🔥🔥🔥O duminică…ce nu prea seamănă a duminică! Atmosferă intensă energetic, sub influența conjuncției Soare-Pluton, activă în perioada 10-20 ianuarie, dar care astăzi devine exactă. O zi karmică în adevăratul sens al cuvântului. În această duminică configurațiile planetare pun bazele unor programe de destin de lungă durată.

🔥Puterea combinată a lui Pluto cu Soarele generează niște curenți de energie de o mare intensitate, în care problemele de putere și control ies pe primul plan, atât în relațiile personale, cât și în cele politice și sociale. Ambițiile cresc la maxim. Aspectele exacte ale conjuncției cu Nodurile Lunare sugerează apariția în scenă a unor noi lideri carismatici, care sunt capabili să simtă suflul schimbării și starea de spirit a maselor și să le conducă.

🔥Pentru unii aceste energii vor fi ca o rachetă, care îi va propulsa la un nou nivel de existență, ajutându-i să rezolve situații dificile, să-și consolideze autoritatea, să devină auziți și populari.

🔥Pentru alții, această energie ar putea fi distrugătoare; de aceea ei ar trebuie să-și evalueze într-un mod adecvat forțele, resursele, oportunitățile și să acționeze numai atunci, când știu clar ce vor și cum anume intenționează să obțină ceea ce vor.

🔥Cert este că tot ce se face în această perioadă va fi mult mai intens și mai profund, decât va părea la prima vedere. În situații obișnuite,cotidiene, am putea să ne confruntăm cu persoane manipulatoare, care se vor amesteca în viața voastră sau vor dori să vă înnăbușe aspirațiile. Și dacă este așa, e important să nu permiteți nimănui să vă dicteze cum să trăiți. Cum este o perioadă de redistribuire a puterii și controlului, inclusiv în familie sau în relațiile personale și interumane, este foarte important să ne menținem și apărăm opiniile și poziția personală blând, dar cu fermitate; să respingem acele propuneri și îndemnuri, care ne îndepărtează de scopurile și obiectivele personale propuse, de valorile și convingerile noastre.

🔥Desigur, aspectul ne poate aduce și sfaturi utile de la anumiți oameni-cheie, sfaturi care ne vor ajuta să eliminăm din viața noastră tot ce era învechit și inutil , să ne revizuim niște atitudini necoresunzătoare și ineficiente; pe acești oameni e important să-i distingem de manipulatori și să ținem cont de informațiile ce vin prin ei.

🔥Orice tranzacții financiare, manipulări cu sume de bani, operațiuni valutare, sunt contraindicate astăzi. Nu semnați nici un fel de acte de vânzare-cumpărare – toate acestea vă vor dezamăgi în final, deoarece există riscul de pierderi și de trăire a unui puternic stres emoțional.

🔥Cum spuneam și în prognoza de ieri, Luna se va afla pe parcursul întregii zile în domiciliul ei – semnul Racului . Ca orice semn de apă, Racul amplifică sensibilitatea, emotivitatea și intuiția noastră. Aceste stări psihice, în combinație cu influențele conjuncției Soare-Pluto, ne pot da în această duminică răspunsul la o întrebare importantă, care ne chinui de mai mult timp, sau ne pot ajuta să ne focalizăm atenția pe lucrurile esențiale, studiindu-le în detaliu.

🔥În relațiile personale trebuie să avem mare grijă la modul în care comunicăm. Simbolul zilei de astăzi este Șarpele ispititor. Tentațiile de orice fel devin foarte puternice și greu de controlat. Dorințele carnale devin primordiale, agresivitatea crește. Abțineți-vă de la manifestări de gelozie, control asupra celuilalt, tendințe dictatoriale, izbucniri nervoase și supărări din nimic. În general, Luna Plină în Rac e un moment bun pentru a lansa către Univers o cerere de precizare a obiectivelor acestui an în sfera personală. Dacă, în loc de asta, vă vine să lansați o tigaie în direcția lui iubi, care vă enervează, încercați să vă abțineți cât puteți, că e păcat să compromiteți așa zi, plină de energie, pe certuri în stil italian! Totuși, trageți concluziile de rigoare! 😀

🔥Nu folosiți sub nici o formă astăzi expresii necenzurate sau vorbe grele, spuse la nervi celor dragi. Acestea vă pot îngreuna mult bagajul karmic. Dacă emotivitatea vă duce în cealaltă extremă – a sensibilității și oftării după trecut, această duminică vi se va părea incompletă fără răsfoirea și vărsarea câtorva lacrimi pline de regrete peste albumele vechi cu fotografii sau la ascultarea pieselor de suflet. Având în vedere că Luna Plină ne bate la ușă, de departe prefer varianta a doua! 🙂

🔥Sănătate. Atât alimentația excesivă, cât și alcoolul au asupra organismului nostru o influență mai nocivă ca de obicei în preajma Lunii Pline. Orice formă de post este binevenită. Menținerea purității interioare este esențială astăzi, altfel câmpul nostru astral se poate deteriora. Din punct de vedere medical, trebuie acordată atenție activității pancreasului (pe Lună Plină se produce o corecție a funcțiilor acestuia), și a diafragmei.

🔥În această noapte s-ar putea să avem vise destul de urâte. Dar nu vă faceți griji, acestea nu se împlinesc. Visele de Lună Plină sunt mai degrabă o oglindă a lumii noastre interioare, și nu imagini profetice care prezic viitorul. Imagini înspăimântătoare pot apărea din adâncurile subconștientului nostru nefiind, de fapt, nimic altceva decât aspecte ascunse, de umbră, ale caracterului nostru.

🔥Tradiția populară atribuie zilei de 16 ianuarie puteri speciale. Ea este dedicată (pe stil vechi) sfinților Gordie și Maleachi. Se considera că de ziua lui, sf. Gordie le arată celor mândri ( care se mândresc cu bogăția, talentele,sau cu frumusețea – a lor sau a ființelor apropiate) că acestea nu le aparțin și le pot fi luate în orice clipă. Zi a smereniei și căinței. De asemenea, preoții și vindecătorii , ajutați de sf. Maleachi reușesc cu bine să dezlege de patimi pe cei îndrăciți, vicioși sau desfrânați.

🔥Pietrele care ne protejează astăzi cu vibrația lor sunt agatul și morionul sau topazul negru(considerată piatra lui Buddha, deoarece, potrivit legendei, din morion a fost făcută Cupa, pe care a primit-o în dar de la Supraveghetori)

🔥Orice meditații și practici spirituale, îndreptate spre cultivarea smereniei, a lucrului conștient cu viciile și carențele proprii, pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a protecției proprii sau a animalelor de companie, vor fi foarte eficiente astăzi. De asemenea, orice activități ce implică creativitate, inspirație, folosirea muzicii preferate ne vor calma și echilibra, psihic și emoțional.

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea, Masha.

Pentru a deveni Abonat Premium și a avea acces în fiecare dimineață la rubrica privată ”Previziuni astro-energetice zilnice”, urmează pașii de aici.