🔥🔥🔥 Nu toate drumurile duc înapoi. Stăm în fața unei uși care se va închide definitiv în urma noastră, imediat ce-i vom trece pragul. Ultima zi de dinaintea Coridorului Eclipselor, din care vom ieși abia pe 4 decembrie. Un coridor care ne va smulge cu tot cu rădăcini din carapacea veche. Așa sunt resădiți copacii la sfârșitul lui noiembrie, când ei deja au intrat în adormire, astfel încât să se trezească într-un loc nou sau să moară. Un vânt înghețat suflă din Coridor și nu avem decât două variante: fie mergem înainte, fie înghețăm în nemișcare, fiind devorați de umbrele negre ale trecutului, ce ne suflă în ceafă.

Simbolul străvechi al zilei a 14 este Trâmbița. Zi a chemării la acțiune și a informațiilor, primite de la Univers.

🔥 Muncă. Cu cât avem mai mult de muncă, cu cât este aceasta mai dificilă, cu cât responsabilitatea pe care ne-o asumăm este mai mare, cu atât devenim mai puternici, cu atât vom avea mai mult succes la sfârșit.

Pe cer este activ trigonul dintre Mercur și Neptun (până pe 21.11) O perioadă de conștientizări intuitive, când puteți obține informații importante, livrate la locul potrivit, la momentul potrivit. Acum puteți înțelege mai ușor motivele acțiunilor și adevăratele interese ale altora. Contactele cu partenerii străini sunt favorabile. O perioadă bună și pentru acte de caritate, voluntariat, cooperare cu diverse organizații caritabile.

De asemenea, momente de inspirație vin astăzi prin energiile acestui trigon pentru poeți, scriitori, muzicieni, pentru cei care lucrează cu cuvintele. Un moment foarte favorabil pentru creativitate, atât pentru scris poezie și muzică, cât și pentru activități care necesită concentrare, logică și disciplină mentală.

🔥 Relațiile decurg spontan (să nu zic imprevizibil în anumite cazuri! :)) . Vor fi destule și de toate: întâlniri romantice, curtare, flirt, certuri și chiar păruieli – între cei mai colerici! Oamenii pare că înnebunesc: din gelozie, din frustrare, din pasiune, din furie, din invidie – emoții puternice, care sub influența energiilor eclipsei sunt tare greu de controlat și pot erupe precum un vulcan.

Dacă simțiți că în jurul vostru încep să dea în clocot asemenea ”pasiuni egiptene” este necesar să vă luați în mâini și să vă mențineți cu fermitate echilibrul interior, rămânând calmi și detașați, ca o stâncă puternică într-o mare dezlănțuită.

În sfera socială (atenție la rețelele de comunicare, la diverse ”porta-voci ale străzii”, etc: nu permiteți nimănui să aprindă în voi emoții puternice, pe motive și situații, care sunt în afara controlului vostru.

🔥 Sănătatea – inconsecventă și imprevizibilă, la fel ca relațiile.. Ca și ieri, sincopele vor fi mai accentuate la cei emotivi. Senzația că muriți și reînviați la loc. Din păcate, e o perioadă în care vor fi multe plecări, din rândul pacienților grav bolnavi. Multe traumatisme și îmbolnăviri cauzate de tensiunea nervoasă. Durere fizică, care pare să macine efectiv trupul și oasele, dar care, de fapt, nu are nicio cauză reală.

Doar calmul, răbdarea și ecranarea conștientă de cei cu psihicul inflamat vă vor oferi un sprijin real. Energia cristalelor de hiacint vă poate echilibra frumos câmpul mental și emoțional.

Alte atenționări: nu suprasolicitați ochii. Nu folosiți parfum în exces, simțul olfactiv este supra-activat – mirosurile puternice vă pot enerva, pe voi sau pe alții.

🔥Este o zi extrem de favorabilă pentru a vă tăia părul. Nu doar că îl veți fortifica de la rădăcină și îi veți stimula creșterea. Din punct de vedere energetic, tunsoarea va curăța și elibera canalele energetice de parteneriat și legături amoroase de energiile reziduale ale vechilor relații.

🔥 Multă învățare. Informația vine din cărți, din surse scrise. Avem nevoie de aceasta, pentru o anume pregătire, necesară viitorului – chiar dacă la început informația respectivă ni se va părea ciudată. Lucrul cu textele sacre poate aduce revelații

🔥 Noi începuturi. În această zi, este important să începem ceva. Începeți! Orice. Tot ceea ce a început acum va aduce noroc.

🔥Copiii născuți în a paisprezecea zi a Lunii sunt protejați de Destin și perfecți în toate (după Albert cel Mare)

🔥Copiii concepuți astăzi au un simț înnăscut al dreptății deosebit de dezvoltat. Ei au o capacitate aproape magică de a percepe lumea și sentimentele celor din jur. Acest lucru îi face predispuși la stări melancolice dar, de regulă, se pot descurca. Întreaga lor viață este o luptă între principiile interne și imperfecțiunea externă a lumii.

🔥 Zi în care materializăm, exprimându-ne dorințele. Cu voce tare, sau în gând. Dorințe, vise, planuri. Vorbiți, formulați clar! Cerul vă aude.

🔥 Purtați îmbrăcăminte de culoare deschisă, din țesături naturale. Mențineți, în ciuda provocărilor lumina pe chip și în ochi. Să contrapunem cât mai multă lumină acestei Luni Sângerii .

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi; de privilegiul de a trăi pe viu și a contribui personal la ascensiunea planetară!

Cu toată iubirea, Masha Alla.

Devino abonat Premium al Blogului Mashei !Vei putea accesa integral:

*Previziuni astro-energetice detaliate pentru fiecare zi ,

*Calendarul cu mersul Lunii în gol,

*1-2 meditații/practici la final de lună, drept Bonus

urmând pașii de aici.