🔥🔥🔥 Săptămâna este una dintre cele mai productive perioade din noiembrie 2021. Mai întâi, Soarele, apoi Mercur trec în Săgetător, reducând tensiunea și pesimismul perioadei trecute. În acest moment, circumstanțele ni se pot arăta într-o lumină nouă, mai pozitivă, aducând un sentiment de.. perspectivă! La problemele care au apărut în ultimele săptămâni se va putea găsi o soluție acceptabilă.

Cu toate acestea, să nu uităm că acesta este perioada de dinaintea următoarei eclipse – cea de Soare, din 4 decembrie. Prin urmare, este mai bine să nu luați decizii importante, vitale până atunci Puteți doar pregăti planuri și proiecte, pentru a începe implementarea lor după 4, sau, și mai bine, după 7 decembrie.

🔥 În muncă și în afaceri, va trebui să ne facem activitățile de rutină. După cum spunea personajul unei vechi nuvele: „În fiecare zi la nouă dimineața trebuie să merg la biroul meu de magistrat. Nu o să zic ar fi o ispravă măreață, dar ceva eroic în există în asta!” 🙂 Munca de rutină ne distrage atenția de la emoțiile neplăcute și ne permite să facem o mulțime de lucruri utile în proiectele deja începute.

🔥Pentru că nu este deloc momentul pentru începerea proiectelor mari – pentru că acestea necesită multă reflecție și corectură, fără de care vor eșua. Cu atât mai mult că avem un sextil benefic dintre Mercur și Pluto, ce predispune fix către găsirea esențialului, către o înțelegere profundă a lucrurilor, către o analiză foarte critică și o evaluare exactă a situației în care ne aflăm -repet, dacă înțelegem să ne oprim din mișcare și reflectăm încă o dată la ceea ce facem! Oricât de gândite ar părea planurile noastre, există în ele niște omisiuni, care trebuie neapărat găsite și corectate în acea perioada de reflecție. Dacă sunteți atras de evenimente interesante care trebuie implementate urgent, atrași de ceva nou, încercați să refuzați o astfel de participare. Măcar luați o mică pauză până pe 7 – posibil, un astfel de proiect se va evapora în curând. Și nu impuneți nici voi anturajului ideile altora: există riscul să deveniți responsabili pentru recomandarea unei direcții neviabile.

Un moment foarte bun (până pe 24.11) pentru a scrie critici, recenzii, lucrări analitice, pentru evaluări ale experților și pentru concluzii post-expertiză. Ideală perioadă pentru investigații profunde, cercetări secrete, pentru dezvăluiri, pentru a scoate la iveală și a face publice fapte cu rezonanță puternică.

Zile perfecte pentru refacerea pozițiilor pierdute în contactele de afaceri sau într-o echipă, pentru negocieri serioase, pentru clarificarea termenilor contractuali – argumentele convingătoare vă vor permite să ajungeți la un acord general în favoarea voastră.

🔥 La fel ca și săptămâna trecută, și aceasta este nereușită pentru cheltuielile compulsive, exagerate, dar are succes pentru investiții sau construirea unei fundații: depozite bancare, cumpărare de acțiuni și hârtii de valoare cu grad mic de risc,investiții în imobile, în bunuri pentru construcții și reparații, în unelte sau mijloace de producție. Excepție fac cheltuielile pe publicitate! Sumele cheltuite pe publicitate și pe prezentări vor fi bani irosiți degeaba! Oricum, din punct de vedere comercial, interacțiunea cu clienții vechi, în fața cărora nu aveți nevoie de prezentare, este reușită.

🔥 Relațiile, dacă nu îngheață de tot, atunci experimentează măcar o răcire accentuată, cum zic meteorologii 🙂 . Vine vremea ”pustniciei” în doi. Este ca și cum o persoană și i-ar pierde temporar pe cei dragi și iubiți, pentru a se înțelege singură pe ea și a crește spiritual prin asta. Nu, nu este nevoie să întrerupem complet comunicarea cu nimeni, ci doar să ne rezumăm la activitățile de zi cu zi, la rutină, când fiecare persoană, fiind alături de cineva, este cumva pe cont propriu și nu-l implică pe celălalt în activitățile sau trăirile sale.

Comunicarea pașnică, pragmatică, productivă va fi predominantă în sânul familiei sau într-un colectiv de muncă bine coordonat, unde nu există rivalitate, unde afacerile sunt dedicate beneficiului comun și nu este nevoie să ne dovedim superioritatea față de nimeni. Cercul apropiat și oamenii de încredere. Ah, da – și categoria specială – copiii. Comunicarea cu ei va aduce numai bucurie și beneficii de ambele părți – sunt singurii cu care nu va fi nevoie să stați în detașare! Petreceți timp cu copiii, întrebați-i, adevărul va vorbi azi prin gura lor.

🔥În relațiile de dragoste, este mai bine să renunțăm la orice fel de confruntare. Chiar dacă există un conflict latent, este mai bine să-l lăsați să se matureze sau să se epuizeze singur. Dacă acum veți prefera neimplicarea în conflict, detașarea, răbdarea și rezistența – veți avea numai de câștigat! După un timp, relația va deveni mult mai puternică – nemulțumirile vor dispărea, iar Destinul vă va readuce împreună, pe drumul cel bun.

Țineți restul oamenilor la distanță, fără a le arăta slăbiciunea sau orgoliile. Atât compromisurile, cât și confruntarea deschisă nu vor aduce nicio bucurie, ci vor crea doar o situație de dependență.

🔥 Și o ultimă observație pe tema relațiilor. Este vremea iubirilor spirituale platonice. 🙂 Chiar dacă perioada este nereușită pentru intrarea într-o nouă relație ( oamenii fiind cufundați în ei înșiși) , există șansa să apară în viața noastră un spirit înrudit, cu care ne aflăm pe aceeași lungime de undă, la același nivel de vibrație. Asemenea gen de relații și sentimente nu duc la o dezvoltare și o finalitate în sensul lumesc al cuvântului – de exemplu, la o căsătorie – nu! Ele doar îi ridică pe cei doi pe noi culmi spirituale, deasupra deșertăciunii pământești.

🔥Sănătatea reflectă, în continuare,mai mult procese psihologice interne decât riscuri fizice: furia și iritația acumulată, activarea rănii de respingere sau devalorizarea de sine se vor manifesta prin probleme fizice în zona ficatului sau a sistemului biliar. Abundența gândurilor obsesive ne provoacă dureri de cap; dacă vom lucra cu astfel de gânduri, acceptându-le și eliberându-le, acest lucru ne va elibera și de boală la nivel fizic. Trebuie să găsim neapărat timp, nu numai pentru relaxare, ci și pentru un somn sănătos. Somnul este o întruchipare simbolică a întregii perioade: repaus și scufundare în sine pentru mișcare ulterioară. Contemplați cerul – va calma psihicul și vă va da o stare de echilibru interior.

🔥Tunsorile de azi vor fi într-un fel, terapeutice: ele vor structura câmpul mental al omului, vor pune gândurile în ordine, vor elibera mintea de iluzii și programe parazit, vor împrospăta memoria. Profitați de ziua de azi – mâine și poimâine tunsorile sunt nerecomandate!

🔥Visele vin cu mesaje, mai ales dacă înainte de culcare, vom formula niște întrebări clare( am mai recomandat și înainte – învățați tehnici de visare conștientă, vă vor fi de mare folos în conectarea cu subconștientul!); metodele de divinație au și ele un grad mare de precizie azi.

🔥 Dacă aveți posibilitatea, țineți azi în brațe un copac care vă atrage mult sau, mergeți într-un loc de putere, care știți că vă încarcă cu energie benefică. Oricâte realizări ați avea – aceasta va fi activitatea cea mai valoroasă pe ziua de azi.

🔥Să nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha!