🔥🔥🔥Suntem împinși de destin către nivelul următor, indiferent dacă ne dorim asta sau nu.La început ni se pare că suntem târâți cu forța, într-o direcție necunoscută, dar mai apoi noul va începe să ni se pară tot mai palpitant, atractiv și dorit.

🔥La locul de muncă momentul schimbărilor poate aduce vulnerabilitate. Mulți sperau să petreacă o zi calmă, de rutină, când, de fapt, va fi nevoie să se concentreze și să se afunde în muncă până peste cap!Va trebui să vă evaluați în mod obiectiv capacitățile, influența altora asupra afacerilor sau activităților voastre și prezența sau absența resurselor pentru rezolvarea problemelor pe care le aveți. Urmează o perioadă de creștere financiară, de deschidere, este important să fiți pregătiți pt a profita din plin.

.🔥 Relațiile se dezvoltă armonios. În sfera personală, parteneriatul joacă un rol major: oamenii nu sunt doar unul lângă celălalt trup și suflet, ci și participă activ unul în viața celuilalt. De exemplu, persoană dragă vă poate susține profesional, părinții vă pot da sfaturi bune, sau sănătatea unuia dintre parteneri devine o prioritate pentru celălalt. Un astfel de ajutor ar trebui acceptat cu recunoștință, chiar dacă vi se pare că acești oameni nu au nicio idee despre treburile sau necesitățile voastre.

|Artist:Ivanov Viaceslav ”Amintirea”

🔥 Sănătatea în prima zi a săptămânii va fi relativ puternică dacă vom reuși să evităm șocurile nervoase. Ascultându-vă corpul, menținând un mod echilibrat de lucru și odihnă, o persoană își va păstra puterea până seara și își va asigura un somn liniștit la sfârșitul zilei. Postul, asceza de orice fel sunt indicate astăzi, pentru menținerea sănătății. Totuși, cava dulce (în cantități moderate!) poate ajuta azi organismul să îți refacă rezerva de energie.

🔥Este recomandată abținerea totală de la relații sexuale, ce pot aduce pierderi mari de energie vitală și breșe în câmpul de protecție. Logic, nici concepția unui copil nu se va planifica pentru azi.

🔥 Este bine să comunicăm și mai ales, să vorbim chiar noi. Participați, dacă aveți ocazia, la negocieri, la discuții, vorbiți în public cât mai mult astăzi. Vorbirea va structura gândurile unei persoane pentru sine și va crea o imagine reală a propriei vieți, curățată de iluzie și confuzie.

🔥 Este timpul să ne apucăm din nou de artizanat:împletit, croșetat, pictat, tricotat, țesut ornamente. Modelul corect de ornament al propriei vieți.

🔥După visele din această noapte ne putem da seama, cât de corect este drumul vieții noastre și deciziile pe care le-am luat până acum.

p.s. Dragilor, bolile au uneori lecțiile și planurile lor și vin să ne arate cât de puține lucruri putem controla în realitate. Chiar dacă văd încă foarte prost(un efect advers cu care m-am ales), am revenit și continuăm cu drag și spor Prognozele! 🙂

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea pentru voi, Masha