🔥🔥🔥Ne așteaptă o zi cu un fundal energetic special. Soarele a intrat în conjuncție cu Venus retrogradă (aspectul va deveni exact pe 9 ianuarie) dar efectele deja se fac simțite, iar Luna face conjuncție cu Jupiter, care se află în Pești încă din 29 decembrie 2021.

🔥Conjuncția Soarelui cu Venus ne oferă un vector al exprimării noastre de sine în exterior, iar conjuncția Lunii cu Jupiter personifică procesele noastre interne și starea de spirit a sufletului nostru. Luna în Pești, amplificată de expansivul Jupiter ne aduce o intuiție puternică și cunoaștere interioară profundă.

Prin urmare, mulți vor simți că au astăzi o anume claritate în gânduri, o înțelegere interioară corectă a modului în care trebuie procedat într-o situație încâlcită, care e decizia sau alegerea corectă într-o anumită problemă, etc.

🔥Jupiter mai aduce o senzaţie interioară de optimism și veselie. Mulți vor experimenta în această zi un adevărat sentiment de grație, de încredere în forțele proprii, de bunăvoință față de oameni și un sentiment de unitate cu ceilalți.

🔥Aceasta este si o zi importanta pentru acte de caritate; acea situație când donațiile capătă un sens karmic și revin la noi după un timp, înmulțite de câteva ori.

🔥Profesie. Este important să știți că Jupiter, care este o planetă a norocului, a sansei favorabile, a abundenței, a progresului și expansiunii, se află în acest moment într-o situație foarte specifică, în care, cu excepția conjuncției rapide cu Luna, nu va face niciun aspect cu nicio planetă majoră. Asta înseamnă că mari oportunități și circumstanțe reușite, simbolizate de Jupiter sunt așezate, pregătite, dar… nu apar imediat. Această pauză, în care ne vom simți ca și cum nimeni nu ne împărtășește ideile și valorile, că nu există în viața noastră niciun progres sau dezvoltare, că norocul nostru are GPS-ul defect și nu mai ajunge odată la noi, va dura până pe 20 ianuarie. După această dată, împrejurările favorabile și evenimentele în sincronicitate se pot manifesta cu o putere explozivă. Mai ales pentru cei a căror hartă natală are planete în Pești, în grade apropiate de Jupiter, va sosi timpul unor situații neobișnuite de șansă și oportunități, efectiv picate din cer. Jupiter va emite aceste raze benefice până pe 11 mai inclusiv.

🔥Nu uitați că data de 20 ianuarie este în sine un moment foarte special ca și energie. EL coincide cu sărbătorirea Bobotezei pe rit vechi, dar și cu alinierea anuală a Terrei, a Soarelui nostru și a Soarelui central galactic într-o conjuncție de forță. Așteptăm cu interes. :))

🔥Sănătate. Rămân valabile toate recomandările zilei de ieri.

🔥Relații. Conjuncţia soarelui cu Venus intensifică nevoia noastră de armonie și ne deschide poarta către conștientizări pe tema, cum înțelegem și cum vedem noi fericirea pământească.

🔥Tot în perioada dintre 6 și 9 ianuarie, datorită faptului că vom fi foarte sinceri în manifestări și reacții, am putea primi feed-back-uri prețioase de la cei din jur, cu privire la propriul comportament, despre cum ne percep ei atunci când ne manifestăm adevărata fire. Aceste reacții ar putea fi un semnal pentru noi, indicându-ne unde trebuie să aducem îmbunatățiri modului nostru de a ne exprima, cum ne putem vindeca relațiile, corectând deficiențele de comunicare, etc. Pentru cei care se află deja într-o relație stabilă, aspectul va da posibilitatea de a ajunge la un nivel și mai profund de intimitate şi înțelegere a partenerului.

🔥Simbolurile acestei zile lunare sunt Inorogul și Mistrețul ce sapă pământul, pentru a găsi trufa prețioasă. Este simbolul Căutătorului de Adevăr, cel care hrănește, înalță și vindecă Ca o coincidență, Soarele este conjunct astăzi cu steaua Vega, conjuncție care ne vorbește despre același lucru – concentrarea pe un scop înalt spiritual, despre o alchimie interioară, în care schimbările apar chiar chiar la nivel de celulă; dacă suntem în acord cu Portalul Soare-Vega. Steaua Vega este o stea a vindecării alchimice interioare. Pe măsură ce se declanșează acele procesele alchimice în ​​interiorul corului nostru, se va schimba și învelișul subtil al acestuia. Cei care vor reuși astăzi acest acordaj energetic, vor traversa cu mai multă ușurință perioada care vine.

🔥Vă doresc să traversați cu bucurie și cât mai conștient această zi specială! Cu drag, Masha.