🔥🔥🔥 Azi Universul închide Coridorul transformator dintre cele două realități. Zi de acalmie și de formare a unui viitor fundament. Ultima Lună a anului a murit azi, pentru ca de mâine să renască din nou în forță, printr-un moment de Lună nouă, dublat de Soarele negru – Eclipsă totală de Soare.

🔥Nu există vreun înțeles sinistru în conceptul de Soare negru. Acesta reprezintă un moment de transformare energetică. Tranziția cantității în calitate. Și abia aici poate apare provocarea – ce anume se va transforma, depinde de calitatea sufletului și a intențiilor fiecăruia.

Pentru că iritarea acumulată, invidia, resentimentele, tristețea – nu se pot dizolva și evapora singure. Cel mai probabil, și ele dacă există, vor face acel salt ”calitativ”, de polaritate negativă, transformându-se prin condensare în alte bau-bauri interne cu care vă veți lupta și în viitor – cu la fel de multă vrednicie și cu la fel de puțin succes.

🔥Dacă ar fi să ofer o soluție de ultim moment, cum se zice, la ”botul calului” 😀 ar fi aceasta: Zâmbiți iritării voastre interioare, mângâiați pe căpșorul înfierbântat comentatorul răutăcios din voi – cel care caută fără oprire răspunsuri la întrebările existențiale și oferiți-i o înghețată, să se mai răcorească/îndulcească 🙂

Obiceiul nostru de a scormoni prin propriile traume și a le cocoloși nu este altceva decât fuga de viața reală pe care am putea-o avea și căreia nu-i pasă câtuși de puțin de ”firele pe care le despicăm” noi în 4, în 9 sau în 16. Viața doar ne întinde mâna, propunându-ne – hai, vino să TRĂIM, căci timpul trece! Să dansăm, să zâmbim, să ne îndrăgostim, să iubim ce avem – pur și simplu, să savurăm fiecare moment, ca pe un simplu și fain instantaneu al vieții noastre!

🔥Și acesta este principalul mesaj al acestei Eclipse și Luni Noi. Haideți să ne trăim viața, aici și acum! Eu percep note de bucurie în această ieșire din Coridorul eclipselor.

Da, știu! Am fost aruncați intenționat într-o mare de neliniști, în speranța că acestea ne vor acapara întreaga atenție, toate cele cinci simțuri. Știu că până la Solstițiul de iarnă și sărbătoarea Nașterii zilele tot descresc și în față ne așteaptă, la propriu și la figurat, cea mai lungă și mai întunecată Noapte din an. Dar….în inimile noastre deja se naște linia melodică luminoasă, ce ne va însoți pe cale.

🔥Și, dacă v-ați putea detașa o clipă de iluziile Realității Virtuale ce vi le impune Matrix-ul, ați putea simți deja mirosul de scorțișoară, la care se adaugă o aromă abia perceptibilă de cuișoare. Mirosul de portocale, ce valsează cu cel de cetină. Și de undeva, din depărtare, pare că se apropie – abia simțit, un miros de dragoste, de șansă, de succes, de…Veste minunată. (Apropos, știați că mirosul succesului este individual și diferit pentru fiecare și acesta se poate determina după codul de naștere al fiecăruia?… :))

🔥Vă propun o scurtă meditație pentru zilele acestea.

Luați o poziție cât mai confortabilă. Închideți ochii și imaginați-vă că sunteți pe malul Oceanului.

(Dacă vreți să alegeți o pădure, acordați atenție fiecărui detaliu vizualizat- anotimp, coroanele copacilor, cărările din ea, iarba etc.)

Vizualizați totul în cele mai mici detalii: sunetul valurilor, blândețea nisipului, vântul care vă răsfiră părul. Imaginați-vă o casă pe malul oceanului și mergeți la ea. Veți vedea că are mai multe uși de intrare. Fiecare dintre ele conduce către un anumit domeniu al vieții:

finanțe;

familia și relațiile de dragoste;

carieră;

dezvoltare personală;

creativitate.

Deschideți ușa de care aveți nevoie chiar acum. Uitați-vă mai atent, ce este în interiorul casei: este ordine sau lucrurile sunt împrăștiate peste tot? Ordonați-o și reamenajați-o exact după gustul vostru. Adăugați câteva elemente decorative, de confortabilitate. Când casa devine perfectă pentru voi, ieșiți din ea și închideți cu grijă ușa. Ar trebui să vă simțiți calmi și liniștiți, deoarece ați pus în acest proiect mental toate lucrurile în ordine și că în domeniul ales totul este și va fi exact așa cum visați.

🔥 Pentru următoarele două săptămâni, până în ajunul Solstițiului de iarnă, păstrați acel sentiment interior de ”Totul este cum trebuie să fie – adică Bine” în voi.

p.s. Uff, mi-a ieșit o prognoză cam altfel pentru astăzi – dar asta am simțit să vă transmit :)))

🔥Bucurați-vă de această Lună Nouă și…materializați cu îndrăzneală! Cu toată iubirea, Masha.

Articolele din rubrica Previziuni zilnice sunt , cu excepția câtorva, accesibile doar Membrilor comunității Blogul Mashei (pe care îi consider prietenii și susținătorii mei autentici), deoarece aceștia aduc, prin mici donații lunare, o contribuție reală la acest proiect. Accesul la materiale se face pe bază de parolă lunară. Dacă sunteți în rezonanță cu informația pe care o accesez și modul meu de a o expune, dacă doriți să primiți zilnic Previziunile, dar și alte informații accesibile doar membrilor, vă invit să urmați pașii. Masha.