🔥🔥🔥 Risc și aventură, reînnoire și idei noi, întâlniri și mici daruri. În mod clar suntem răsfățați , înaintea pastilelor amare ale Coridorului Eclipselor! 🙂 O zi interesantă, plină de oportunități și impresii.

🔥 În domeniul profesional, însă, este mai înțelept să nu ne grăbim, pentru a nu rata trecerile către liniile temporale, care duc spre succes. Este bine, desigur, să vă asumați sarcini noi acum, dar acestea trebuie să fie foarte bine gândite. Apare o idee nouă care vă va face sau vă va permite să vă mișcați într-o direcție complet nouă, la care o nu v-ați gândit sau la care, poate, v-ați gândit cândva, dar nu ați crezut în ea. Depinde de fiecare dintre noi să decidem, dacă merită să mergem în acea direcție, dar… dacă am decis, este esențial să gândiți bine totul, înainte de a începe.

🔥 O mulțime de întâlniri, reale sau virtuale. Poate fi vorba atât despre întâlniri programate, cu oameni din anturaj, cât și despre întâlniri ce fie au loc pe neașteptate, fie au loc într-un mod ciudat, la care nu v-ați gândit. Și…vin azi noi cunoștințe!

Ca urmare a unor astfel de întâlniri, oamenii învață lucruri noi unii despre alții, primesc un impuls pentru dezvoltarea relațiilor și dobândesc cunoștințe interesante și utile. După cum am mai spus, merită să acordați atenție săptămâna aceasta unor noi relații, deși nu este nevoie să vă grăbiți: acum oamenii nu vin deloc la întâmplare, dar…. ce rol vor juca în viața noastră, în acest moment pentru noi este de neînțeles.

🔥 Sănătatea este destul de liniștită, ca si în zilele anterioare (cu excepția celor, pe care harta personală și aspectele ei deja îi implică în procesul purificator, adus de Coridorul Eclipselor și care experimentează toate simptomele detoxifierii karmice)

Dacă marți a fost bine să experimentăm spre binele nostru frigul, astăzi e mai bine să-l evităm. Nu atât temperaturile mai scăzute în sine, cât curenții și umezeala, combinate împreună: este ușor să răcim dacă ne udăm la picioare sau stăm, îmbrăcați sumar, lângă o fereastră deschisă.

🔥 Cu toate acestea, Aerul și Apa, ca elemente în sine vor fi foarte benefice. La fel ca și cu o zi înainte, avem o nevoie crescută de aer proaspăt și de a respira profund, până în treimea inferioară a plămânilor. Respirați conștient!

O zi minunată pentru diverse proceduri de întinerire. Este foarte benefic, de asemenea, să punem azi inima la treabă, să punem sângele și limfa în mișcare

Ca și amprentare energetică, contemplarea fluxurilor de apă, de exemplu, a ploii, sau curgerea unui râu de toamnă va aduce în realitatea noastră noi drumuri.

🔥Împărțirea milosteniei, ajutarea necondiționată a semenilor aflați în nevoie sunt cerute azi (cei care doresc și simt , pot vedea în postarea mea FB un asemenea caz – acea fetiță-înger de 8 luni, care este în cursă contra-cronometru cu moartea și orice zi contează) Gardienii karmici văd totul și țin cont de tot. Azi materializarea se face prin algoritmul biblic: cu ce măsură dați, cu aceea veți primi. Dați cu iubire și umpleți-vă inima de lumină.

🔥O zi potrivită pentru concepție. Azi vin la întrupare spirite cu idealuri înalte, ce iubesc libertatea mai presus de orice; ei nu suportă monotonia, niște visători ce materializează ușor, niște călători înnăscuți

🔥 Aventurile ne vor găsi pe mulți astăzi, ca să ne toarne adrenalină în instalație. :)Acestea vor fi destul de riscante, dar interesante, uneori chiar amuzante. Este imposibil să ne pregătim pentru acestea Luați-le așa cum vin. Și purtați cu voi astăzi, dacă aveți, citrin. Vă va amplifica câmpul de protecție.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Masha, cu drag.