🔥🔥🔥Încă de ieri am intrat în etapa poziționării ”pe locuri” pentru ”startul de jos”. Dacă este să continuăm în termeni sportivi, ”startul de jos” ne transformă pe fiecare dintre noi într-un arc spiralat, pregătit la primul semnal să se destindă și să se arunce cu toată forța înainte. Apropos, cel mai folosit startul de jos este la alergări pe distanțe scurte Și exact de asta vom avea parte în această săptămână.

Urale prelungite și mulți Doamne ajută se aud de peste tot – Mercur și Jupiter au reintrat în mers direct! 😀 Reintrarea în mișcare directă a încă două dintre planetele retrograde, cu o zi înainte, face din această perioadă un moment al posibilelor surprize și viraje importante în liniile noastre de destin.

În acest moment, energia proceselor subtile a ciclurilor retrograde este eliberată și transformată la nivel de Realitate în schimbări extrem de importante.Sper că sunteți pregătiți pentru ele! Ca să nu fluierați apoi, cu ochii în soarele acoperit de nori refrenul ”a plecat un tren din gară”.

Începe să se facă simțit efectul eforturilor depuse în ultimele luni a acestui an. Putem spune că intrăm într-un sector extrem de important al anului. Și nu doar al anului, ci al ultimilor câțiva ani. Ia sfârșit re-croirea și re-asamblarea spațiului, trecându-ne pe toți la un alt nivel.

🔥 În business, în sfera profesională, în zona activităților creative vor apare noi posibilități de dezvoltare și obiective pe termen lung.

Vom avea șansa de a face eforturi productive, acțiuni menite să atingă obiective importante pe termen lung. Acum timpul stimulează antreprenoriatul, oferă oportunități de progres în afaceri, în muncă, în rezolvarea problemelor. Nu dormiți, nici dacă vreți cu adevărat sau vă e frică.Acționați, cu un risc conștient.Acesta este un moment în care aveți nevoie de o nouă viziune asupra lucrurilor, de o nouă abordare în afaceri pentru a vedea perspective realiste și noi oportunități.

🔥Relații. Luna plină de mâine deja intră în acțiune ți pune o lumină puternică pe relații. La ordinea zilei va fi problema parteneriatelor, de orice fel și, în general, veți fi puși în situația de a revizui însăși ideea de parteneriat.Și ar putea apare oameni, care au ieșit , poate neanunțat, din parteneriatu cu voi cândva, oricum – la modul nu foarte onest și elegant, cu senzația că le aparțineți oricum. Acțiunile lor din această perioadă ar putea fi …să le zicem, imprevizibile , sau chiar aproape de posedare. Nu vă speriați și nu dați curs încercărilor de a vă atrage cu orice preț atenția. Zâmbiți. Deja nu mai este despre voi toată povestea aceea. Drumul vostru merge mai departe. Pentru că abia acum vine înțelegerea faptului, că relațiile de parteneriat încep întotdeauna cu parteneriatul cu propria persoană. Când toate părțile noastre- mintea conștientă, subconștientul, emoțiile, trupul se unesc, încetând să se mai contrazică, să se învinovățească, să caute scuze. Avem acum șansa să ne transformăm într-o minunată structură unită, integră, pregătită pentru un start reușit.

🔥 Sănătatea încă este dificilă. Sensibilități ale oaselor, articulațiilor și coloanei vertebrale pot căpăta un caracter cronic, dacă nu ne-am îngrijit de ele: artrită, reumatism, osteochondroză – boli pe termen lung care interferează cu mișcarea normală. Probleme de stomac și intestinale. Este important să mâncați alimente proaspete, să verificați datele de expirare, să nu mâncați din lăcomie produse de la reduceri care „încă nu par să miroase a nimic”. O mulțime de otrăviri cu alimente fermentate vechi vor fi în zilele din jurul Lunii Pline. Și este mai bine să evitați băuturile și alimentele asociate fermentației, de exemplu, berea, pâinea, varza murată etc., astfel încât să nu înceapă mișcări active în interiorul corpului.

Un alt risc obiectiv al zilei: organele de simț – văzul, auzul, mirosul, simțul tactil. O înfundare a urechilor azi poate să ne facă să ne ascultăm mai atent vocea interioară. Părul nu se taie astăzi – deoarece scade magnetismul și atractivitatea.

🔥În această zi este important să ne cerem iertare. Și dacă nu avem dreptate și chiar dacă avem dreptate – a cere iertare uneori este mai corect, decât a ne susține cu spume la gură punctul de vedere. De altfel, azi ar putea să vă vină în memorie situații din trecut, pentru care o să vă vină să cereți iertare – poate lui Dumnezeu, poate altei persoane, poate sie însăși.

🔥Visele , ca și orice formă de divinație făcută astăzi, oferă acces maxim la adevăr.

🔥Către seară aprindeți cât mai multe lumânări, pentru a încălzi cu Focul lor casa, sub Luna rece de octombrie – Luna Vânătorului.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.