putea să faceți o schiță cu etapele realizării și termenii de implementare.

Dar… încă nu întreprindeți nimic, nici un pas concret de materializare! Noua fază Lunară abia a început, nu avem suficientă energie pentru a ne pune în aplicare instant planurile. Acum trebuie doar să ne relaxăm cât mai mult posibil și să ne dedicăm planificării acțiunilor concrete. Vizualizarea acestora, cu cât mai multe detalii, ajută la o materializare cât mai exactă. Așadar, vizualizați mental rezultatul acțiunilor voastre, imaginați-vă în detaliu ce anume doriți să obțineți și în ce mod. Atunci Universul va primi un mesaj clar și va declanșa procesul de materializare În această zi, energia din zona capului și a câmpului mental este foarte puternică.

Artist: Victor Vasnetsov, ”Covorul zburător”, 1888.

Desigur, acesta este unul dintre motivele pentru care planurile noastre ar trebui să fie doar constructive. Este necesar să ne monitorizăm permanent mentalul, mai ales dacă nu suntem în cea mai bună stare psiho-emoțională. Nu poți dori cuiva suferință sau moarte ( atenție, foarte multe persoane trimit astfel de gânduri acum politicienilor și guvernanților!!), nu poți să te angajezi în planificarea unei răzbunări sau în orice acțiuni care dăunează unei ființe vii – fie și unui agresor.

Universul reacționează extrem de negativ la astfel de intenții, astfel, încât planurile celui ce le generează se pot întoarce chiar împotriva sa. Exact la asemenea situații se referă vechea zicală ”teme-te de ceea ce îți dorești”

. 🔥 Activitățile profesionale cam stagnează. Sunt necesare o analiză profundă a situației, multă concentrare și voință persistentă . Va fi destul de greu cu concentrarea, deoarece vor fi multe interferențe din exterior. Este mai bine să vă apucați de sarcini care pot fi îndeplinite rapid, sau care erau deja în curs de finalizare. În mod ciudat, tranzacțiile financiare merg bine.

🔥 Relațiile pot fi calme, dar este necesar un control extrem de mare asupra emoțiilor! Există multe probleme în jur, cauzate de emoțiile izbucnite, care au picat în locul nepotrivit și într-un moment nepotrivit. Dacă există posibilitatea, este mai bine stați cât mai separați astăzi – să plecați undeva, să păstrați tăcerea, să vă vedeți de treburi, Așa veți reuși să păstrați integritatea – atât a partenerilor, cât și a relației în sine.

Nu este recomandat să vă căsătoriți pe Luna nouă, dar planificarea unei căsătorii/logodne este posibilă și chiar recomandată.

🔥 Sănătatea este, de asemenea, tensionată. Mușchii și coloana vertebrală pot fi rigide, greu de aplecat și greu de răsucit. Senzația că întregul corp este tensionat și nu se mișcă bine. S-ar putea să nu vă doară neapărat ceva anume, dar totul este parcă contorsionat și încorsetat.

🔥Din punct de vedere medical, prima zi Lunară mai este asociată cu creierul și partea din față a capului, unde putem resimți dureri; nu se recomandă să consumăm alcool, alimente picante sau foarte fierbinți.

🔥Deoarece Luna este în semnul Balanței, sunt contraindicate Intervențiile chirurgicale în zona rinichilor, a glandelor suprarenale, a întregii coloane vertebrale, dar în special în zona lombară.

🔥Ziua este favorabilă concepției. Un copil conceput în prima zi a lunii lunare se va naște puternic, un adevărat supraviețuitor, rezistent la orice obstacole, boli și probleme. (mai multe detalii, în Calendarul concepțiilor pentru 2022, în curând!)

🔥Putem avea mare spor astăzi în asimilarea oricărei informații. Și memoria ne ajută, și informațiile ce vin ne sunt utile, și câmpul mental crește în urma studiului, așa că spor la lectură. O altă sursă de echilibrare energetică, de data asta în câmpurile emoționale, este conexiunea cu natura, mai ales cu pădurea, dar și contemplarea cerului și a mișcării norilor. Pentru protecție și echilibrare se recomandă să purtăm , în prima parte a zilei, turmalină sau coral alb. După masă, când trecem de momentul Lunii Noi, vom rezona puternic cu cristalul de stâncă și diamantul.

🔥Dacă aveți datorii, faceți un efort și returnați-le astăzi – acest lucru vă va intensifica fluxul de abundență, vă va crește energia financiară și afluența de bani pe toată perioada iernii. Dacă datoriile sunt mari, de exemplu, o ipotecă, plătiți în plus o sumă simbolică care depășește rata lunară – Universul va valida gestul și va debloca fluxul abundenței.

🔥Tunsorile astăzi sunt neutre.

🔥Visele pot fi destul de încâlcite și nu vor conține informații relevante. Orice formă de divinație nerecomandată.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu drag, Masha.

Dacă v-a plăcut articolul, abonați-vă la Previziunile zilnice devenind abonat Premium, pentru doar 5€/lună, aici!