🔥🔥🔥Ultima zi calmă de dinaintea Lunii Pline și a Sărbătorii Solstițiului de Iarnă, după care ne vom scufunda în atmosfera magică a evenimentului. Cu toate că acesta va fi un calm relativ, mai mult în prima parte a zilei. Deja în jurul orei 13:50, ora României trecem în ziua a 14-a a Calendarului Lunar, precursoarea Lunii Pline. Vom simți cum agitația interioară și tensiunea emoțională încep să crească ușor. Imaginea ei reprezentativă ei este o Trâmbiță – simbol al chemării la acțiune, dar și simbol prin care noi suntem îndemnați să chemăm astăzi în ajutor Puterile cerești pentru a ne susține și să cerem oportunități suplimentare. Toate acțiunile făcute din iubire necondiționată, îndreptate către scopuri benefice ne vor aduce multă susținere divină.

🔥Luna mai trece, tot astăzi, în aerianul și rapidul semn al Gemenilor. Sunt activate canalele de primire și distribuire a informației, orice tipuri de intermediere și tranzacțiile financiare. Totuși, să nu uităm, că în același timp, zilele acestea Venus staționează, înainte de a intra în mișcarea de retrogradare. De aceea ar trebui să evităm hotărâri majore legate de tema finanțelor; nu merită să facem investiții mari, luate sau oferite împrumuturi, nici cu persoane private, nici credite la bancă. Cel mai bine să ne planificăm treburi, care pot fi terminate repede și simplu. Lejeritatea și rapiditatea gândirii ne vor fi asigurate de influența Lunii în Gemeni. În acest context, pentru unii activitățile de azi nu vor fi legate de munca curentă, ci de studiu. Am putea fi nevoiți să studiem manuale, instrucțiuni, materiale didactice – toate acestea ne vor fi de real folos în viitor.

🔥 În relații este necesar să fim precauți. Încercările de a sparge cu orice preț zidurile dintre noi și alte persoane, de a clarifica sau de a obține ceva se pot încheia prin dărâmarea relației însăși. Mai bine să vă petreceți ziua în calm și liniște, fără a da curs provocărilor propriei minți.

🔥Sănătatea va fi și ea liniștită, dar față de zilele precedente se va simți o ușoară slăbiciune și oboseală. Forțele parcă ni s-au terminat temporar, organismul slăbește în putere, odată cu mișcarea Soarelui către perioada de Întuneric.

🔥Nu vorbesc foarte des despre copiii născuți în anumite zile, dar azi o să zic. Copiilor născuți în această zi de vineri le-a fost pregătită o soartă neobișnuită, diferită de a celorlalți, imprevizibilă și…remarcabilă.

🔥La fel ca și ieri, merită să fim în continuare atenți la semne. Mesageria divină lucrează astăzi 24 din 24. În special trebuie să avem grijă la…apariția în realitatea noastră a cioburilor, fie că doar le vedem undeva, fie că ni se sparge nouă din neatenție vreun obiect fragil din casă. Prin energiile lor de formă cioburile prevestesc și atrag evenimente nedorite. Iar tăieturile cauzate de cioburi azi vor fi mai urâte și se vor vindeca mai greu. Atenție.

🔥 Ce acțiuni ne pot echilibra energetic în această zi: – să faceți fapte de milostenie, să fiți generoși cu alții – să lucrați cu informația, să o aprofundați; – lucrul cu orice fel de hârtii, arhivare, ordine în fișierele cu informații și în notițe; – energia cristalelor de safir și hiacint; – întâlnirile romantice, relațiile intime cu partenerul, gesturi tandre de grijă și atenție pentru persoana iubită; – tăierea părului, care ne va amplifica magnetismul și va structura armonios câmpul mental.

Și… evitarea Întunericului: la propriu – fiți mai mult în lumină puternică, fie și artificială; dar și a întunericului în inimă: gândurile sumbre, fobiile, emoțiile întunecate ne fură starea de fericire și echilibru din viitor. Păstrați Lumina în inima voastră, până când, victorios, se va naște din nou Soarele.

🔥Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată dragostea, Masha.