🔥🔥🔥Motto: ”Să muncești la realizarea obiectivelor tale și să fii calm, orice s-ar întâmpla.” Iată, în câteva cuvinte, recomandarea pentru această săptămână. Pentru că energia ciudată a lunii februarie continuă să ne ”încurce ițele” și să ne abată de la drum. Ca într-un vis, omul pare că merge în direcția stabilită, dar ajunge în alt loc decât vroia și iar trebuie să depună eforturi, pentru a se întoarce la drumul trasat inițial. E timpul acțiunilor logice și consecutive, cele care ne permit să ne menținem pe calea stabilită, în ciuda circumstanțelor și chiar în ciuda propriilor iluzii.

🔥 Profesional. La locul de muncă va fi nevoie de un maxim de prudență, flexibilitate și analiză. La fel ca și săptămâna trecută, trebuie să evităm lucrul sub presiune și graba. Oboseala estompează atenția și capacitatea de a gândi limpede, iar acestea sunt acum principalele calități în afaceri.

Graba este, de asemenea, inutilă: unele obstacole vor dispărea de la sine, trebuie doar să avem puțină răbdare. Dacă încercăm să le depășim dintr-o lovitură, există riscul să ne blocăm în această acțiune, abandonând alte sarcini.

Uneori este mai înțelept să te adaptezi la evoluția evenimentelor, decât să le întorci cu tot dinadinsul în direcția ta. Este mai ușor să renunți (cel puțin pentru o vreme) la ceea ce a fost planificat, pentru a da curs la ceva, mai important pentru moment.

🔥 Proiectele noi nu se vor începe în această săptămână: este mai înțelept să vă asigurați mai întâi, că aveți tot sprijinul colegilor și al partenerilor – veți avea nevoie de el mai târziu. Altfel, există riscul ca proiectul să eșueze sau va trebui să depuneți prea mult efort în realizarea lui, deoarece experiența de unei singure persoane poate să nu fie suficientă.

🔥 Se îmbunătățește energia fluxului banilor și abundenței, în general. Cei care desfășoară activități independente își pot crește vânzările de produse sau servicii, pot câștiga noi clienți sau pot obține un profit peste așteptări, în aceleași condiții de muncă.

🔥 Angajații pot cere un salariu mai mare sau poate li se va acorda un bonus. Bani noi în acest moment vin, de regulă, pentru merite vechi: o reputație în firmă deja formată, un produs deja cunoscut, etc.

🔥 Dacă vă doreați de mult să vă permiteți ceva dincolo de cheltuielile obișnuite, atunci și pentru asta este un moment bun. Este timpul să vă actualizați garderoba, să vă cumpărați ceva frumos pentru casa sau pentru suflet: vine primăvara, spațiul din jurul nostru are nevoie de îmbunătățiri 🙂

🔥În schimb, nu avem în această săptămână nimic nou de aflat/studiat și nici nu are vreun sens. Pentru a începe în zilele următoare un curs nou, de exemplu, chiar nu este momentul. Iar pentru a aprofunda ceva deja aflat – credeți-mă, aveți deja tot ce este necesar prin ”fișiere”. Este o perioadă, în care trebuie doar să asimilați/folosiți cunoștințele existente și să nu încercați să vă ticsiți capul cu alte informații noi.

🔥 Relațiile existente sunt dedicate căutării de sprijin, empatie și interacțiune armonioasă. Cu iubiții, colegii, prietenii, partenerii, cu cei dragi. Este timpul să ajungem la un acord comun în acțiuni, scopuri și gânduri: este mai ușor să te îndrepți către obiective de viitor în compania unor oameni, care au păreri asemănătoare, alături de cei care te înțeleg și acționează împreună cu tine. Este important acum să acceptați cu calm sfaturile, criticile și laudele altora – nimic din acestea nu dăunează relațiilor interumane, ci doar le permit celor implicați să treacă printr-un acordaj, o aliniere, pentru viitor.

🔥 Relații noi încă nu se încheagă. Chiar dacă oamenii ajung să cunoască persoane noi și să comunice, există puține șanse să aibă continuitate această comunicare: atenția este îndreptată către conexiunile existente.

🔥 Situațiile ostile pot produce multe daune, dacă omul începe să se agite și să se grăbească, încercând să rezolve ceva mai repede, decât se dezvoltă procesul de la sine. Cel care se avântă primul în luptă, acela pierde.

🔥 O săptămână cu o sănătate….dificilă. Perioade de slăbiciune fizică, de scădere a energiei, dureri frecvente, fără motiv – doar că, ceva doare. În particular, mai des decât de obicei, vor durea capul și oasele, iar ligamentele și articulațiile vor fi mai rigide și, posibil, mai inflamate. Accidentările sunt și ele la ordinea zilei. Prin urmare, este și aici extrem de important să evitați atenția și suprasolicitarea în orice gen de activitate: odihna suficientă va fi principalul medicament în următoarele zile.

🔥 Operațiile chirurgicale aduc multe erori . În unele cazuri, intervenția chirurgicală nu este deloc necesară și poate provoca mai mult rău decât bine. Dacă v-a fost recomandată o operație pentru această săptămână, ar trebui să vă consultați cu mai mulți specialiști și să nu aveți, încredere în prima opinie. Dar, cum medicamentele vor funcționa corect și fără efecte adverse în perioada aceasta, dacă este posibil, amânați operația și alegeți un tratament conservator.

🔥 Avertismentul este valabil și pentru tratamentele faciale: vor avea succes cele asociate cu utilizarea produselor de îngrijire. Dacă implică un impact fizic: cu aparate, obiecte dure(inclusiv bisturiul), chiar și masaj mai viguros, atunci un astfel de impact asupra pielii poate provoca leziuni și face mai mult rău decât bine. La fel și celor care fac activități sportive – se recomandă atenție în mânuirea aparatelor la sala de sport și a echipamentelor sportive în general, riscul de traumatisme se menține pe parcursul întregii săptămâni, cu un vârf în data de 11.02.

🔥 Tunsorile sunt reușite toată săptămâna, cu excepția duminicii. Puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei în Calendarul lunii februarie.

🔥 Pierderile suferite în această săptămână nu au aproape niciun impact asupra destinului nostru în ansamblu și nu trebuie interpretate drept plăți Karmice pentru greșeli trecute. Deci, nu regretați nimic! Uneori e bine să te despărți de ceva. Totul este spre bine.

p.s. Toate recomandările săptămânii se aplică și zilei de azi, luni, 7.02 deoarece sunt foarte asemănătoare. Pentru ziua de mâine vom avea prognoza personalizată. 🙂

🔥 Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea, Masha.

Pictor: Afanasii Gelich

🔥🔥🔥 Deveniți Abonați Premium pentru a primi parola de acces la toate postările blogului aici. 🙂