­čöą­čöą­čöą ├Äncepem s─âpt─âm├óna lin. De╚Öi este luni, ziua este catifelat─â, feminin─â, bl├ónd─â. Relaxat─â.

Zei╚Ťa-Mam─â se ├«ntoarce cu fa╚Ťa c─âtre Lume ╚Öi face minuni pentru aceasta. Oamenii se conecteaz─â prin Energia divin─â feminin─â la c─âldura verii viitoare, uit├ónd de greut─â╚Ťile actuale ╚Öi chiar de v├óntul rece de iarn─â.

­čöą La serviciu ziua este una cu adev─ârat relaxat─â. Reu╚Öim s─â facem c├óte ceva, f─âr─â a depune eforturi speciale – ceva conceput mai devreme, pentru realizarea c─ârora totul era deja preg─âtit. Nimic nou. Nimic complicat. Graba nu este de dorit, deoarece va duce la gre╚Öeli. ├Äncet ╚Öi calm, ne ocup─âm de cele mai simple lucruri.

­čöą Rela╚Ťia de cuplu este plin─â de prietenie ╚Öi ├«nconjurat─â de atmosfer─â familial─â. Este adev─ârat, aici v─â pute╚Ťi a╚Ötepta la informa╚Ťii interesante sau la o conversa╚Ťie important─â despre pa╚Öii mult a╚Ötepta╚Ťi ce urmeaz─â s─â ├«i face╚Ťi ├«n viitor.Important e s─â nu ÔÇŁsperia╚Ťi ╚ÖansaÔÇŁ, cum se zice. Dac─â vi se comunic─â ceva ├«n acest sens, nu v─â contrazice╚Ťi sau nu fi╚Ťi de acord cu prea mult─â ner─âbdare. Primi╚Ťi planul sau propunerea celuilalt cu bl├ónde╚Ťe, calm – totul se va aranja la modul optim.

Comunicarea ├«n cadrul familiei, dar mai ales comunicarea cu mama sau cu orice femeie care pentru voi reprezint─â ├«ntruchiparea feminit─â╚Ťii sau a maternit─â╚Ťii va fi deosebit de benefic─â ╚Öi plin─â de folos.

­čöą S─ân─âtatea este destul de viguroas─â, deoarece ziua vine cu mult─â energie, dar aceasta nu este una agresiv─â. Ne este u╚Öor ╚Öi confortabil s─â ne afl─âm ├«n ea. Zi ├«n care este bine s─â postim, inclusiv post total. ├Äns─â nu trebuie sa v─â chinui╚Ťi dac─â nu ave╚Ťi obi╚Önuin╚Ť─â pentru a╚Öa ceva, ci doar cat pute╚Ťi de mult, sau doar reduc├ónd cantitatea de m├óncare obi╚Önuit─â. Ce mai mult r─âu ne pot face ast─âzi m├ónc─ârurile grase, la care chiar este bine s─â renun╚Ť─âm de tot. Acest lucru va ├«mprosp─âta corpul ╚Öi ├«i va reda lejeritatea, ├«nainte de s─ârb─âtorirea Revelionului.

­čöą Vise pline de simboluri, vise premonitorii. Pune╚Ťi ├«ntreb─âri ├«nainte de culcare, ├«n timp ce v─â peria╚Ťi ritmic p─ârul; g├óndi╚Ťi-v─â pu╚Ťin la ceea ce dori╚Ťi s─â ╚Öti╚Ťi, apoi cere╚Ťi r─âspuns ├«n vis.

­čöą Din procedurile care ne ├«ncarc─â pozitiv energetic un rol special ├«l au ast─âzi ritualurile de ├«ngrijire corporal─â ╚Öi ├«nfrumuse╚Ťare. M─â╚Öti hr─ânitoare pentru piele ╚Öi p─âr, masaje corporale ╚Öi ├«mpachet─âri, b─âi terapeutice cu diverse s─âruri, ierburi ╚Öi uleiuri esen╚Ťiale, ├«ngrijirea unghiilor, vopsirea p─ârului, etc. Tunsorile, e l├óng─â efectul estetic , vor avea un impact benefic energetic: se va cur─â╚Ťa canalul vechilor leg─âturi amoroase, ├«nl─âtur├óndu-se, odat─â cu v├órfurile t─âiate, orice energii reziduale ╚Öi amprente a unor rela╚Ťii nereu╚Öite ╚Öi pline de suferin╚Ť─â din trecut.

­čöą ├Äncerca╚Ťi s─â nu cheltui╚Ťi ast─âzi bani: acest lucru creeaz─â bre╚Öe ├«n canalul energetic financiar, lucru care va duce la pierderi b─âne╚Öti ├«n viitorul apropiat. Sunt permise doar cheltuielile casnice: m├óncare pentru cin─â ╚Öi cam at├ót. Cu c├ót se cheltuiesc mai mul╚Ťi bani, cu at├ót sunt posibile mai multe pierderi.

­čöą De asemenea, drumurile lungi ar fi bine s─â le am├óna╚Ťi, pentru c─â pot fi pline de neprev─âzut. Dac─â totu╚Öi sunte╚Ťi nevoi╚Ťi s─â merge╚Ťi la drum, purta╚Ťi cu voi cristale de culoare neagr─â, gen nefrit negru, onix obsidian, etc. Acestea absorb ╚Öi neutralizeaz─â energiile perturbatoare, protej├óndu-v─â. ╚śi, bine├«n╚Ťeles, rug─âciunea C─âl─âtorului, predarea ├«n m├óinile Mamei Sfinte ╚Öi punerea la ad─âpost sub Acope─â├«m├óntul Ei a vie╚Ťii ╚Öi destinului vostru ╚Öi rug─âciunea de iertare reciproc─â cu to╚Ťi cei cu care v─â ve╚Ťi ├«nt├ólni la acest drum pentru fapte din via╚Ťa aceasta sau din alte vie╚Ťi.

­čöą Face╚Ťi-v─â timp pentru a comunica cu Aspectul feminin Divin, indiferent dac─â ave╚Ťi de c─âl─âtorit sau nu. Dac─â v─â confrunta╚Ťi cu o alegere, ╚Öi nu sunte╚Ťi hot─âr├ó╚Ťi, ├«ntreba╚Ťi, ce drum s─â alege╚Ťi: ghidarea va veni neap─ârat – este o perioad─â ├«n care cererile de ajutor ne sunt ascultate de c─âtre Maica Sf├ónt─â, iar interven╚Ťia – prompt─â.

­čöą╚śi nu uita╚Ťi, bucura╚Ťi-v─â de fiecare zi tr─âit─â! Cu toat─â iubirea, Masha.

Articolele din rubrica Previziuni zilnice sunt , cu excep╚Ťia c├ótorva, accesibile doar abona╚Ťilor Premium de pe Blogul Mashei Accesul la materiale se face pe baz─â de parol─â. Dac─â sunte╚Ťi ├«n rezonan╚Ť─â cu informa╚Ťia ╚Öi modul meu de a o expune, dac─â dori╚Ťi s─â primi╚Ťi zilnic Previziunile pentru a v─â putea planifica eficient via╚Ťa, dar ╚Öi pentru alte informa╚Ťii pe care nu le expun ├«n spa╚Ťiul public, v─â invit ├«n 2022 s─â deveni╚Ťi Abonat Premium, urm├ónd pa╚Öii din link.