🔥🔥🔥Astăzi voi descrie mai pe larg succesiunea logică a unor evenimente de viitor, declanșate/activate de evenimentul astronomic de astăzi. O Lună Nouă în opoziție cu Uranus, ce s-a produs în această noapte la gradul 13 al Scorpionului – creând un curent energetic puternic, important și dificil. În primul rând, pentru că activează cuadratura dintre Saturn și Uranus, care va mai deveni exactă, pentru a treia oară în acest an, pe 24 decembrie 2021 , chiar în ajunul Crăciunului.

Aspectul are o fază de vârf până pe 10 noiembrie. Aceste energii intensifică lupta pentru libertatea socială și independența personală. Fondul emoțional poate fi inflamat, iar radicalismul să atingă un punct de fierbere. Este posibil ca lucrurile să nu decurgă așa cum a fost planificat. Aceasta este o perioadă a surprizelor și a surprizelor neplăcute, a situațiilor instabile. Prin urmare, este mai bine să ținem cont de elementul Haos, atunci când ne facem planurile pe termen lung, pentru a fi pregătiți pentru orice. Este important să fim și extrem de chibzuiți cu finanțele proprii.

Totuși schimbarea neprevăzută poate veni și din exterior, prin evenimente externe care nu au fost prevăzute. Și o să avem nevoie de absolută flexibilitate și calm, pentru a răspunde cu eficiență provocărilor. Deciziile neglijente vor duce la rezultate nedorite.

Acest aspect a mai este unul al manifestării voinței, al rebeliunii împotriva autorităților. El ne poate spori dorința de libertate cu orice preț, indiferent de consecințe. Dar… este mai bine să nu vă întrețineți în astfel de stări și impulsuri, pentru a nu distruge ceea ce, cu calm, poate fi schimbat.

La această Lună nouă se materializează și încep să prindă contur evenimentele viitoare din luna decembrie, așa că azi și mâine merită să fiți atenți la tendințele ce se manifestă și la informațiile ce apar, cu privire la viitor..

În al doilea rând, punctul culminant al influenței acestei Luni Noi ne va fi revelat de eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie, produsă la 27° 14 ‘Taur. Prin urmare, situațiile care se nasc în aceste zile sunt mult mai importante, decât par la prima vedere. Putem obține o trăi o conștientizare radical nouă, care ne va schimba punctul de vedere asupra unor situații și ne va afecta planurile. Uranus, ce se opune, ne va aminti că nu noi controlăm totul.

🔥 Parteneriatul și susținerea reciprocă revin în sfera profesională, dar este vorba de cele deja formate. Nu încercați să căutați noi parteneri sau susținători ai cauzei, care să gândească la fel ca voi. Fiecare lucrează azi fie numai cu cei, în care are deplină încredere, fie lucrează de unul singur. Nu are rost să încercați să interesați pe cineva cu proiectele voastre – oamenii vor sta în zona lor de siguranță , interesați doar de ceea ce știu deja. Puțină răbdare. Pentru că tendințele spre anarhie, și rebeliune susținute de Uranus în tensiuni cu Saturn și luminariile sunt la cote maxime, încercați să nu vă certați în această perioadă cu prietenii, partenerii sau superiorii. Acest lucru poate duce la un conflict dur sau poate pune o bombă cu ceas în relație – luptele verbale nu vor trece fără consecințe. Totuși, dacă o situație incertă a durat de dinaintea acestui aspect, acum poate avea loc o răsturnare bruscă de situație, care ne va ajuta să luăm decizia corectă

Din părțile pozitive ale aspectului: acest timp este foarte potrivit pentru cercetare științifică, pentru tot felul de investigații, rezolvare a misterelor, pentru proiecte din domeniul psihologiei, psihanalizei și securității. Și pentru cei foarte creativi 🙂

🔥Relații. Situațiile neprevăzute pot aduce complicații și relațiilor personale și familiale Problemele financiare stresante, dorința de putere personală și control în relații pot duce la discordie și la schimbări bruște de atitudine. Este extrem de nerezonabil să provocăm azi certuri sau să răspundem la provocări – acest lucru va duce, su siguranță, la complicații neașteptate. Nu luați decizii radicale în fierbințeala momentului. Aveți grijă de ceea ce vă este drag sau de cei ce vă sunt dragi. Încercați să țineți cont de părerea partenerului vostru (sau a interlocutorului, dacă vorbim de relații sociale). pentru a nu ajunge de la contre verbale la probleme reale. Cu atât mai mult, cu cât aspectele tensionate ale acestei Luni Noi vor fi active până la începutul decadei a treia a lui noiembrie.

🔥 Și încă o veste bună: sănătatea începe să se îmbunătățească. Apar vigoarea și puterea în corp, rănile încep să se vindece – pot intra în remisie afecțiunile sau ameliora efectele traumelor care ne-au chinuit în ultima vreme. De fapt, la un moment dat, mulți vor observa chiar și o îmbunătățire a aspectului fizic.

🔥Total nerecomandate pe Lună în Scorpion: Intervențiile chirurgicale în zona inghinală, pe organele genitale și întregul sistem excretor, pe glande endocrine, intestin gros, pelvis, tract urinar. Acestea se recomandă a fi planificate pe perioada Lunii în Taur.

🔥Părul încă nu îl tăiem, el (și câmpul energetic din zona capului) trebuie lăsat în pace și în următoarele 3 zile.

🔥Perioada mai vine cu risc de accidente, explozii și traumatisme, răniri bruște. Trebuie să fim, de asemenea, foarte atenți pe teren accidentat, în timp ce suntem la volan, în special la drum lung, dar și în aglomerații de oameni aflați în subteran, cum ar fi metrouri, pasaje, parcări, etc. Mai bine să evităm conștient implicarea în situații extreme și riscante, dacă acestea apar. Iar pentru aceasta nu este nevoie decât de o stare de prezență și atenție la ce se întâmplă în jur. Mai ales pentru cei care vă știți neatenți sau ”cu capul în nori” este sfatul.(mă aflu printre ei!) :))

🔥Și încă o atenționare. Aveți grijă la musafirii nepoftiți, în general la cei ce vă intră în casă în acest week-end. Doar dacă cunoașteți extrem de bine persoana și aveți încredere în ea. Oamenii pot veni cu energii foarte ostile după ei. E preferabil să nu primiți vizite. Dacă vă asumați riscul, faceți protecție înainte și curățare temeinică după.

🔥Pietrele protectoare astăzi sunt jadul, jadeitul, calcedonia, opalul de foc.

🔥Și nu uitași să găsiți un motiv de bucurie în fiecare zi! 🙂 Cu toată iubirea, Masha.

Notă: Previziunile astro-energetice pentru fiecare zi a lunii, Calendarul Lunii fără direcție, precum și practicile spirituale oferite lunar drept bonus pot fi accesate, urmând pașii de aici.