­čöą­čöą­čöąAst─âzi voi descrie mai pe larg succesiunea logic─â a unor evenimente de viitor, declan╚Öate/activate de evenimentul astronomic de ast─âzi. O Lun─â Nou─â ├«n opozi╚Ťie cu Uranus, ce s-a produs ├«n aceast─â noapte la gradul 13 al Scorpionului – cre├ónd un curent energetic puternic, important ╚Öi dificil. ├Än primul r├ónd, pentru c─â activeaz─â cuadratura dintre Saturn ╚Öi Uranus, care va mai deveni exact─â, pentru a treia oar─â ├«n acest an, pe 24 decembrie 2021 , chiar ├«n ajunul Cr─âciunului.

Aspectul are o faz─â de v├órf p├ón─â pe 10 noiembrie. Aceste energii intensific─â lupta pentru libertatea social─â ╚Öi independen╚Ťa personal─â. Fondul emo╚Ťional poate fi inflamat, iar radicalismul s─â ating─â un punct de fierbere. Este posibil ca lucrurile s─â nu decurg─â a╚Öa cum a fost planificat. Aceasta este o perioad─â a surprizelor ╚Öi a surprizelor nepl─âcute, a situa╚Ťiilor instabile. Prin urmare, este mai bine s─â ╚Ťinem cont de elementul Haos, atunci c├ónd ne facem planurile pe termen lung, pentru a fi preg─âti╚Ťi pentru orice. Este important s─â fim ╚Öi extrem de chibzui╚Ťi cu finan╚Ťele proprii.

Totu╚Öi schimbarea neprev─âzut─â poate veni ╚Öi din exterior, prin evenimente externe care nu au fost prev─âzute. ╚śi o s─â avem nevoie de absolut─â flexibilitate ╚Öi calm, pentru a r─âspunde cu eficien╚Ť─â provoc─ârilor. Deciziile neglijente vor duce la rezultate nedorite.

Acest aspect a mai este unul al manifest─ârii voin╚Ťei, al rebeliunii ├«mpotriva autorit─â╚Ťilor. El ne poate spori dorin╚Ťa de libertate cu orice pre╚Ť, indiferent de consecin╚Ťe. Dar… este mai bine s─â nu v─â ├«ntre╚Ťine╚Ťi ├«n astfel de st─âri ╚Öi impulsuri, pentru a nu distruge ceea ce, cu calm, poate fi schimbat.

La aceast─â Lun─â nou─â se materializeaz─â ╚Öi ├«ncep s─â prind─â contur evenimentele viitoare din luna decembrie, a╚Öa c─â azi ╚Öi m├óine merit─â s─â fi╚Ťi aten╚Ťi la tendin╚Ťele ce se manifest─â ╚Öi la informa╚Ťiile ce apar, cu privire la viitor..

├Än al doilea r├ónd, punctul culminant al influen╚Ťei acestei Luni Noi ne va fi revelat de eclipsa de Lun─â de pe 19 noiembrie, produs─â la 27┬░ 14 ‘Taur. Prin urmare, situa╚Ťiile care se nasc ├«n aceste zile sunt mult mai importante, dec├ót par la prima vedere. Putem ob╚Ťine o tr─âi o con╚Ötientizare radical nou─â, care ne va schimba punctul de vedere asupra unor situa╚Ťii ╚Öi ne va afecta planurile. Uranus, ce se opune, ne va aminti c─â nu noi control─âm totul.

­čöą Parteneriatul ╚Öi sus╚Ťinerea reciproc─â revin ├«n sfera profesional─â, dar este vorba de cele deja formate. Nu ├«ncerca╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi noi parteneri sau sus╚Ťin─âtori ai cauzei, care s─â g├óndeasc─â la fel ca voi. Fiecare lucreaz─â azi fie numai cu cei, ├«n care are deplin─â ├«ncredere, fie lucreaz─â de unul singur. Nu are rost s─â ├«ncerca╚Ťi s─â interesa╚Ťi pe cineva cu proiectele voastre – oamenii vor sta ├«n zona lor de siguran╚Ť─â , interesa╚Ťi doar de ceea ce ╚Ötiu deja. Pu╚Ťin─â r─âbdare. Pentru c─â tendin╚Ťele spre anarhie, ╚Öi rebeliune sus╚Ťinute de Uranus ├«n tensiuni cu Saturn ╚Öi luminariile sunt la cote maxime, ├«ncerca╚Ťi s─â nu v─â certa╚Ťi ├«n aceast─â perioad─â cu prietenii, partenerii sau superiorii. Acest lucru poate duce la un conflict dur sau poate pune o bomb─â cu ceas ├«n rela╚Ťie – luptele verbale nu vor trece f─âr─â consecin╚Ťe. Totu╚Öi, dac─â o situa╚Ťie incert─â a durat de dinaintea acestui aspect, acum poate avea loc o r─âsturnare brusc─â de situa╚Ťie, care ne va ajuta s─â lu─âm decizia corect─â

Din p─âr╚Ťile pozitive ale aspectului: acest timp este foarte potrivit pentru cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â, pentru tot felul de investiga╚Ťii, rezolvare a misterelor, pentru proiecte din domeniul psihologiei, psihanalizei ╚Öi securit─â╚Ťii. ╚śi pentru cei foarte creativi ­čÖé

­čöąRela╚Ťii. Situa╚Ťiile neprev─âzute pot aduce complica╚Ťii ╚Öi rela╚Ťiilor personale ╚Öi familiale Problemele financiare stresante, dorin╚Ťa de putere personal─â ╚Öi control ├«n rela╚Ťii pot duce la discordie ╚Öi la schimb─âri bru╚Öte de atitudine. Este extrem de nerezonabil s─â provoc─âm azi certuri sau s─â r─âspundem la provoc─âri – acest lucru va duce, su siguran╚Ť─â, la complica╚Ťii nea╚Öteptate. Nu lua╚Ťi decizii radicale ├«n fierbin╚Ťeala momentului. Ave╚Ťi grij─â de ceea ce v─â este drag sau de cei ce v─â sunt dragi. ├Äncerca╚Ťi s─â ╚Ťine╚Ťi cont de p─ârerea partenerului vostru (sau a interlocutorului, dac─â vorbim de rela╚Ťii sociale). pentru a nu ajunge de la contre verbale la probleme reale. Cu at├ót mai mult, cu c├ót aspectele tensionate ale acestei Luni Noi vor fi active p├ón─â la ├«nceputul decadei a treia a lui noiembrie.

­čöą ╚śi ├«nc─â o veste bun─â: s─ân─âtatea ├«ncepe s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â. Apar vigoarea ╚Öi puterea ├«n corp, r─ânile ├«ncep s─â se vindece – pot intra ├«n remisie afec╚Ťiunile sau ameliora efectele traumelor care ne-au chinuit ├«n ultima vreme. De fapt, la un moment dat, mul╚Ťi vor observa chiar ╚Öi o ├«mbun─ât─â╚Ťire a aspectului fizic.

­čöąTotal nerecomandate pe Lun─â ├«n Scorpion: Interven╚Ťiile chirurgicale ├«n zona inghinal─â, pe organele genitale ╚Öi ├«ntregul sistem excretor, pe glande endocrine, intestin gros, pelvis, tract urinar. Acestea se recomand─â a fi planificate pe perioada Lunii ├«n Taur.

­čöąP─ârul ├«nc─â nu ├«l t─âiem, el (╚Öi c├ómpul energetic din zona capului) trebuie l─âsat ├«n pace ╚Öi ├«n urm─âtoarele 3 zile.

­čöąPerioada mai vine cu risc de accidente, explozii ╚Öi traumatisme, r─âniri bru╚Öte. Trebuie s─â fim, de asemenea, foarte aten╚Ťi pe teren accidentat, ├«n timp ce suntem la volan, ├«n special la drum lung, dar ╚Öi ├«n aglomera╚Ťii de oameni afla╚Ťi ├«n subteran, cum ar fi metrouri, pasaje, parc─âri, etc. Mai bine s─â evit─âm con╚Ötient implicarea ├«n situa╚Ťii extreme ╚Öi riscante, dac─â acestea apar. Iar pentru aceasta nu este nevoie dec├ót de o stare de prezen╚Ť─â ╚Öi aten╚Ťie la ce se ├«nt├ómpl─â ├«n jur. Mai ales pentru cei care v─â ╚Öti╚Ťi neaten╚Ťi sau ÔÇŁcu capul ├«n noriÔÇŁ este sfatul.(m─â aflu printre ei!) :))

­čöą╚śi ├«nc─â o aten╚Ťionare. Ave╚Ťi grij─â la musafirii nepofti╚Ťi, ├«n general la cei ce v─â intr─â ├«n cas─â ├«n acest week-end. Doar dac─â cunoa╚Öte╚Ťi extrem de bine persoana ╚Öi ave╚Ťi ├«ncredere ├«n ea. Oamenii pot veni cu energii foarte ostile dup─â ei. E preferabil s─â nu primi╚Ťi vizite. Dac─â v─â asuma╚Ťi riscul, face╚Ťi protec╚Ťie ├«nainte ╚Öi cur─â╚Ťare temeinic─â dup─â.

­čöąPietrele protectoare ast─âzi sunt jadul, jadeitul, calcedonia, opalul de foc.

­čöą╚śi nu uita╚Öi s─â g─âsi╚Ťi un motiv de bucurie ├«n fiecare zi! ­čÖé Cu toat─â iubirea, Masha.

Not─â: Previziunile astro-energetice pentru fiecare zi a lunii, Calendarul Lunii f─âr─â direc╚Ťie, precum ╚Öi practicile spirituale oferite lunar drept bonus pot fi accesate, urm├ónd pa╚Öii de aici.