”Ce-anevoios ți-era era să vii!
Din jilț te ridicai cu greu,
– Prin veselia-mi, orice zi
Ți-aș fi înveselit-o eu!
Nu aveai chef să faci un pas,
În nopți târzii, pe ger cumplit.
– Prin veselia-mi, orice ceas
Eu ți l-aș fi întinerit.
Nu-ți caut vină – n-are rost.
Erai răutăcios? – Nici gând:
– Eu, tinerețea ta am fost,
Pe lângă tine-alunecând!” 🙂

Marina Tsvetaeva (1892-1941)

🔥O zi liniștită și lentă. Poate chiar prea liniștită: lucrurile merg atât de încet, încât pare că totul se întâmplă într-un vis. Un vis aievea: contemplare, idei, creație. Din toate acestea ceva o să rămână cu siguranță, punându-și amprenta pe viitorul nostru; așa, ca să fim sigurii că ziua de azi chiar a existat și nu am visat-o.

🔥Nu în zadar Universul ne-a îmboldit să punem osul la treabă luni: marțea este aproape ca și ratată în ceea ce privește munca. Tensiunea și agitația excesivă sunt absolut inutile, pentru că treburile acestei zile necesită o înțelegere logică, iar capacitatea de înțelegere este scăzută. Nu ne rămâne decât, fie să acționăm, ghidându-ne după impulsul creativ, care poate fi un bun sfătuitor (dacă există!), fie lăsând deoparte acele treburi, care necesită efort; pentru că tot ce vom face nu va avea nici sens, nici sorți de izbândă, obosindu-ne inutil.

🔥Discuții interesante au loc în relații. Oamenii încep să împărtășească idei, gânduri, planuri de viitor unii cu alții. Este bine dacă celălalt partener poate accepta aceste planuri, le ia în considerare, dar nu îi cere celuilalt să se arunce imediat în executarea lor. Poate că cel care a emis idea nu este încă nici el sigur de asta, dorind doar să o împărtășească, fără alte obligații.

🔥Prin urmare: Dacă simțiți să dezvăluiți cuiva anumite planuri de viitor, care o includ și pe acea persoană, atunci specificați, ca acestea sunt doar idei, variante de lucru, planuri teoretice, ca sa nu se vrea mai mult de la voi, aici și acum. De exemplu, dacă ești un ”Romeo” îndrăgostit, care îi destăinuie iubitei că a văzut o brățară drăguță, pe care se gândește să i-o cumpere de Dragobete, reacția ”Julietei” ar putea fi de genul: ”Hai mai repede iubi, să nu se închidă magazinul!! Cât mă dau eu cu rimel, tu cheamă Uberul!” Ați înțeles, da? Lucrați la formularea corectă a ideilor! 😀

🔥Starea de sănătate este influențată de amestecul turbulent al Elementelor, fiind haotică, ca atunci când ceva se întâmplă în interior, dar nu știi ce anume se întâmplă și de ce. Ca și cu o zi înainte, se menține pericolul de răniri, luxații, vătămări. Acestora li se poate alătura o stare de rău neclară: poate sunt fluctuații de tensiune arterială, poate o lipsă de vitamine și minerale, ce se manifestă prin oboseală sau durere de cap. Ne putem simți somnoroși și parcă în afara spațiului și a realității.

🔥Însă, această zi poate aduce multă creativitate, fluxul strălucitor al căreia curge separat de noi, ca persoane: omul poate fi doar un instrument de percepție, ”pescuire” și redare, întruchipare a acelor idei ce sunt infuzate în câmpul conștiinței colective. Uneori oamenii nici nu observă că creează ceva frumos. Iar peste câteva zile cineva poate găsi cu surprindere un text cu o idee strălucită, o poezie sau un desen interesant,făcut pe pilot automat de mâna lui, în această marți.

🔥Și astăzi ca și ieri, tăiatul părului este neutru, fără a influența în vreun fel câmpurile noastre subtile.

🔥Visele pot fi încâlcite, fără vreo semnificație. Orice metode de divinație pot da erori, mai ales la persoanele fără experiență; accesul la Baza informațională de Date este obturat, cu sincope.

🔥Comunicați cu copiii! Ei nu se simt atât de somnoroși astăzi și pot încuraja adulții, făcându-i să se urnească din loc prin energia lor jucăușă. În plus, scufundarea în această energie curată și inocentă deschide canalul inspirației, ajută la găsirea unor idei noi – optime, pline de adevăr – în diferite domenii ale vieții.

🔥Bucurați-vă de viață și de Soarele blând al iernii! Cu toată dragostea, Masha.

Artist: Claude Monet.

Pentru a deveni Abonat Premium și a avea acces în fiecare dimineață la rubrica privată ”Previziuni astro-energetice zilnice”, urmează pașii de aici.