­čöą­čöą­čöą S─âpt─âm├óna este una dintre cele mai productive perioade din noiembrie 2021. Mai ├«nt├ói, Soarele, apoi Mercur trec ├«n S─âget─âtor, reduc├ónd tensiunea ╚Öi pesimismul perioadei trecute. ├Än acest moment, circumstan╚Ťele ni se pot ar─âta ├«ntr-o lumin─â nou─â, mai pozitiv─â, aduc├ónd un sentiment de.. perspectiv─â! La problemele care au ap─ârut ├«n ultimele s─âpt─âm├óni se va putea g─âsi o solu╚Ťie acceptabil─â.

Cu toate acestea, s─â nu uit─âm c─â acesta este perioada de dinaintea urm─âtoarei eclipse – cea de Soare, din 4 decembrie. Prin urmare, este mai bine s─â nu lua╚Ťi decizii importante, vitale p├ón─â atunci Pute╚Ťi doar preg─âti planuri ╚Öi proiecte, pentru a ├«ncepe implementarea lor dup─â 4, sau, ╚Öi mai bine, dup─â 7 decembrie.

­čöą ├Än munc─â ╚Öi ├«n afaceri, va trebui s─â ne facem activit─â╚Ťile de rutin─â. Dup─â cum spunea personajul unei vechi nuvele: ÔÇ×├Än fiecare zi la nou─â diminea╚Ťa trebuie s─â merg la biroul meu de magistrat. Nu o s─â zic ar fi o isprav─â m─ârea╚Ť─â, dar ceva eroic ├«n exist─â ├«n asta!” ­čÖé Munca de rutin─â ne distrage aten╚Ťia de la emo╚Ťiile nepl─âcute ╚Öi ne permite s─â facem o mul╚Ťime de lucruri utile ├«n proiectele deja ├«ncepute.

­čöąPentru c─â nu este deloc momentul pentru ├«nceperea proiectelor mari – pentru c─â acestea necesit─â mult─â reflec╚Ťie ╚Öi corectur─â, f─âr─â de care vor e╚Öua. Cu at├ót mai mult c─â avem un sextil benefic dintre Mercur ╚Öi Pluto, ce predispune fix c─âtre g─âsirea esen╚Ťialului, c─âtre o ├«n╚Ťelegere profund─â a lucrurilor, c─âtre o analiz─â foarte critic─â ╚Öi o evaluare exact─â a situa╚Ťiei ├«n care ne afl─âm -repet, dac─â ├«n╚Ťelegem s─â ne oprim din mi╚Öcare ╚Öi reflect─âm ├«nc─â o dat─â la ceea ce facem! Oric├ót de g├óndite ar p─ârea planurile noastre, exist─â ├«n ele ni╚Öte omisiuni, care trebuie neap─ârat g─âsite ╚Öi corectate ├«n acea perioada de reflec╚Ťie. Dac─â sunte╚Ťi atras de evenimente interesante care trebuie implementate urgent, atra╚Öi de ceva nou, ├«ncerca╚Ťi s─â refuza╚Ťi o astfel de participare. M─âcar lua╚Ťi o mic─â pauz─â p├ón─â pe 7 – posibil, un astfel de proiect se va evapora ├«n cur├ónd. ╚śi nu impune╚Ťi nici voi anturajului ideile altora: exist─â riscul s─â deveni╚Ťi responsabili pentru recomandarea unei direc╚Ťii neviabile.

Un moment foarte bun (p├ón─â pe 24.11) pentru a scrie critici, recenzii, lucr─âri analitice, pentru evalu─âri ale exper╚Ťilor ╚Öi pentru concluzii post-expertiz─â. Ideal─â perioad─â pentru investiga╚Ťii profunde, cercet─âri secrete, pentru dezv─âluiri, pentru a scoate la iveal─â ╚Öi a face publice fapte cu rezonan╚Ť─â puternic─â.

Zile perfecte pentru refacerea pozi╚Ťiilor pierdute ├«n contactele de afaceri sau ├«ntr-o echip─â, pentru negocieri serioase, pentru clarificarea termenilor contractuali – argumentele conving─âtoare v─â vor permite s─â ajunge╚Ťi la un acord general ├«n favoarea voastr─â.

­čöą La fel ca ╚Öi s─âpt─âm├óna trecut─â, ╚Öi aceasta este nereu╚Öit─â pentru cheltuielile compulsive, exagerate, dar are succes pentru investi╚Ťii sau construirea unei funda╚Ťii: depozite bancare, cump─ârare de ac╚Ťiuni ╚Öi h├órtii de valoare cu grad mic de risc,investi╚Ťii ├«n imobile, ├«n bunuri pentru construc╚Ťii ╚Öi repara╚Ťii, ├«n unelte sau mijloace de produc╚Ťie. Excep╚Ťie fac cheltuielile pe publicitate! Sumele cheltuite pe publicitate ╚Öi pe prezent─âri vor fi bani irosi╚Ťi degeaba! Oricum, din punct de vedere comercial, interac╚Ťiunea cu clien╚Ťii vechi, ├«n fa╚Ťa c─ârora nu ave╚Ťi nevoie de prezentare, este reu╚Öit─â.

­čöą Rela╚Ťiile, dac─â nu ├«nghea╚Ť─â de tot, atunci experimenteaz─â m─âcar o r─âcire accentuat─â, cum zic meteorologii ­čÖé . Vine vremea ÔÇŁpustnicieiÔÇŁ ├«n doi. Este ca ╚Öi cum o persoan─â ╚Öi i-ar pierde temporar pe cei dragi ╚Öi iubi╚Ťi, pentru a se ├«n╚Ťelege singur─â pe ea ╚Öi a cre╚Öte spiritual prin asta. Nu, nu este nevoie s─â ├«ntrerupem complet comunicarea cu nimeni, ci doar s─â ne rezum─âm la activit─â╚Ťile de zi cu zi, la rutin─â, c├ónd fiecare persoan─â, fiind al─âturi de cineva, este cumva pe cont propriu ╚Öi nu-l implic─â pe cel─âlalt ├«n activit─â╚Ťile sau tr─âirile sale.

Comunicarea pa╚Önic─â, pragmatic─â, productiv─â va fi predominant─â ├«n s├ónul familiei sau ├«ntr-un colectiv de munc─â bine coordonat, unde nu exist─â rivalitate, unde afacerile sunt dedicate beneficiului comun ╚Öi nu este nevoie s─â ne dovedim superioritatea fa╚Ť─â de nimeni. Cercul apropiat ╚Öi oamenii de ├«ncredere. Ah, da – ╚Öi categoria special─â – copiii. Comunicarea cu ei va aduce numai bucurie ╚Öi beneficii de ambele p─âr╚Ťi – sunt singurii cu care nu va fi nevoie s─â sta╚Ťi ├«n deta╚Öare! Petrece╚Ťi timp cu copiii, ├«ntreba╚Ťi-i, adev─ârul va vorbi azi prin gura lor.

­čöą├Än rela╚Ťiile de dragoste, este mai bine s─â renun╚Ť─âm la orice fel de confruntare. Chiar dac─â exist─â un conflict latent, este mai bine s─â-l l─âsa╚Ťi s─â se matureze sau s─â se epuizeze singur. Dac─â acum ve╚Ťi prefera neimplicarea ├«n conflict, deta╚Öarea, r─âbdarea ╚Öi rezisten╚Ťa – ve╚Ťi avea numai de c├ó╚Ötigat! Dup─â un timp, rela╚Ťia va deveni mult mai puternic─â – nemul╚Ťumirile vor disp─ârea, iar Destinul v─â va readuce ├«mpreun─â, pe drumul cel bun.

╚Üine╚Ťi restul oamenilor la distan╚Ť─â, f─âr─â a le ar─âta sl─âbiciunea sau orgoliile. At├ót compromisurile, c├ót ╚Öi confruntarea deschis─â nu vor aduce nicio bucurie, ci vor crea doar o situa╚Ťie de dependen╚Ť─â.

­čöą ╚śi o ultim─â observa╚Ťie pe tema rela╚Ťiilor. Este vremea iubirilor spirituale platonice. ­čÖé Chiar dac─â perioada este nereu╚Öit─â pentru intrarea ├«ntr-o nou─â rela╚Ťie ( oamenii fiind cufunda╚Ťi ├«n ei ├«n╚Öi╚Öi) , exist─â ╚Öansa s─â apar─â ├«n via╚Ťa noastr─â un spirit ├«nrudit, cu care ne afl─âm pe aceea╚Öi lungime de und─â, la acela╚Öi nivel de vibra╚Ťie. Asemenea gen de rela╚Ťii ╚Öi sentimente nu duc la o dezvoltare ╚Öi o finalitate ├«n sensul lumesc al cuv├óntului – de exemplu, la o c─âs─âtorie – nu! Ele doar ├«i ridic─â pe cei doi pe noi culmi spirituale, deasupra de╚Öert─âciunii p─âm├ónte╚Öti.

­čöąS─ân─âtatea reflect─â, ├«n continuare,mai mult procese psihologice interne dec├ót riscuri fizice: furia ╚Öi irita╚Ťia acumulat─â, activarea r─ânii de respingere sau devalorizarea de sine se vor manifesta prin probleme fizice ├«n zona ficatului sau a sistemului biliar. Abunden╚Ťa g├óndurilor obsesive ne provoac─â dureri de cap; dac─â vom lucra cu astfel de g├ónduri, accept├óndu-le ╚Öi eliber├óndu-le, acest lucru ne va elibera ╚Öi de boal─â la nivel fizic. Trebuie s─â g─âsim neap─ârat timp, nu numai pentru relaxare, ci ╚Öi pentru un somn s─ân─âtos. Somnul este o ├«ntruchipare simbolic─â a ├«ntregii perioade: repaus ╚Öi scufundare ├«n sine pentru mi╚Öcare ulterioar─â. Contempla╚Ťi cerul – va calma psihicul ╚Öi v─â va da o stare de echilibru interior.

­čöąTunsorile de azi vor fi ├«ntr-un fel, terapeutice: ele vor structura c├ómpul mental al omului, vor pune g├óndurile ├«n ordine, vor elibera mintea de iluzii ╚Öi programe parazit, vor ├«mprosp─âta memoria. Profita╚Ťi de ziua de azi – m├óine ╚Öi poim├óine tunsorile sunt nerecomandate!

­čöąVisele vin cu mesaje, mai ales dac─â ├«nainte de culcare, vom formula ni╚Öte ├«ntreb─âri clare( am mai recomandat ╚Öi ├«nainte – ├«nv─â╚Ťa╚Ťi tehnici de visare con╚Ötient─â, v─â vor fi de mare folos ├«n conectarea cu subcon╚Ötientul!); metodele de divina╚Ťie au ╚Öi ele un grad mare de precizie azi.

­čöą Dac─â ave╚Ťi posibilitatea, ╚Ťine╚Ťi azi ├«n bra╚Ťe un copac care v─â atrage mult sau, merge╚Ťi ├«ntr-un loc de putere, care ╚Öti╚Ťi c─â v─â ├«ncarc─â cu energie benefic─â. Oric├óte realiz─âri a╚Ťi avea – aceasta va fi activitatea cea mai valoroas─â pe ziua de azi.

­čöąS─â nu uita╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de fiecare zi! Cu toat─â iubirea, Masha!