🔥🔥🔥 Ziua este plină de germenii unor noi oportunități, astfel încât să o puteți dedica planificării viitorului, activităților și viselor care au nevoie de energie pentru a fi realizate.

Va exista atât creștere, cât și dezvoltare în sfera profesională Veți avea succes dacă vă veți dori să consolidați relațiile cu colegii sau partenerii, implicându-i în treburile voastre curente și/sau punând umărul la sarcinile altora, care vă vor oferi și vouă avantaje, chiar dacă nici măcar nu v-ați fă gândit vreodată la asta. În această zi, sunt șanse să începem ceva ce ne doream de mult timp să facem, dar atunci nu au fost condiții, apoi resurse, apoi dorință. După ce am primit o astfel de șansă, nu care cumva să o lăsați deoparte: această ușă se deschide pentru o perioadă scurtă: ne-intrând prin ea timpul propice va fi pierdut și planurile acelea vor fi din nou amânate pentru o lungă perioadă.

Apropos, planificați cât puteți de mult astăzi! Pentru o zi, pentru un an, pentru zece. Creați programe de viitor – fie că vorbim despre un vis, fie că e un plan de dezvoltare personală, fie că e o afacere – faceți liste, adunați informații și sistematizați-le, construiți fiecare treaptă a planului și meditați la ea. Tot ceea ce este legat astăzi de planificare va fi corect și de succes.

🔥 Relații. Crizele apar din nou, ca niște izbucniri ale unor situații înghețate, care altfel nu au cum să fie rezolvate. Cineva va da ultimatumuri, cineva va primi ultimatumuri. Cineva o să ia o decizie importantă. Cineva va comite un act dur. Toate aceste acțiuni, în funcție de situație, îl pot face pe celălalt partener fericit sau îi pot provoca dezamăgire și suferință – dar barem, în sfârșit, vor aduce claritate în ceea ce privește relația și viitorul ei. Oricum, opoziția Soarelui și a Lunii, scăldate în energiile Scorpionului față de Uranus vine cu acest potențial de eliberare sau pierdere. Acesta este un moment foarte potrivit pentru a scăpa de ceea ce a încetat să mai corespundă valorilor și nevoilor noastre.

🔥 Starea de sănătate nu este rea, dar cumva limitativă. Unul dintre puținele domenii care ne pot împiedica să trăim în plină forță. Ca și cum corpul este constrâns, nu există nicio oportunitate pentru mișcări active. Poate fi dificil să vorbim și nu pentru că nu am avea nimic de spus, ci pentru că, pur și simplu, ne poate durea gâtul, sau diverse afte bucale și chiar limba. Tăcerea și singurătatea vor fi cea mai bună odihnă în această zi. E drept, fiecare din noi avem situații diferite, dar, cu toate acestea, trebuie găsit timp pentru puțină izolare și tăcere. Și este bine să evitați astăzi postul și, în general, senzația de foame – ea vă poate epuiza toată puterea.

🔥 Tăiatul părului taie din câmpul vital. Total nerecomandat.

🔥 Tăcerea este, de asemenea, importantă pentru că în această zi nu putem spune nimic nimănui despre planurile noastre, dacă le avem. În general nu se merită să vorbim cu nimeni pe tema planurilor de viitor, dar în această zi este de-a dreptul interzis, dacă vrem să ne devină planurile realitate. A povesti azi despre planurile de viitor este echivalent cu a le distruge, blocând materializarea. A povesti secrete – echivalentul de-secretizării imediate

🔥 Tăcere! Viitorul iubește să se nască în tăcere. Planifică, visează, păstrează liniștea.

🔥 Și bucura-te de fiecare zi trăită!