🔥🔥🔥 Din această zi, începe debarasarea, purificarea de toate poverile iernii, iar realitatea ce ne bate la ușă, permite lumii întregi să se oprească pentru o clipă în nemișcare…și să inspire profund. Sau să expire, cu un oftat prelung, de parcă i-ar fi căzut o greutate de pe umeri. Lună Plina, la ora 18:59 ora României. Luna Purificării. Liniște interioară, grijă de sine, de casă și de drumurile proprii – prezente și viitoare.

🔥 Treburile necesită calm, disciplină și ordine. Ca și în ziua precedentă, cel mai bine este să facem doar ceea ce poate fi finalizat sau ordonat, organizat, readus pe linia de plutire. De exemplu, este bine să ne punem în ordine documentele sau să facem inventarul, astfel încât pe viitor să ne fie cât mai simplu și ușor să lucrăm cu ele. Separat, merită să dedicați timp curățării teritoriului vostru personal, fie că este propria casă sau este biroul la locul de muncă.

Și, ceea ce este deosebit de important: dacă dețineți un vehicul personal – o mașină, o motocicletă, o bicicletă, o căruță, un iaht, un avion… 😀 E musai să aveți grijă și să îi acordați atenție mijlocului vostru de transport: este chiar acea zi proverbială în care pregătești căruța pentru vara. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți energia ”calului tău”( sau a căluților-putere), dar va da putere și deschidere și noilor drumuri – atât celor reale, cât și celor imaginare, mentale (și aici includem nu doar înlăturarea piedicilor în călătoriile astrale în spațiu și timp ci și îmbunătățirea vitezei pe circuitele neuronale).

🔥 Relațiile aduc bucurie. Și schimbare. În această zi, aparent neîncărcată cu conversații complexe sau gânduri grele, parcă pătrunde vântul de primăvară, aducând ceva complet neașteptat. Această schimbare urmează să o constatăm, să o luăm în considerare; ea nu trebuie respinsă, ci, dimpotrivă, este necesar să participăm la ea, să fim în acceptare cu ceea ce ne aduce. Doar așa, cu acceptarea și implicarea noastră în această schimbare, ea va contribui la evoluția vieții noastre personale.

🔥 Starea de sănătate pare că e într-o stagnare. Nimic nu se schimbă, nimic nu se întâmplă. Mintea este tot mai limpede, dar corpul e puțin înțepenit, ușor rigid, de parcă, abia trezit, încă nu ai reușit să te întinzi ca să-l dezmorțești. Un factor de risc (minor, dar totuși, risc!) este frigul – același vânt de primăvară, care aduce cu el nu doar schimbări, ci și o posibilă răceală la pachet. 🙂

Orice exerciții lente, yoga, stretching, exerciții de menținere a echilibrului sunt recomandate.

Despre îngrijirea părului astăzi, consultați Tabelul lunii Februarie.

🔥Visele vin cu o mulțime de semne și simboluri, pe care este necesar să le descifrăm, pentru că acestea conțin mesaje despre viitor.

🔥 Am mai spus despre necesitatea de a face astăzi curățenie în casa (atenție, o casă neîngrijită, cu mirosuri urâte, astăzi ne poate dezechilibra energetic puternic) și de acorda îngrijire mijloacelor de transport;

aș vrea să vă mai ofer o practică simplă, cu care ne putem ajuta și echilibra energetic: curățarea drumurilor pe care mergem de obicei: de zăpadă (unde e cazul) sau de praf și gunoi. Și dacă cei ce au propria casă pot rezolva asta ușor, măturând un trotuar până la poartă, cei de la bloc pot da puțin cu mopul în fața ușii până la lift și pe câteva trepte de pe scara blocului, pentru a-și purifica și elibera în acest mod viitorul.

Afirmăm în timp ce facem asta, că ne deschidem drumuri noi către un viitor luminos și prosper și curățăm, înlăturăm tot ce este nefolositor, străin de noi, dăunător,murdar din calea noastră și a familiei noaste, respirând adânc pentru a ne curăța și sufletul de tot ce e vechi și a-l umple de primăvară.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită! Cu toată iubirea, Masha.

Dacă v-a plăcut, puteți deveni unul dintre abonații Premium ai blogului -cei care susțin acest proiect în dezvoltare și a avea acces nelimitat, pe bază de parolă, la toate postările. Detalii aici.