🔥🔥🔥 Ei bine, dragii mei prieteni! Iată că a mai trecut un an! Prognoza de astăzi am făcut-o pe 3 zile înainte pentru a îmi elibera timp pentru o mini vacanță în aer curat: Masha este și ea om! 😀 Ok, să nu aveți impresia că nu voi veni cu niște surprize după, dar despre asta la momentul potrivit.:))

🔥 Ziua de 31 decembrie va fi marcată de unele crize. Probleme care nu au fost discutate. Dificultăți de depășit. Ultimul hop, după care putem bea șampanie relaxați. Dar…ce să vezi – 1 ianuarie nu va fi deloc o zi relaxată sau somnoroasă, ci una energică și luminoasă, de parcă nici nu am fi chefuit cu o zi înainte. De parcă în această Noapte a Destinului aproape totul se schimbă, chiar dacă noi nu o să observăm imediat această schimbare. Dar, vestitorul ei, Luna Nouă din 2 ianuarie va veni cu detalii relevante.

🔥Perioada magică dintre 29 decembrie și 2 ianuarie am putea să o denumim pe bună dreptate, Timpul împlinirii dorințelor. Chiar este momentul lansării clare a vectorului de mișcare pentru anul viitor. Și nu este vorba despre obișnuitele programe „să ne punem o dorință, înainte să bată orologiul ora 12 sau ”să ne lipim bancnote cu valoare mare de chakra doi” – aia, responsabilă cu înmulțirea! 😀

🔥Niște configurații mai mult decât interesante ale planetelor, parcă ne oferă o conversație telefonică directă cu Universul în acest interval de câteva zile ofertante. Și fiecăruia îi va răspunde la capătul firului acel Înger sau Ghid personal al lui, care îi supraveghează evoluția și care este pregătit să preia ordinul și să-l lanseze în execuție.

🔥Încă din 29 decembrie, Jupiter, planeta marelui noroc, a trecut în Pești. Acest eveniment nu este mai puțin important decât Revelionul, ba chiar dimpotrivă – vorbim despre o schimbare a tendințelor globale. Și, în primul rând, despre a o schimbare personală, a fiecăruia dintre noi!

🔥Dacă doriți să începeți o agendă, un jurnal de notițe nou atunci faceți-o și scrieți ceva dinamic pe prima pagină în aceste zile, ca un slogan pentru noul an, gen: ȘTIU; POT; ACȚIONEZ! La urma urmei, Jupiter îi sprijină doar pe cei care acționează. Nici chiar în semnul Peștilor el nu favorizează visătorii, leneșii și colecționari de motive.

🔥În seara zilei de 31 decembrie, Soarele va intra în gradul regal al ambițiosului Capricorn, moment în care, tradițional, Cancelaria Cerească ne stă la dispoziție, pentru înregistrarea și executarea dorințelor noastre, cum am zis și mai sus. Ei bine, anul acesta nu va fi un singur moment, ci trei: dacă din varii motive, ați ratat momentele de 29 și 31 decembrie pentru a vă lansa intențiile pentru anul ce vine, mai există o a treia șansă: pe 2 ianuarie, când avem Lună Nouă în Capricorn. Este un moment grozav ca să vă asumați responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile voastre, atât trecute dar, mai ales prezente și viitoare, să vă faceți auziți, să începeți cu toată determinarea un nou proiect.

🔥Luna Nouă în Capricorn chiar într-o zi de duminică, zi a Soarelui – este semn că trebuie să vă declarați intențiile cu îndrăzneală, dar să fiți extrem de clari în formulare.

Sunt responsabil/ă pentru tot ce mi se întâmplă” – iată o afirmație extrem de benefică , care va seta direcția de viitor nu numai pentru Luna ce începe, ci și pentru întregul și puternicul an 2022.

Apropos, un mic sfat – încercați să scrieți anul ce vine, în orice documente pe care le completați, nu în formă prescurtată (22), ci integral – 2022. De ce, vă voi spune separat într-o viitoare previziune.

Din recomandările practice:

🔥 Dacă mai aveți lucruri de făcut vineri, faceți, la fel ca și ieri, doar ce vă vine la mână, lăsând pentru mai târziu treburile ce nu pare urgente în clipa aceea. Chiar vor aștepta! În mod paradoxal, sâmbătă ar putea exista anumite treburi, care vor necesita atenție imediată. Putem începe ceva, chiar din prima zi a Noului An. Posibil, Universul vine cu o oportunitate, care ne ridică de la masa de sărbătoare și ne face să punem osul la treabă.

🔥 Relații. Vineri, fiți drăguți cu partenerul, dar vorbiți cât mai puțin. Mulți vor avea o memorie foarte bună în Ajun: ceea ce spuneți, în special după un pahar de tărie,chiar poate fi de prisos sau se poate întoarce împotriva voastră.

Sâmbătă, înțelegerea reciprocă se pierde, așa că cel mai bine este să vă retrageți puțin deoparte, dacă încă mai aveți casa plină de musafiri: chiar și oamenii cei mai apropiați se vor sătura unul de celălalt.

🔥 Sănătatea de vineri va depinde de nivelul tensiunii nervoase la care ați ajuns….sau nu. De parcă în ultima zi a anului ne ajunge din urmă o ultimă rafală de vânt înghețat din Coridorul Eclipselor. Atenție, cei care au făcut eforturi excesive cu pregătirile, musafirii, nervozitățile, etc se pot prăbuși psihic și fizic.

Totuși, după ce vor fi experimentat pe pielea lor turbulențele de 31 decembrie (un ultim salut de la 2021 :))) , oamenii vor intra, în sfârșit, în energia calmă și luminoasă a lunii ianuarie. Și starea de sănătate se va îmbunătăți. Purtați în Noaptea dintre ani cuarț roz, selenit, acvamarin și ametist, pentru a vă susține starea de iubire și echilibru emoțional.

🔥 Încercați să faceți o plimbare în aer liber vineri, măcar puțin. Reîmprospătați-vă mintea, împrăștiați în cele patru zări toate problemele anului, care se va termina în câteva ore. Iar sâmbăta și duminică spălați-vă neapărat pe față cu apa cu gheata, sau cu zăpadă curata, dacă aveți așa ceva. Veți avea o stare specială de curățenie și puritate pe care vă doresc să o mențineți cât mai mult.

🔥 Un An Nou Fericit, dragilor!!! Fie ca dorințele voastre să devină realitate. Și să vă țină în brațe Creatorul și toate Ierarhiile Lui de Lumină!

🔥 Bucurați-vă! Cu toată iubirea, Masha.