🔥🔥🔥 Dacă cineva își așteaptă șansa în dragoste sau un răspuns la o întrebare importantă, atunci ziua cea mai potrivită pentru o astfel de căutare este cea de azi. Ziua este plină de manifestări ale iubirii în cele mai diverse feluri: dragoste pentru munca pe care o facem, dragoste pentru o persoană anume, pentru evenimentele care se produc, pentru viață în general. Este foarte interesantă și dualitatea zilei: aceste frecvențe înalte, manifestate în legea iubirii vor coabita cu o linie temporală karmică, ce ne va provoca să alegem traseul oferit de ea.

În plus, pe parcursul zilei pot avea loc multe evenimente mărunte, cu un mesaj interesant și chiar predictiv, cărora este important să le acordăm atenție. Vor exista detalii, care ne vor sugera cum să transformăm un eveniment sau să reîndreptăm o situație în direcția de care are nevoie.

🔥 La locul de muncă, la fel ca și o zi înainte, sarcinile de care ne vom ocupa vor fi centrate pe rutină, pe viața de zi cu zi (da, chiar și la muncă) sau pe activități neterminate. Calmul și activitatea metodică fără prea multe sforțări promit rezultate bune , iar energiile conjuncției lui dintre Mercur și Pluto (la grad fix astăzi) cresc concentrarea mentală, perspicacitatea și capacitatea de a găsi soluțiile potrivite.

🔥Aș vrea să detaliez mai mult influențele acestui aspect, căci e important. El ne va crește vigilența la detalii, ceea ce ajută la evitarea posibilelor pericole. Iar pericolele, foarte reale, pot veni de la aspectele dizarmonice ale Lunii negre cu Neptun , care ne pot ”lucra” astăzi prin ispite și informații mincinoase, venite de la persoane pe care avem tendința să le validăm. Și dacă în aceste zile „vocea interioară” vă dă un avertisment, ar trebui să-l ascultați!

Cu puțină atenție, cum spuneam, va fi posibil să faceți multe într-un timp scurt, să găsiți o soluție bună la probleme, să recunoașteți înșelăciunea sau intrigile, informațiile dubioase sau schemele, frauduloase la timp. Acesta este un moment bun pentru a verifica documentația financiară și de altă natură, rapoartele, informațiile pentru acuratețe și integritate.

🔥În negocieri și discuții, nu trebuie să cedați tentației de a vă impune părerea altora. Evitați orice manipulare. Va exista ocazia de vă exprima în mod convingător punctul de vedere, de a ”nocauta” adversarul, cu o singură condiție: dacă reușiți să nu cedați emoțiilor și să vă păstrați calmul în dispută. Tactul și diplomația sunt extrem de importante.

🔥Punctele minus ale aspectului: fixarea pe un anume subiect sau abordare, o tendință spre idei obsesive, care nu trebuie permisă – această abordare îngustează viziunea și puteți rata soluții mai bune. Acest aspect mai face interacțiunile sociale intense, opiniile fără compromisuri iar călătoriile – tensionate.

Așa că, mai avem riscul de a ne confrunta astăzi cu presiuni directe, constrângeri, șantaj, cu cineva care vorbește limbajul ultimatumurilor. Manifestările de protest pot lua forme puternice, ceea ce va duce la blocaje în comunicare. Pot veni vești proaste, problemele în echipă se pot agrava. Acolo este posibil să avem nevoie de capacitatea de a găsi argumentele potrivite în timp scurt.

🔥Dar, fiți extrem de atenți astăzi la declarațiile pe care le faceți, pentru a nu provoca tensiuni sau persoane agresive. Manipularea și jocurile de putere( și aici nu mă mai refer doar la locul de muncă!) ar trebui evitate. Aveți grijă din timp să salvați informații, documente, date personale, protejați computerele și sursele de acces la datele personale.

🔥 Relațiile personale, ca tendință generală, rămân tandre și plăcute. Astăzi putem câștiga ceva în relația cu celălalt, putem scapă de un obstacol într-o relație sau Universul ne poate înmulți ceva benefic, care s-a acumulat în cadrul unei relații, datorită atitudinii corecte a partenerilor – un fel de ”aur spiritual” ce o ajută să evolueze în viitor.

🔥Cei care au mare nevoie de o relație, dar încă sunt singuri, ar trebui să dedice timp gândurilor despre bucuria unei relații viitoare și recunoștința pentru această bucurie, de parcă această întâlnire cu cel predestinat i-ar fi fost deja dăruită persoanei de către Cel de Sus.

🔥 Sănătatea poate fi mai slabă decât ne-am dori. Nu există riscuri specifice, dar omul se poate simți slăbit, de parcă i-au fost puse în spate mai multe pături. Tensiune arterială scăzută sau fluctuantă, amețeli, brațe și picioare slăbite, când este dificil să mergi mult timp sau să ții pumnul strâns.

Nu faceți excese alimentare astăzi. Consumul de alcool este, de asemenea nerecomandat.

🔥 Încă e bine să avem grijă de casă și de lucruri. Astfel de activități vor fi deosebit de interesante și plăcute. Făcând ordine, am putea găsi ceva interesant – poate un obiect, care părea pierdut de mult sau despre care nu știam deloc că există. Acordați atenție simbolului acestui obiect, dacă se întâmplă asta. Amintiți-vă și fixați ideea,la care vă gândeați în momentul descoperirii accidentale, ce vă preocupa cel mai mult în acel moment. Și gândiți-vă cum răspunde obiectul găsit la întrebarea voastră. Un răspuns neașteptat, dar adevărat, care trebuie doar descifrat..

🔥Visele pot fi intense și colorate. Doar mesajele benefice conțin mesaje de Sus și ne dau indicii cu privire la evenimente viitoare. Coșmarurile sunt doar manifestările unui subconștient încărcat emoțional, ignorați-le.

🔥 Bucurați-vă de această zi și de darul Vieții! Cu toată iubirea, Masha.

Pictor: Edward Gordon, , 1970, ”Vânt dinspre mare”