🔥🔥🔥 Energia zilei de azi ne confirmă vechea zicală despre cum trebuie să fie o zi de marți clasică. Este important să fim mai atenți ca de obicei și să nu luăm decizii în ce privește chestiunile importante, în primul rând, pentru că de dimineață și până la ora 14, ora României traversăm o perioadă a Lunii fără direcție. Știm deja că în astfel de intervale acțiunile noi și importante nu ar trebui să fie demarate, deoarece se vor dovedi a fi fără speranță.

🔥În al doilea rând, pe 7 decembrie, aspectul intens al quadraturii dintre Mercur și Neptun devine exact. El va conferi stării noastre generale un fundal melancolic, emoțional, un fel de tristețe, chiar anxietate, care vine din adâncurile subconștientului; amintiri ale unor greșeli trecute, a unor vinovății adânc ascunse.

Sub influența acestui aspect este ușor să cădem în rețeaua promisiunilor false și a perspectivelor greșite asupra unor situații. Așadar, trebuie să fim vigilenți, pentru a verifica orice informații sau propuneri care vor veni și să nu avem încredere în oameni necunoscuti sau puțin cunoscuți, care vin cu diverse inițiative sau sfaturi.

🔥În mediul social, sau poate și la nivel personal, un val de bârfe, informații false, scandaluri se va ridica la suprafață și asta se va întâmpla sub influența opoziției dintre Soare și Lilith, Luna Neagră.

De aceea este mai bine să nu programați negocieri importante astăzi și în general, se recomandă cât mai multă odihnă.

🔥Simbolul celei de-a 4-a zile lunare este Pomul Cunoașterii, alegerea conștientă între Bine și Rău. De exemplu, putem fi puși să alegem unde și cum să aplicăm niște cunoștințe dobândite și, în funcție de ceea ce alegem, va depinde în mare măsură pe ce linie temporală vor curge evenimentele întregului ciclu lunar și chiar o perioadă mai lungă. Este momentul să ne raționalizăm proiectele legate de orice afacere și activitate proprie. Mai mult, astăzi putem urmări feedback-ul societății, a celor vizați față de noile noastre sarcini și obiective. Ziua ne oferă o oportunitate excelentă de a vedea, cum reacționează lumea din jurul nostru la acțiunile pe care le-am demarat în cele 3 zile anterioare, de la Lună Nouă.

🔥Dacă astăzi vedem reacții pozitive ale oamenilor la ceea ce facem, dacă reușim să mergem înainte fără prea mult efort, atunci vom ști că ceea ce facem se încadrează armonios în realitatea înconjurătoare, că suntem sincronizași cu ritmurile Universului, deci mergem pe drumul nostru, suntem pe misiunea noastră! În general, de o parte semnificativă din dorințele și obiectivele noastre, cele pe care visăm să le realizăm – nu avem nevoie, de fapt. Acestea, pur și simplu ne sunt impuse de societate, sau de niște părinți nerealizați, sau de niște maeștri prost aleși, sau de ego-ul nostru, străduindu-ne să realizăm toată viața visuri și dorințe străine adevăratei noastre naturi, adesea urmărind miraje, complet lipsite de sens sau beneficitate pentru noi. Dacă astăzi ni se dă de înțeles că suntem într-un astfel de punct, tot ce trebuie să facem este doar să ne întoarcem la noi înșine, la adevăratele pasiuni și năzuințe ale spiritului nostru, a vocației noastre.

🔥Este o zi de conexiune la propriul nostru Eu. Simbolul ei – Copacul, reprezintă o persoană care este conectată prin rădăcini cu pământul ei, cu strămoșii, cu un neam care îi hrănește și le dă putere; o persoană ce se străduiește să urce cu ramurile ei către înălțimi,pentru a înțelege cel mai înalt sens al existenței sale. Astăzi este favorabil să ne amintim evenimente din viața noastră, să ne gândim, ce lecții au fost în spatele acestor evenimente, ce ne-au învățat și să mulțumim lumii pentru lecții și oportunitatea de a nu repeta greșelile.

🔥Tot astăzi este momentul perfect să lucrăm cu chakra rădăcină, Muladhara. O meditație dedicată ne va ajuta să ne recâștigăm calmul, curajul și încrederea în propriile puteri.

Din punct de vedere al sănătății, Chakra rădăcină este responsabilă pentru toate părțile dure ale corpului – oase, unghii, păr și dinți, precum și alimentarea cu energie a nevoilor noastre de bază, toată puterea noastră fiind concentrată în ea.

🔥Persoanele cu o Muladhara deschisă armonios au o sănătate bună, o dispoziție minunată în mare parte a timpului iar corpul lor emite o aromă plăcută.

🔥Dacă prima chakră este epuizată și se închide, atunci în plan fizic putem simți dureri în picioare, crampe musculare, tendință spre obezitate, probleme la ovare și testicule, probleme cu sistemul genito-urinar, crampe intestinale, hernii ale colnei vertebrale, boli de rinichi, prostată, constipație, hemoroizi. La nivel energetic, putem experimenta oboseala cronică, diverse dependențe, frica constantă de viață din poziția de victimă, lipsă de forță, lipsă de voință, sentimente de ură sau furie, sentiment de eșec, incapacitatea de a comunica cu oamenii, incapacitatea de a atinge obiectivele, etc.

🔥Prima chakră se devitalizează și se închide, atunci când suntem îngrijorați că nu avem destui bani , când membrii familiei intră în conflicte sau se înjură între ei, sau când suntem obligați să lucrăm pentru o cauză malefică( mulți lucrători din sistemul de sănătate se confruntă acum cu toate aceste simptome pe care le-am enumerat, din acest motiv).

🔥Disfuncția Muladharei mai poate fi cauzată de vizionarea permanentă a știrilor pe subiecte criminale, sau gen breaking news, a anumitor filme de groază, de discuții în care judecăm și condamnăm acțiunile altor oameni.

🔥Și, cum ziceam, pentru că astăzi este o zi perfectă pentru a echilibra această chakra, vă propun să ascultați (neapărat la căști) frecvența vindecătoare de 396 Hz din Solfegiul Ascensiunii, timp de mai multe zile, pentru a vă recăpăta forța, curajul, pofta de viață și încrederea în sine.

🔥 Pentru cei ce au Muladhara echilibrată, sănătatea este astăzi bună, în general, dar sistemul osos va fi și la ei vulnerabil. Datorită cuadraturii Saturn-Uranus, activă toată luna decembrie, iar astăzi amplificată de energia particulară a zilei, fracturile revin, la fel și problemele cu sistemul de locomoție: de la coloana vertebrala la degetele picioarelor. O mulțime de operații neplanificate ar putea apare din acest motiv ( nu doar azi, toată luna), dar acestea vor decurge fără riscuri.

🔥Aproape că nu există relații noi. Există o dezvoltare a legăturilor existente, când colegii ne devin prieteni, iar pentru vechile cunoștințe revin sentimente reciproce de simpatie și atracție. Dar noi cunoștințe romantice sunt puține. Totuși, să nu vă fie teamă astăzi să manifestați iubire pentru toate categoriile de relații: prieteni, iubiți, simple cunoștințe, chiar și dușmani. Mergeți pe calea pură

🔥 Drumurile sunt calme, doar că destul de aglomerate, haotice, astfel că tot timpul am putea…întârzia undeva. Unii la serviciu, alții la avion, alții vor conștientiza că era mai bine să nu ajungă undeva .. :)) Disciplină și iar disciplină. Și planificare cu marjă.

🔥Cu toate acestea, nu uitați să zâmbiți și să vă bucurați de încă o zi trăită! Cu iubire, Masha.