🔥🔥🔥În această noapte s-a ridicat în punctul ei de maximă vizibilitate Luna Lupilor, Luna Purității. Probabil, cea mai enigmatică Lună Plină din an, pentru că în vechime, să o privești cum răsare în toată măreția, însemna să fii ieșit în afara căminului sigur și cald, undeva în câmp, sau poate pe un drum, dincolo de hotarul așezării. Acolo, unde hoinăresc, în căutare de hrană, fioroșii stăpâni ai nopților de iarnă – lupii. Doar cei puternici în duh și puri în intenții puteau fi văzuți pe drum în această noapte. Cei capabili să înfrunte lupii sau să-i conducă.

🔥 Ziua Lunii Pline poartă în sine obstacole ce trebuie fie ocolite, dacă se poate, fie luând un răgaz de timp și făcând un pas înapoi, în așteptarea vremurilor mai bune, dacă nu se pot ocoli.

Nu are rost să le înfruntați acum, nu e momentul, dar puteți folosi răgazul, pentru a medita la depășirea lor. Gândirea clară și istețimea ajută mai mult decât efortul susținut.

🔥Nodurile Lunare își schimbă axa, trecând în Taur-Scorpion. Dorința de schimbare, stările de spirit rebele, revoluționare, se intensifică, chiar dacă trio-ul Mercur și Venus retrograde, plus lentul Uranus ,ce a stagnat până azi în al zecelea grad al Taurului, nu permit acestor stări să se manifeste din plin, ceea ce creează furie și frustrare interioară, dorință de a încălca restricțiile, de a răbufni și a elibera presiunea – sentimente greu de controlat, cu acest Marte în exaltare.

Iar pe principiul, ” ce este sus, este și jos, ce este în interior, este și în afară” și Natura reacționează la fel, revoltându-se împotriva abuzurilor pe care le comitem asupra ei, erupând cu magmă prin punctele fierbinți ale planetei și cutremurându-și trupul. Deja vedem asta. Nu, nu poate fi numită simplă această săptămână.

🔥 Activitatea la locul de muncă este destul de haotică. Este inutil să ne gândim la un plan de sarcini pentru această zi: cursul evenimentelor ne va da orice plan peste cap. Este mai bine să ne mișcăm odată cu fluxul, fără a irosi energia în lupta cu acesta. În orice caz, nu vă așteptați să faceți prea multe în această zi.

🔥 Relațiile, în contradicție cu calmul general al perioadei trecute, ne aduc în diverse situații dure sau neprevăzute: o întâlnire-surpriză, un mod ciudat de a cunoaște pe cineva, un comportament spontan – al nostru sau la adresa noastră, o decizie serioasă de viață luată brusc, pe impuls, (pe care, apropo, era mai bine să nu o luați acum – dacă doriți să vă răzgândiți mai târziu, va fi imposibil); o dorință de a strânge cu putere în brațe pe cineva tare drag și de a nu-l lăsa să plece de lângă voi toată ziua. Sau, dimpotrivă, contrar planurilor făcute în doi, dorința spontană de a merge singuri într-o călătorie lungă, lăsând partenerul debusolat să vă aștepte întoarcerea.

🔥Opoziția Lunii cu Pluto accentuează temele puterii și a controlului în cupluri, agravează emoțiile și vechile probleme în relație. Acest timp trebuie folosit pentru introspecție, pentru a rămâne un timp în starea de catharsis emoțional, pentru a realiza, ce vă împovărează atât subconștientul și interferează cu armonia noastră spirituală.

🔥Dacă reușiți să potoliți astăzi revoluționarul din voi, să-l ”dați jos de pe baricade” și să vă luați acest răgaz pentru a reflecta, în următoarele zile vi se va oferi o cale de ieșire din niște circumstanțe și situații, care anterior erau văzute ca niște fundături fără ieșire sau ca niște situații imposibil de deznodat…cel puțin în viața asta 🙂 În anumite cazuri, soluția va fi ruperea definitivă a unor relații, ce vă țineau captivi în trecut. Va fi doar spre binele vostru!

🔥 Da, vă puteți simți emoționați, surescitați pentru că există multă energie, dar… pentru a reuși să o canalizati într-o direcție constructivă, trebuie să vă controlați în mod conștient. Și acum, dacă e să fim sinceri, câți dintre noi se pot lăuda cu un autocontrol ca al lui James Bond?… Mai bine respirăm profund și rar și recitim pasajul de mai sus, cu baricadele :))

🔥În această zi este bine să începem asceza prin post, pentru a curăți trupul și spiritul până la venirea primăverii. Stomacul, mucoasa gastrică trebuie protejate în mod special, maai ales cei care ați avut în ultimele două-trei zile arsuri, balonări, reflux, etc. Nu se pot lua medicamente astăzi. Drogurile sunt deosebit de periculoase, având consecințe grave.

🔥Să avem azi încredere numai ceea în ce are legătură cu natura, folosind în tratarea afecțiunilor doar remedii naturiste, cumpărate de la Plafar sau preparate în casă și evitând pe cât posibil ”chimicalele”(medicamentele de sinteză). O alegere perfectă pentru azi vor fi tratamentele cu apă, sauna, băile cu abur, sau începerea unei serii de tratamente naturiste anti-age. Începând cu această după-amiază, părul poate fi tăiat, pentru o regenerare mai rapidă.

🔥 Ținând cont că sunt extrem de puternice energiile marțiene, pentru că, așa cum am spus, planeta războiului și a agresivității este exaltată, ar fi înțelept să nu interacționăm azi cu animalele; cel puțin să manifestăm precauție, deoarece acestea pot avea un comportament agresiv spontan

Și, de asemenea, nu mergeți azi în pădure, în sălbăticie, pentru a nu speria Spiritele naturii. Astăzi ele nu așteaptă deloc oamenii în vizită și nu vor fi mulțumite dacă le încălcăm teritoriul…dragi turiști, să nu ziceți că nu v-am avertizat 😀

🔥Cuvintele rostite astăzi vor trebui musai confirmate prin fapte, cât mai rapid. Aveți grijă să nu faceți niciun fel de promisiuni, dacă nu sunteți siguri 100% că le puteți onora. Nu dați bani împrumut!

🔥Acestea fiind zice, vă doresc trecere lină pe sub Luna pură și exigentă a Lupilor! Cu toată iubirea, Masha. 🙂