­čöą­čöą­čöąNe a╚Öteapt─â o zi cu un fundal energetic special. Soarele a intrat ├«n conjunc╚Ťie cu Venus retrograd─â (aspectul va deveni exact pe 9 ianuarie) dar efectele deja se fac sim╚Ťite, iar Luna face conjunc╚Ťie cu Jupiter, care se afl─â ├«n Pe╚Öti ├«nc─â din 29 decembrie 2021.

­čöąConjunc╚Ťia Soarelui cu Venus ne ofer─â un vector al exprim─ârii noastre de sine ├«n exterior, iar conjunc╚Ťia Lunii cu Jupiter personific─â procesele noastre interne ╚Öi starea de spirit a sufletului nostru. Luna ├«n Pe╚Öti, amplificat─â de expansivul Jupiter ne aduce o intui╚Ťie puternic─â ╚Öi cunoa╚Ötere interioar─â profund─â.

Prin urmare, mul╚Ťi vor sim╚Ťi c─â au ast─âzi o anume claritate ├«n g├ónduri, o ├«n╚Ťelegere interioar─â corect─â a modului ├«n care trebuie procedat ├«ntr-o situa╚Ťie ├«nc├ólcit─â, care e decizia sau alegerea corect─â ├«ntr-o anumit─â problem─â, etc.

­čöąJupiter mai aduce o senza┼úie interioar─â de optimism ╚Öi veselie. Mul╚Ťi vor experimenta ├«n aceast─â zi un adev─ârat sentiment de gra╚Ťie, de ├«ncredere ├«n for╚Ťele proprii, de bun─âvoin╚Ť─â fa╚Ť─â de oameni ╚Öi un sentiment de unitate cu ceilal╚Ťi.

­čöąAceasta este si o zi importanta pentru acte de caritate; acea situa╚Ťie c├ónd dona╚Ťiile cap─ât─â un sens karmic ╚Öi revin la noi dup─â un timp, ├«nmul╚Ťite de c├óteva ori.

­čöąProfesie. Este important s─â ╚Öti╚Ťi c─â Jupiter, care este o planet─â a norocului, a sansei favorabile, a abunden╚Ťei, a progresului ╚Öi expansiunii, se afl─â ├«n acest moment ├«ntr-o situa╚Ťie foarte specific─â, ├«n care, cu excep╚Ťia conjunc╚Ťiei rapide cu Luna, nu va face niciun aspect cu nicio planet─â major─â. Asta ├«nseamn─â c─â mari oportunit─â╚Ťi ╚Öi circumstan╚Ťe reu╚Öite, simbolizate de Jupiter sunt a╚Öezate, preg─âtite, dar… nu apar imediat. Aceast─â pauz─â, ├«n care ne vom sim╚Ťi ca ╚Öi cum nimeni nu ne ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte ideile ╚Öi valorile, c─â nu exist─â ├«n via╚Ťa noastr─â niciun progres sau dezvoltare, c─â norocul nostru are GPS-ul defect ╚Öi nu mai ajunge odat─â la noi, va dura p├ón─â pe 20 ianuarie. Dup─â aceast─â dat─â, ├«mprejur─ârile favorabile ╚Öi evenimentele ├«n sincronicitate se pot manifesta cu o putere exploziv─â. Mai ales pentru cei a c─âror hart─â natal─â are planete ├«n Pe╚Öti, ├«n grade apropiate de Jupiter, va sosi timpul unor situa╚Ťii neobi╚Önuite de ╚Öans─â ╚Öi oportunit─â╚Ťi, efectiv picate din cer. Jupiter va emite aceste raze benefice p├ón─â pe 11 mai inclusiv.

­čöąNu uita╚Ťi c─â data de 20 ianuarie este ├«n sine un moment foarte special ca ╚Öi energie. EL coincide cu s─ârb─âtorirea Bobotezei pe rit vechi, dar ╚Öi cu alinierea anual─â a Terrei, a Soarelui nostru ╚Öi a Soarelui central galactic ├«ntr-o conjunc╚Ťie de for╚Ť─â. A╚Ötept─âm cu interes. :))

­čöąS─ân─âtate. R─âm├ón valabile toate recomand─ârile zilei de ieri.

­čöąRela╚Ťii. Conjunc┼úia soarelui cu Venus intensific─â nevoia noastr─â de armonie ╚Öi ne deschide poarta c─âtre con╚Ötientiz─âri pe tema, cum ├«n╚Ťelegem ╚Öi cum vedem noi fericirea p─âm├ónteasc─â.

­čöąTot ├«n perioada dintre 6 ╚Öi 9 ianuarie, datorit─â faptului c─â vom fi foarte sinceri ├«n manifest─âri ╚Öi reac╚Ťii, am putea primi feed-back-uri pre╚Ťioase de la cei din jur, cu privire la propriul comportament, despre cum ne percep ei atunci c├ónd ne manifest─âm adev─ârata fire. Aceste reac╚Ťii ar putea fi un semnal pentru noi, indic├óndu-ne unde trebuie s─â aducem ├«mbunat─â╚Ťiri modului nostru de a ne exprima, cum ne putem vindeca rela╚Ťiile, corect├ónd deficien╚Ťele de comunicare, etc. Pentru cei care se afl─â deja ├«ntr-o rela╚Ťie stabil─â, aspectul va da posibilitatea de a ajunge la un nivel ╚Öi mai profund de intimitate ┼či ├«n╚Ťelegere a partenerului.

­čöąSimbolurile acestei zile lunare sunt Inorogul ╚Öi Mistre╚Ťul ce sap─â p─âm├óntul, pentru a g─âsi trufa pre╚Ťioas─â. Este simbolul C─âut─âtorului de Adev─âr, cel care hr─âne╚Öte, ├«nal╚Ť─â ╚Öi vindec─â Ca o coinciden╚Ť─â, Soarele este conjunct ast─âzi cu steaua Vega, conjunc╚Ťie care ne vorbe╚Öte despre acela╚Öi lucru – concentrarea pe un scop ├«nalt spiritual, despre o alchimie interioar─â, ├«n care schimb─ârile apar chiar chiar la nivel de celul─â; dac─â suntem ├«n acord cu Portalul Soare-Vega. Steaua Vega este o stea a vindec─ârii alchimice interioare. Pe m─âsur─â ce se declan╚Öeaz─â acele procesele alchimice ├«n ÔÇőÔÇőinteriorul corului nostru, se va schimba ╚Öi ├«nveli╚Öul subtil al acestuia. Cei care vor reu╚Öi ast─âzi acest acordaj energetic, vor traversa cu mai mult─â u╚Öurin╚Ť─â perioada care vine.

­čöąV─â doresc s─â traversa╚Ťi cu bucurie ╚Öi c├ót mai con╚Ötient aceast─â zi special─â! Cu drag, Masha.