Avem în față o zi plină de energii noi și acțiuni hotărâte. Acum nu se rezolvă doar problemele curente de zi cu zi, ci și orice probleme sau blocaje, legate de Familie și Destin. Ele sunt hotărâte de puterea gândului vostru și de emisia interioară, ceea ce înseamnă că încrederea în puterea de materializare și o stare de conștiență ne sunt necesare în mod special acum.

🔥 Pentru muncă și alte chestiuni profesionale, ziua este una plină de forță. Puteți face totul și puteți face față tuturor, dacă nu vă neglijați propriile idei și obiective. Ca și ieri, nu vă puteți permite să fiți distras de la planurile voastre, ca să vă pulverizați atenția și energia pe fleacuri. Faceți ceea ce ați planificat, rămâneți la subiect. Atunci rezultatul va fi excelent.

🔥 Oamenii sunt vulnerabili în fața oricăror sentimente și dorințe, ceea ce înseamnă că relațiile trebuie să se dezvolte prin tandrețe, ajutor dat celuilalt și multă, multă afecțiune. Este foarte ușor de distrus acum comunicarea și buna înțelegere dintre două persoane – cu un cuvânt grosolan, prin ironii răutăcioase, printr-o atitudine disprețuitoare față de modul de a vedea viața a celuilalt. Totuși, oricine își simte partenerul, va găsi calea corectă către inima lui.

🔥 Sănătatea va fi destul de puternică, dar, ca și în zilele anterioare, trebuie să fim atenți la dietă. Aceasta este o altă zi a postului și ascezei alimentare. Nu trebuie să leșinăm de foame postind, dar ar fi bine să ne limităm la ceva foarte ușor și digerabil. Curățarea organismului este în plină desfășurare – de ce i-am pune bețe în roate?!.Nu sunt recomandate intervențiile chirurgicale în zona inimii, a întregului sistem cardiovascular, a sistemului circulator, a coloanei vertebrale, a coastelor, a diafragmei, a splinei. Aveții grijă de inimă, evitați grijile inutile – avertizează Luna în Leu.

🔥 E timpul să ne plătim datoriile vechi și să ne reamintim toate promisiunile pe care le-am făcut, pentru a le îndeplini. Pentru că, dacă nu o facem, măcar la nivel de intenție fermă, am putea, pur și simplu, să fim obligați să ne îndeplinim acele promisiuni. Ca și cum acolo, Sus , supraveghetorii Karmici și-ar fi amintit despre debitori. Dacă aveți o datorie, încercați să o plătiți în ziua respectivă. Dacă datoria este mare (de exemplu, o ipotecă), plătiți puțin peste plata lunară obișnuită – ca un simbol al faptului că sunteți conștient de datorie și faceți tot posibilul pentru a o închide.

🔥 Trebuie în continuare să avem grijă de casă, menținând curățenia, aranjând lucrurile într-un mod cât mai funcțional și confortabil, să cerem Spiritului casei ajutor și sprijin, să-i aducem mici cadouri și să-i cântăm cântece, ca să se bucure.Aceasta este ziua deprotecție energetică a casei, sunt recomandate stropirea cu apă sfințită, curățarea pragurilor cu foc de lumânare, fumigații cu rozmarin, tămâie și semințe de chimen.

🔥 Timp de comemorare a strămoșilor, a celor plecați din această dimensiune. Acum ar trebui să ne cerem iertare, dacă a existat orice neînțelegere între voi. Și iertați-i dacă au existat din partea voastră orice nemulțumiri cu privire la faptele lor. Acești oameni nu mai pot fi întorși în această Realitate și nu se mai poate clarifica între voi nimic, dar ei fac parte din Familie, ceea ce înseamnă că sunt și parte din voi. Neamul trebuie să fie curățat de orice supărări și nemulțumiri- atât cât e în puterea voastră.

🔥 Seara, vom avea grijă să avem aprinsă candela și niște lumânări. Este nevoie de multă Lumină.

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi!