­čöą­čöą­čöąEnergiile Eclipsei deja ├«ncep s─â se fac─â sim╚Ťite puternic. Ele sunt amestecate cu o mul╚Ťime de aspecte planetare contradictorii , active.

Din a doua parte a zilei Luna intr─â ├«n Scorpion, declan╚Ö├ónd procese transformatoare ╚Öi insufl├óndu-ne dorin╚Ťa de a distruge din temelii ceva din via╚Ťa noastr─â, pentru a construi o realitate nou─â ├«n jur, pentru a crea un fel de via╚Ť─â nou─â, pentru noi ├«n╚Öine.

├Än semnul Scorpionului va fi ╚Öi Marte determin├óndu-ne s─â ac╚Ťion─âm; prin urmare, dorin╚Ťa acut─â de transformare va fi confirmat─â de unii dintre noi, prin fapte concrete. Va mai amplifica starea de disconfort ╚Öi atmosfera pe alocuri tensionat─â a zilei ╚Öi cuadratura Lunii cu Saturn ╚Öi opozi╚Ťia ei cu Uranus.

Astfel, tendin╚Ťa noastr─â activ─â c─âtre schimbare se va ciocni de diverse obstacole neprev─âzute. ├Än acela╚Öi timp, tot azi sunt active c├óteva configura╚Ťii favorabile, cu participarea Soarelui, a Lunii, a aceluia╚Öi Saturn ╚Öi a lui Chiron. ├Än traducere liber─â asta ├«nseamn─â, c─â dac─â nu vom ac╚Ťiona frontal, dac─â ne vom eschiva de la confrunt─âri f─â╚Ťi╚Öe ╚Öi violente, Chiron va veni ├«n ajutorul nostru cu o solu╚Ťie original─â, pentru a ie╚Öi onorabil din situa╚Ťie.

­čöą ├Än afaceri, evident, trebuie s─â depunem toate eforturile de care suntem capabili. Cu c├ót o persoan─â face mai mult ├«n aceast─â zi, cu at├ót munca sa va avea mai mult succes ├«n viitor. ╚śi acea dorin╚Ť─â mar╚Ťian─â activ─â de schimbare ne va fi de mare ajutor.

­čöą├Än rela╚Ťii comunicarea se deruleaz─â pentru mul╚Ťi ca ╚Öi ieri, f─âr─â prea mare dorin╚Ť─â de a interac╚Ťiona, de parc─â ni╚Öte blocaje invizibile nu ne las─â s─â ajungem la inima celuilalt. Dar, aici totul depinde de energia celor care interac╚Ťioneaz─â: de lipsa de ├«ncr├óncenare, de prezen╚Ťa sau absen╚Ťa orgoliilor, de c├ót─â iubire necondi╚Ťionat─â exist─â ├«n sufletul fiec─âruia pentru cel de l├óng─â el.

Pentru c─â bisextilul dintre Venus, Pluto, Neptun ╚Öi Marte implic─â un ajutor activ al Universului doar celor care ac╚Ťioneaz─â pe energia Iubirii.

Aceast─â configura╚Ťie le va ├«ndeplini acestora visul de a se integra ├«ntr-un flux de evenimente favorabile viitorului ├«n general ╚Öi rela╚Ťiei ├«n particular; tot ea favorizeaz─â ╚Öi ├«nt├ólnirile romantice pentru cei singuri, care chiar caut─â, ├«n primul r├ónd, s─â experimenteze iubirea ├«n aspectul ei ├«nalt.

├Äns─â, dac─â energia preponderent─â cu care comunic─âm este de orgoliu, competi╚Ťie, domina╚Ťie, etc , lipsa de sincronizare ╚Öi empatie cu cel─âlalt va fi at├ót de acut─â, ├«nc├ót efectiv ne va dispera. Dar disperarea nu este un sf─âtuitor bun! Dac─â sunte╚Ťi ├«ntr-o astfel de situa╚Ťie, face╚Ťi o pauz─â ╚Öi a╚Ötepta╚Ťi cu r─âbdare s─â se limpezeasc─â apele sufletului vostru. Aspectul va fi activ p├ón─â pe 9 decembrie, a╚Öa c─â mai ave╚Ťi timp s─â v─â repozi╚Ťiona╚Ťi. Deci, cum vedem, dou─â tendin╚Ťe diametral opuse, ├«n func╚Ťie de nivelul de con╚Ötien╚Ť─â al fiec─âruia: c─âci stelele predispun, dar nu dispun. Accentul final tot noi ├«l punem! ­čśë

­čöąS─ân─âtate. Avem nevoie de hran─â cald─â ╚Öi s─â╚Ťioas─â, pentru a men╚Ťine for╚Ťa vital─â, diminuat─â de energia descresc─âtoare a Lunii. Este o zi activ─â cu un consum energetic mare. ├Än afar─â de asta, zona stomacului este vulnerabila- este bine s─â evit─âm hrana uscat─â sau condimentat─â, de asemenea vom evita senza╚Ťia prelungit─â de foame. Dim punct de vedre medical, o aten╚Ťie deosebit─â va trebui s─â acord─âm creierului ╚Öi monitoriz─ârii tensiunii arteriale.

­čöąPurta╚Ťi cu voi azi cristale de aragonit, jadeit, acvamarin, opal de foc, ametist.

­čöąEste ultima zi, de dinaintea eclipsei, ├«n care t─âierea p─ârului este permis─â ╚Öi aduce beneficii at├ót s─ân─ât─â╚Ťii p─ârului, c├ót ╚Öi energiei din bioc├ómpurile noastre.

­čöąSpiritual, ziua a 28-a de la Lun─â Nou─â, ce are drept simbol str─âvechi o Floare de Lotus, este extrem de ofertant─â. O zi ce ne ofer─â ocazia s─â ne con╚Ötientiz─âm predestinarea; azi vedem roadele eforturilor noastre din zilele precedente – ceea ce ni se ├«nt├ómpl─â este un indiciu clar asupra corectitudinii drumului nostru spiritual. Dac─â roadele sunt frumoase, primi╚Ťi-le cu recuno╚Ötin╚Ť─â; dac─â evenimentele de azi v─â dezam─âgesc, ├«nseamn─â c─â tot voi le-a╚Ťi sem─ânat ├«n cele 27 de zile precedente. Nu c─âde╚Ťi ├«n triste╚Ťe, ci lua╚Ťi-o ca pe o lec╚Ťie important─â, analiza╚Ťi gre╚Öelile ╚Öi bucura╚Ťi-v─â ca acum ╚Öti╚Ťi clar, ce ╚Öi unde ave╚Ťi de corectat. Paradoxal, ╚Öi dificult─â╚Ťile pot s─â ne aduc─â bucurie, dac─â le vedem ca lec╚Ťii datorit─â c─ârora devenim mai ├«n╚Ťelep╚Ťi. Se spune c─â Dumnezeu ne trimite de multe ori Daruri, ├«mpachetate ├«ntr-o problem─â. Cu c├ót este mai pre╚Ťios darul, cu at├ót mai dificil de rezolvat este problema :))

­čöąZiua Lotusului este una solar─â, ├«n care cea mai bun─â practic─â spiritual─â este men╚Ťinerea pozitivit─â╚Ťii ╚Öi a st─ârii de Bucurie ├«n interior De asemenea, este potrivit─â pentru ac╚Ťiuni caritabile. Caritatea, milostenia au leg─âtur─â cu ideea de a aduce bucurie ├«n sufletul aproapelui.

­čöąSemnele cu privire la menirea noastr─â, la drumul spiritual, pot veni ╚Öi prin vise, cr├ómpeie de fraze, auzite ├«nt├ómpl─âtor, imagini, etc.

­čöąNu uita╚Ťi s─â fi╚Ťi cu ochii larg deschi╚Öi c─âtre mesajele de Sus ╚Öi cu inima deschis─â c─âtre bucurie!

Cu toat─â dragostea, Masha.