­čöą­čöą­čöą Dac─â cineva ├«╚Öi a╚Öteapt─â ╚Öansa ├«n dragoste sau un r─âspuns la o ├«ntrebare important─â, atunci ziua cea mai potrivit─â pentru o astfel de c─âutare este cea de azi. Ziua este plin─â de manifest─âri ale iubirii ├«n cele mai diverse feluri: dragoste pentru munca pe care o facem, dragoste pentru o persoan─â anume, pentru evenimentele care se produc, pentru via╚Ť─â ├«n general. Este foarte interesant─â ╚Öi dualitatea zilei: aceste frecven╚Ťe ├«nalte, manifestate ├«n legea iubirii vor coabita cu o linie temporal─â karmic─â, ce ne va provoca s─â alegem traseul oferit de ea.

├Än plus, pe parcursul zilei pot avea loc multe evenimente m─ârunte, cu un mesaj interesant ╚Öi chiar predictiv, c─ârora este important s─â le acord─âm aten╚Ťie. Vor exista detalii, care ne vor sugera cum s─â transform─âm un eveniment sau s─â re├«ndrept─âm o situa╚Ťie ├«n direc╚Ťia de care are nevoie.

­čöą La locul de munc─â, la fel ca ╚Öi o zi ├«nainte, sarcinile de care ne vom ocupa vor fi centrate pe rutin─â, pe via╚Ťa de zi cu zi (da, chiar ╚Öi la munc─â) sau pe activit─â╚Ťi neterminate. Calmul ╚Öi activitatea metodic─â f─âr─â prea multe sfor╚Ť─âri promit rezultate bune , iar energiile conjunc╚Ťiei lui dintre Mercur ╚Öi Pluto (la grad fix ast─âzi) cresc concentrarea mental─â, perspicacitatea ╚Öi capacitatea de a g─âsi solu╚Ťiile potrivite.

­čöąA╚Ö vrea s─â detaliez mai mult influen╚Ťele acestui aspect, c─âci e important. El ne va cre╚Öte vigilen╚Ťa la detalii, ceea ce ajut─â la evitarea posibilelor pericole. Iar pericolele, foarte reale, pot veni de la aspectele dizarmonice ale Lunii negre cu Neptun , care ne pot ÔÇŁlucraÔÇŁ ast─âzi prin ispite ╚Öi informa╚Ťii mincinoase, venite de la persoane pe care avem tendin╚Ťa s─â le valid─âm. ╚śi dac─â ├«n aceste zile ÔÇ×vocea interioar─âÔÇŁ v─â d─â un avertisment, ar trebui s─â-l asculta╚Ťi!

Cu pu╚Ťin─â aten╚Ťie, cum spuneam, va fi posibil s─â face╚Ťi multe ├«ntr-un timp scurt, s─â g─âsi╚Ťi o solu╚Ťie bun─â la probleme, s─â recunoa╚Öte╚Ťi ├«n╚Öel─âciunea sau intrigile, informa╚Ťiile dubioase sau schemele, frauduloase la timp. Acesta este un moment bun pentru a verifica documenta╚Ťia financiar─â ╚Öi de alt─â natur─â, rapoartele, informa╚Ťiile pentru acurate╚Ťe ╚Öi integritate.

­čöą├Än negocieri ╚Öi discu╚Ťii, nu trebuie s─â ceda╚Ťi tenta╚Ťiei de a v─â impune p─ârerea altora. Evita╚Ťi orice manipulare. Va exista ocazia de v─â exprima ├«n mod conving─âtor punctul de vedere, de a ÔÇŁnocautaÔÇŁ adversarul, cu o singur─â condi╚Ťie: dac─â reu╚Öi╚Ťi s─â nu ceda╚Ťi emo╚Ťiilor ╚Öi s─â v─â p─âstra╚Ťi calmul ├«n disput─â. Tactul ╚Öi diploma╚Ťia sunt extrem de importante.

­čöąPunctele minus ale aspectului: fixarea pe un anume subiect sau abordare, o tendin╚Ť─â spre idei obsesive, care nu trebuie permis─â – aceast─â abordare ├«ngusteaz─â viziunea ╚Öi pute╚Ťi rata solu╚Ťii mai bune. Acest aspect mai face interac╚Ťiunile sociale intense, opiniile f─âr─â compromisuri iar c─âl─âtoriile – tensionate.

Așa că, mai avem riscul de a ne confrunta astăzi cu presiuni directe, constrângeri, șantaj, cu cineva care vorbește limbajul ultimatumurilor. Manifestările de protest pot lua forme puternice, ceea ce va duce la blocaje în comunicare. Pot veni vești proaste, problemele în echipă se pot agrava. Acolo este posibil să avem nevoie de capacitatea de a găsi argumentele potrivite în timp scurt.

­čöąDar, fi╚Ťi extrem de aten╚Ťi ast─âzi la declara╚Ťiile pe care le face╚Ťi, pentru a nu provoca tensiuni sau persoane agresive. Manipularea ╚Öi jocurile de putere( ╚Öi aici nu m─â mai refer doar la locul de munc─â!) ar trebui evitate. Ave╚Ťi grij─â din timp s─â salva╚Ťi informa╚Ťii, documente, date personale, proteja╚Ťi computerele ╚Öi sursele de acces la datele personale.

­čöą Rela╚Ťiile personale, ca tendin╚Ť─â general─â, r─âm├ón tandre ╚Öi pl─âcute. Ast─âzi putem c├ó╚Ötiga ceva ├«n rela╚Ťia cu cel─âlalt, putem scap─â de un obstacol ├«ntr-o rela╚Ťie sau Universul ne poate ├«nmul╚Ťi ceva benefic, care s-a acumulat ├«n cadrul unei rela╚Ťii, datorit─â atitudinii corecte a partenerilor – un fel de ÔÇŁaur spiritualÔÇŁ ce o ajut─â s─â evolueze ├«n viitor.

­čöąCei care au mare nevoie de o rela╚Ťie, dar ├«nc─â sunt singuri, ar trebui s─â dedice timp g├óndurilor despre bucuria unei rela╚Ťii viitoare ╚Öi recuno╚Ötin╚Ťa pentru aceast─â bucurie, de parc─â aceast─â ├«nt├ólnire cu cel predestinat i-ar fi fost deja d─âruit─â persoanei de c─âtre Cel de Sus.

­čöą S─ân─âtatea poate fi mai slab─â dec├ót ne-am dori. Nu exist─â riscuri specifice, dar omul se poate sim╚Ťi sl─âbit, de parc─â i-au fost puse ├«n spate mai multe p─âturi. Tensiune arterial─â sc─âzut─â sau fluctuant─â, ame╚Ťeli, bra╚Ťe ╚Öi picioare sl─âbite, c├ónd este dificil s─â mergi mult timp sau s─â ╚Ťii pumnul str├óns.

Nu face╚Ťi excese alimentare ast─âzi. Consumul de alcool este, de asemenea nerecomandat.

­čöą ├Änc─â e bine s─â avem grij─â de cas─â ╚Öi de lucruri. Astfel de activit─â╚Ťi vor fi deosebit de interesante ╚Öi pl─âcute. F─âc├ónd ordine, am putea g─âsi ceva interesant – poate un obiect, care p─ârea pierdut de mult sau despre care nu ╚Ötiam deloc c─â exist─â. Acorda╚Ťi aten╚Ťie simbolului acestui obiect, dac─â se ├«nt├ómpl─â asta. Aminti╚Ťi-v─â ╚Öi fixa╚Ťi ideea,la care v─â g├óndea╚Ťi ├«n momentul descoperirii accidentale, ce v─â preocupa cel mai mult ├«n acel moment. ╚śi g├óndi╚Ťi-v─â cum r─âspunde obiectul g─âsit la ├«ntrebarea voastr─â. Un r─âspuns nea╚Öteptat, dar adev─ârat, care trebuie doar descifrat..

­čöąVisele pot fi intense ╚Öi colorate. Doar mesajele benefice con╚Ťin mesaje de Sus ╚Öi ne dau indicii cu privire la evenimente viitoare. Co╚Ömarurile sunt doar manifest─ârile unui subcon╚Ötient ├«nc─ârcat emo╚Ťional, ignora╚Ťi-le.

­čöą Bucura╚Ťi-v─â de aceast─â zi ╚Öi de darul Vie╚Ťii! Cu toat─â iubirea, Masha.

Pictor: Edward Gordon, , 1970, ÔÇŁV├ónt dinspre mareÔÇŁ