🔥🔥🔥Copacii se dezbracă de frunzișul lor, apele devin tot mai întunecate. Grădinile și pădurile își schimbă forma și culorile. Undeva, parcă într-un trecut imemorabil, aici domneau bucuria și înflorirea!

Ziua de vineri vine cu transformări mai radicale – când ceva se rupe, se strică, se pierde, capătă forme noi.

🔥La muncă principalul factor distructiv-transformator ar putea fi îndoielile noastre proprii. Câteva zile la rând, au existat toate condițiile pentru a vă gândi temeinic și a pune la punct toate sarcinile și obiectivele. Astăzi e momentul să vă aruncați în luptă – pentru că doar așa există șansa de a câștiga. Dacă vom sta să tânjim de asupra sarcinilor fără să ne hotărâm să acționăm -șansa va fi, cu siguranță, ratată. Totuși, păstrați-vă calmul în orice împrejurare și nu răspundeți la provocări.Dacă simțiți că emoțiile sunt gata să izbucnească, faceți câteva exerciții de respirație sau o scurtă meditație.

🔥Ca și zilele trecute, în relații, sunt posibile niște discuții importante. Și aici va fi extrem de important să nu ratați momentul când celălalt încearcă să deschidă conversația și să reacționați. Unul dintre parteneri poate încerca să spună ceva important, dar există riscul ca celălalt să nu audă, să nu creadă, să înțeleagă greșit. Este amuzant că toate ideile se află chiar la suprafață. Sunt atât de evidente, încât tocmai din acest motiv trec neobservate.În concluzie, neatenția poate deveni cauza deteriorării într-o relație sau a ratării șansei de a intra într-o relație nouă.

🔥Sănătate. Cam demult nu au fost traumatismele la ordinea zilei. Azi vor fi, dacă nu suntem atenți.Căderi, zgârieturi, vânătăi.Și, de asemenea, fluctuații de tensiune, dureri bruște de cap (de parcă am fi fost loviți de un pietroi), dureri musculare, asemănătoare celor cauzate de lovituri.

Chiar dacă veți fi ocupați astăzi, este important să găsiți puțin timp pentru a lenevi. Toate lucrurile nu aveți cum să le faceți, iar puțină lâncezeală în liniște pe canapea, vă poate ajuta să vă refaceți puterile.

Visele ar putea fi deranjante, de coșmar. Nu le acordați atenție, ele nu semnifică nimic, ci doar reflectă energiile întunecate ale celei de-a 9-a zile Lunare.Nu le lăsați să vă afecteze starea de spirit- către dimineață toate temerile vor dispărea fără urmă.

În continuare, evitați privitul în oglindă (vezi prognoza de ieri) Afundarea în propria reflecție ne poate seca de energie. Nu ignorați înțelepciunea străveche- sunt zile în care miturile devin realitate.

🔥Pentru femei este foarte benefic lucrul cu Pământul. De la mama -Pământ femeia primește forțe și Forță, pământul trebuie ascultat. Pietrele cu care este potrivit să lucrăm : alexandritul, rauhtopaz, serpentin, perla neagră.

🔥Și dintre semnele bune: dacă astăzi v-au fost dăruite flori, sau cumva, florile au ajuns în casa voastră (nu e valabil dacă le-ați cumpărat voi) – este mesajul Universului, că în curând vă așteaptă o mare bucurie – una care vă va vindeca necazurile și vă va umple de speranțe noi.

🔥Vă doresc să primiți flori frumoase și colorate chiar și în mijlocul acestei toamne posomorâte!

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu iubire, Masha.