🔥🔥🔥 Apropierea Lunii Pline ne umple zilele de surprize, de toate felurile. Urmează două zile, care aduc cu ele necesitatea de a face alegeri, ne obligă să luăm decizii pe care uneori nu vrem să le luăm, împingându-ne la acțiuni îndreptate spre noi înșine, transformând lucruri în interior. Ca și cum cineva duce o viață activă, dar nimeni nu observă acest lucru: pentru că totul se întâmplă în interiorul acelei persoane, în gândurile și sentimentele sale.

Sâmbăta este plină de contradicții și chiar ”șarade”situaționale, ce trebuie rezolvate. Duminica vine cu un flux de sensibilitate, cunoaștere intuitivă, care ne învață lucruri și ne ajută, în același timp.

🔥 Sâmbăta vom fi obligați să luăm o decizie care nu poate fi evitată. De exemplu, ceva se strică, se rupe, nu mai corespunde – așa că trebuie să cumpărăm un articol nou, deși nu am vrut să o facem, nu era plănuit. O sarcină apare sau dispare și trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru implementarea ei sau pentru alegerea unui nou proiect, pentru luarea unei noi decizii.

Duminică, poate că trebuie să-i învățăm pe alții lucruri legate de domeniul în care activăm sau să explicăm ceva, chiar dacă noi înșine nu ne-am dat seama încă nu am conștientizat deplin acel subiect. Chiar e de bine, conștientizarea deplină va veni pe măsură ce explicați.

🔥 În relațiile personale sunt posibile schimbări și fluctuații bruște, mai ales acolo unde părea că totul e stabilizat și determinat de mult timp. Sâmbătă, multe relații vor trebui să treacă prin blocaj și un test al controverselor, cum ar fi a face o alegere pe loc sau a răspunde la o întrebare neplăcută a celuilalt. Duminică, barierele de comunicare sunt înlăturate, cu acordul ambelor părți: oamenii fie trec voluntar la un nou nivel al relației, fie se lasă unii pe alții să plece. Și, de asemenea, voluntar.

🔥 Starea de sănătate de sâmbătă ne obligă să schimbăm ceva în noi sau în viața noastră, pentru a ne simți mai bine. De asemenea, este posibil să luăm o decizie pe termen lung: să începem un tratament, o cură de scădere în greutate sau un curs de exerciții, să recunoaștem oficial ( sau să ne recunoaștem nouă înșine) că există o problemă sau o afecțiune care trebuie tratată.

Duminica poate veni din nou cu un sentiment de slăbiciune fizică și cu schimbări de dispoziție. O astfel de slăbiciune resimțită este un prilej bun de odihnă, de care chiar merită să profităm. În general, ambele zile sunt , pur și simplu ideale pentru a ne reface organismul și rezervele de energie prin somn prelungit ( nocturn sau diurn, nu contează – perfect ar fi și-și! :))

Те, кто всегда рядом... Ангелы в живописи современников, фото № 15
Artist: Nikolai Muhin

🔥Și dacă tot vorbim de somn: visele din noaptea aceasta, dar și din cea de duminică spre luni, vor fi premonitorii. Este de dorit să notați imediat după trezire tot ce țineți minte. Pregătiți de cu seară un creion și un carnețel pe noptieră. S-ar putea să primiți multe simboluri în sine, sau imagini cu mesaj simbolic.

Și formele de divinație, oricare ar fi acestea, vor avea precizie mare. Ce să mai, Cronicile Akashe au weekend-ul porților deschise. :))) Plus că e un mod captivant de a ne petrece timpul și de a urmări acrobațiile subconștientului, atunci când privim la zațul de cafea de pe fundul ceștii, de exemplu! 😀

🔥Ce ne mai energizează și binedispune în aceste zile: *plimbările în aer liber; *exercițiile de respirație, *contemplarea norilor, a naturii, a unei ape; *orice formă de creativitate; *orice este legat de îmbunătățirea locuinței, mai ales dacă implică creativitate; *lucrul cu îngerii Creativității, invocarea lor;

🔥 În aceste două zile s-ar putea să trebuiască să comunicăm cu autorități. Funcționari publici, agenți de pază sau rutieri, servicii tehnice, etc. Dacă vă numărați printre”norocoși”, va trebui să depuneți ceva eforturi obositoare, pentru a-i face să priceapă ce vreți de la ei – ca să zic așa, ”băgându-i în seamă ” pe toți, ca să obțineți rezultatul dorit. Faceți înainte o rugăciune în gând, gen ”Doamne, dă-mi răbdare, voce blândă și nervi de oțel” 🙂

🔥 Din nou, avem de-a face cu casa și familia, cu chestii practice, cotidiene, chiar dacă, sunt sigură, mulți dintre voi și-ar fi dorit mărețe realizări. Februarie nu este o perioadă pentru eroism, ci una pentru a medita la noi înșine și la faptele noastre. Nu vă mai gândiți la obiective îndepărtate, nu vă fie teamă să luați decizii concrete, de moment, nu vă fie frică de consecințele acțiunilor voastre. Doar înaintați, pas cu pas. Totul merge bine! Marele Plan rulează pe fundal.

🔥 Bucurați-vă de faptul că existați, acum și aici. Bucurați-vă în fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.

Artist: Alexander Prostew.