O săptămână de criză. După cum spune o frază celebră – criza este și risc și oportunitate în același timp. Săptămâna ce tocmai a început va justifica pe deplin această frază.

🔥 Direcția principală a perioadei este munca. Sunt faptele și activitățile care pun bazele planurilor de viitor și a bunăstării. Nu degeaba Samhain este și o sărbătoare a ultimei recolte. Va trebui să lucrăm mult – în primul rând, la proiectele ce ne sunt familiare și la cele aflate în faza de finalizare. Acesta este un moment prost pentru schimbarea activității vechi cu una nouă, dar un moment excelent pentru consolidarea pozițiilor într-o activitate deja începută, pentru bilanț și/sau corectarea greșelilor. Această tendință a început încă de săptămâna trecută și devine din ce în ce mai puternică. Până când trecutul nu este corectat, nu se poate crea o bază de încredere și condiții favorabile pentru noi începuturi, este prea devreme pentru a vorbi despre realizări viitoare. Ceea ce începem nou în această perioadă nu se va dezvolta, vreme de doi-trei ani. De aceea este mai simplu să aștepți câteva săptămâni momentul propice noilor începuturi, decât să bați pasul pe loc timp de trei ani.

Multe activități sunt dedicate îndeplinirii datoriei, a sarcinilor cotidiene. Munca nu este întotdeauna o plăcere, uneori este o ascultare, fără să ne plângem, a voinței cuiva mai înalt: fie că vorbim de persoane, fie de Divinitate. Așa trebuie. Acceptarea acestui „trebuie”, rezistența și disciplina din această săptămână este extrem de necesară, pentru că va elimina riscul unor noi greșeli, care pot deteriora grav baza tuturor proceselor ce se desfășoară.Unde mai pui că această ”ascultare” se va lăsa cu bucurie în viitor, când se vor împărți ”premii pentru merite”. 😀

🔥 În sfera financiară, este mai bine să ne mulțumim cu puțin, pentru moment. Tot ce ne trebuie avem deja, iar resursele noi vor veni mai târziu. Modestia în cheltuire vă va economisi bani pentru viitor, atunci când vor apărea noi proiecte în care să investiți, și, nu în ultimul rând, va elimina oamenii invidioși, care se vor activa neobișnuit de mult în această perioadă.. Credeți-mă, ei sunt mereu undeva prin preajmă, indiferent cât de liniștită ar părea viața noastră :)))

Riscurile de furt și fraudă sunt foarte mari în săptămâna aceasta, prin urmare nu este nevoie să ne lăudăm cu averea sau proiectele noastre. Pot exista pagube din partea persoanelor din cercul mai apropiat – cei care pot intra în casă sau care au acces la bunurile voastre. Foarte probabil, furtul sau paguba vor fi făcute nu din necesitate, ci din invidie, atunci când lăcomia și gelozia smintesc și tulbură creierul vreunui vecin, coleg de serviciu sau a unei rude.

Deci, dacă aveți cu ce să vă lăudați, nu provocați! Pe de altă parte, dacă simțiți că doriți ceva ce are altul – nu vă apropiați! Fiți modești și smeriți, testele de anduranță vor fi la tot pasul! Și…. nu tindeți către profituri fabuloase în perioada aceasta: este mai bine să lucrați acum din simțul datoriei, iar în viitorul apropiat recompensa își va găsi singură eroul. 😀

🔥 Învățarea se poate face , ca să zic așa, din auzite. O persoană nu trebuie să se străduiască să învețe ceva în mod special: ea poate auzi din întâmplare cele mai importante și utile informații; cineva vă va spune ceva, sau veți găsi întâmplător pe net un discurs, o lecție interesantă. Orice informație nouă și utilă va fi percepută mai bine prin ascultare, nu neapărat prin citit. Este bine să ascultați – profesorii, maeștrii sau pe cei care sunt mai în vârstă și mai înțelepți ca voi și / sau mai sus ca poziție. Este bine să repetați cu voce tare, să întrebați din nou dacă nu ați înțeles, să recitiți/reascultați informația teoretică și să practicați de cât mai multe ori. Repetarea experienței duce la înțelegerea, consolidarea și utilizarea corectă a acesteia în viitor.

🔥 Relațiile,la fel ca și munca, sunt în centrul atenției în această săptămână. Cel mai mare succes îl vor avea cei, care știu să cucerească oamenii prin felul lor de a fi, care au farmec natural și carisma.. Comunicarea de acum va determina succesul viitor în afaceri, în viața personală și în sfera socială. Evitați cu orice preț conflictele – acestea pot crea probleme serioase în viitor, chiar dacă pe moment ele vă par nesemnificative. Nu cedați provocărilor, geloziei, mâniei și invidiei – vor fi destule (atenție la rețelele de socializare!), iar cel care le poate ocoli va fi în câștig. În schimb, mărturisirile sincere, pocăința, iertarea și manifestarea generozității vor fi salutate călduros de către Gardienii Destinului și vă vor aduce dividende generoase.

🔥 Elementele stihiinice domnesc în sfera relațiilor amoroase! Întâlniri furtunoase bruște, când oamenii își pot pierde capul din pasiune. Este bine dacă aceasta este o relație deja existentă: afluxul de pasiune nu strică niciodată. 🙂

Este mai rău, dacă cei doi tocmai s-au întâlnit și nu au avut timp să se cunoască: există un risc ridicat de relații necontrolate, înșelări în dragoste și chiar violență. Atenție mare! Trădări și dezvăluirea acestora, gelozie, uneori absolut nejustificată, îndrăgostirea bruscă de cineva de care nu ar trebui să vă îndrăgostiți Acel gen de situație în care un bărbat căsătorit poate brusc să-și dorească soția prietenului sau a vecinului său – care, vorba cântecului, doar i-a zâmbit la fântână, dar scandalul se va răspândi în tot satul.

🔥 Am spus deja despre noile aventuri amoroase. Situațiile conflictuale se dezvoltă adesea tocmai pe baza geloziei și a invidiei, iar de la dragoste la ură este doar un singur pas. Pot exista multe ciocniri între cei, care până nu demult se considerau prieteni.Pot exista și rupturi bruște ale legăturilor de familie. De familie, nu de dragoste: pasiunea este acum imposibil de rupt, în schimb legăturile familiare, mai ales cele deja răcite de ceva timp, sunt ușor de destrămat. Doar vechile războaie mocnesc în liniște: nimic nou, toată lumea înțelege totul, dușmanii se mișcă în cerc, dar nu întreprind nimic. A aștepta o bătălie este uneori mai rău decât o bătălie în sine; cel mai răbdător câștigă: cine poate aștepta își va păstra și își va consolida poziția dominantă din viitor.

Vor exista multe conflicte publice puternice care vor duce la consecințe grave pentru toți participanții: atât la răniri, verbale și fizice, cât și la trimiterea la închisoare. Deși, nimic nu părea să prevestească asemenea deznodământ. Evitați confruntările: uneori retragerea înseamnă victorie.

🔥 Căsătoriile sunt bune, doar dacă mirii sunt îndrăgostiți pasional unul de celalalt în momentul încheierii actelor. Pasiunea va trece în viața de familie, va persista mult timp și va permite cuplului să depășească cu brio multe dificultăți care apar adesea în căsnicie. Și nu ziua căsătoriei este cea mai importantă, ci noaptea, care trebuie petrecută într-o atmosferă călduroasă, de dragoste și pasiune și nu dormind, epuizați după cheful de pomină cu nuntașii E rău, dacă într-un cuplu e puțină pasiune, e și mai rău dacă cuplul s-a creat în baza unui calcul: de aici ajung oamenii la cazurile când mireasa fuge cu unul dintre invitați, sau mirele se îndrăgostește de viitoarea cumnată chiar la nuntă; și chiar dacă un astfel de cuplu va exista, existența lui fie nu va dura mult, fie oamenii vor trăi împreună ca doi străini.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt niște viitori războinici și revoluționari, gata să schimbe lumea, distrugând-o pe cea veche din temelii. Sunt predispuși la acțiuni dure și decizii radicale, așa că trebuie să fie învățați răbdarea și analiza consecințelor acțiunilor lor

🔥 Sănătatea este dificilă. Urechile sunt vedete. Intuiția este ascuțită, o persoană aude, parcă, în interiorul său, plus o mulțime de informații externe, ceea ce înseamnă că corpul pare să încerce să se izoleze de exterior, de dragul interiorului.

🔥 Îndepărtarea impurităților și toxinelor se va face în regim accelerat. Corpul încearcă să scape de murdărie, iar mintea, temându-se de schimbări radicale,se agață cu disperare de trecut: tensiunea nervoasă poate duce la iritații severe ale intestinelor – de la indigestie la hemoroizi.

Picioarele sunt altă zonă sensibilă. Multe căderi, denivelări și hârtoape ce ne pot aduce luxații sau entorse nedorite. Până la sfârșitul săptămânii, există riscul de a șchiopăta la ambele picioare, dacă nu sunteți suficient de atenți.

🔥 În concluzie, protejați urechile cu căciulițe călduroase, mâncați corect (este foarte benefic postul), priviți cu atenție pe unde pășiți, faceți pace cu nemulțumirile din trecut și cu stările emoționale proaste, ca să nu vă erodeze organele digestive și….totul va fi bine!

🔥 Intervențiile chirurgicale vor fi amânate sau anulate cu totul, dacă se poate. În schimb terapia, în sfârșit, începe să aibă efect, spre deosebire de săptămâna trecută: medicamentele sunt asimilate corect și chiar mai eficient ca de obicei, prin urmare, dacă și medicul este de acord, puteți reduce doza luată.

🔥 Drumurile sunt dificile. Sunt multe ”capcane”, aveți grijă cu gropile și cu apa. Acest avertisment se aplică atât mersului pe jos, cât și deplasării cu vehicole, în special cu mașina personală. Evitați drumurile pentru care nu sunteți pregătit, nu demarați călătorii pe impuls de moment! Verificați totul cu atenție înainte de a porni la drum și stabiliți obiective modeste- grăbiți-vă încet, pentru a evita neplăcerile cauzate de grabă, viteză excesivă, etc

🔥 E timpul, cum spuneam și mai sus, să aveți conversații cu oameni înțelepți: cu un preot, șaman, călugăr-duhovnic, psiholog, profesor. Într-o astfel de conversație, veți primi niște sfaturi sau cunoștințe pe care nu le-ați fi putut înțelege și conștientiza cu propria voastră minte și nivel de conștiință; astfel vă veți ascensiona Sinele, cu ajutorul unor oameni mai înalți, din punct de vedere spiritual.

🔥 Anumite lucruri se pot înțelege corect doar prin comparație. Criză sau bucuria resimțite vor fi etalonul, pe fondul căruia problemele și realizările din trecut ne vor părea a fi fleacuri și vom regreta că am cheltuit atâtea emoții și energie cu ele.

Este timpul întâlnirii cu propria ta frică, în fața căreia este important să nu te retragi, să nu fii slab! Aceasta este o provocare care are sensul ei, pentru cei care doresc să urce spiritual mai sus. E perioada mobilizării: nu este timp să plângi sau să te ascunzi de probleme, trebuie să te întâlnești cu ele, fără a simți frică și să le învingi! E simplu. Și nu uitați – trecerea probelor destinului duce inevitabil la următoarea etapă – celebrarea victoriei. A Credinței asupra Fricii. A Vieții asupra Morții. A Luminii asupra Întunericului.

Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită în această perioadă istorică. Cu toată iubirea, Masha.

Și două lucrări – protecții, a minunatei artiste Elisabeth Wang.

Sursa.