­čöą­čöą­čöą A 24-a zi de la Lun─â Nou─â. Simboluri: Ursul trezit din hibernare, falusul, Zeul Shiva. Zi a trezirii ╚Öi alchimiz─ârii energiei masculine. Zi ├«n care preo╚Ťii egipteni puneau piatra de temelie la construc╚Ťia unei piramide, pentru ca aceasta s─â dureze.

A╚Öadar, o zi cu ╚Öanse foarte mari de reu╚Öit─â ├«n tot ce ├«ntreprindem. Succes din toate punctele de vedere. ╚śi acest succes este ca un fel de cadou de la Univers, o ╚Öans─â care trebuie folosit─â aici ╚Öi acum. Nicio ac╚Ťiune care a fost pl─ânuit─â ╚Öi care trebuie ├«ntreprins─â azi nu poate fi am├ónat─â pentru viitor, altfel ╚Öansa va disp─ârea. P├ón─â la finalul zilei vor apare toate informa╚Ťiile necesare con╚Ötientiz─ârii, iar lumina va p─âtrunde ├«n aspectele ocultate, ├«ntunecate, ├«nchise p├ón─â acum accesului, pentru a ne ajuta s─â ├«n╚Ťelegem sensul lucrurilor care se ├«nt├ómpl─â.

­čöą ├Än munc─â, ├«n special, vine momentul inform─ârii complete ╚Öi de asemenea, apar resurse suplimentare ce ne pot sus╚Ťine obiectivele. Ele vin cumva aleatoriu, aparent ├«nt├ómpl─âtor ╚Öi nu ne este ├«ntotdeauna clar imediat cum s─â le aplic─âm corect. Pentru a nu pierde aceste resurse-surpriz─â, trebuie s─â accept─âm aceste daruri, s─â le con╚Ötientiz─âm rostul ╚Öi locul, s─â ├«n╚Ťelegem cum se integreaz─â ├«n lucrarea de ansamblu ╚Öi abia apoi s─â introducem aceste piese pe pozi╚Ťiile corecte ├«n puzzle.

Graba va ac╚Ťiona chiar ├«mpotriva celui ce se gr─âbe╚Öte, iar calmul ╚Öi controlul impulsurilor de moment va aduce doar beneficii.

­čöą Rela╚Ťiile personale sunt prietenoase ╚Öi pline de ├«n╚Ťelegere. Un moment excelent pentru a ne exprima g├óndurile, deciziile ╚Öi ideile ╚Öi pentru a fi auzi╚Ťi, sau pentru a auzi tot ce ne spune cealalt─â persoan─â. De asemenea, este important s─â r─âm├ónem calmi ├«n comunicare ╚Öi s─â facem schimb de g├ónduri f─âr─â presiuni excesive. Faptele vor fi mai importante dec├ót sentimentele exprimate verbal, argumentele logice vor fi mai importante, dec├ót dorin╚Ťa de a dovedi ceva cu orice pre╚Ť. Este nevoie de bun─âvoin╚Ť─â manifestat─â fa╚Ť─â de cel─âlalt, ├«n orice caz.

O zi extrem de favorabil─â rela╚Ťiilor romantice ╚Öi intime dintre so╚Ťi, datorit─â energiei masculine foarte speciale ╚Öi constructive pe care o poart─â. Mese romantice, ├«n care ne putem permite s─â m├ónc─âm mai mult ca de obicei, deoarece toate caloriile vor fi transformate de c─âtre corp ╚Öi arse.

Concep╚Ťia unui copil este de asemenea, favorabil─â – acesta va beneficia de o excelent─â stare de s─ân─âtate, de un suflet bun ╚Öi generos ce va iubi via╚Ťa ╚Öi va fi iubit la r├óndul lui, de to╚Ťi cei din jur.

­čöą Starea de s─ân─âtate devine parc─â mai bun─â ca ieri, avem energie ╚Öi chef de mi╚Öcare, puterea ne umple lent precum o ap─â, nivelul c─âreia cre╚Öte de la o ploaie molcom─â – u╚Öor, f─âr─â a supra├«nc─ârca organismul cu un exces de energie. Merge╚Ťi pe jos, face╚Ťi sport, dansa╚Ťi – mi╚Öca╚Ťi-v─â, ├«n orice mod dori╚Ťi.

­čöąVisele din noaptea ce vine ar putea indica ni╚Öte probleme cu caracter sexual, sau blocaje ale fluxului vital ├«n corp. Ele pot con╚Ťine ╚Öi sugestii privind remedierea.

­čöą ├Än aceast─â zi, este bine s─â planifica╚Ťi c─âl─âtorii viitoare: mari ╚Öi mici. Folosind energia zilei de azi pentru planificare, acestea vor fi reu╚Öite, totul va decurge bine. Cu c├ót c─âl─âtoria planificat─â este mai aproape de ziua de azi sau de a 24-a zi lunar─â din orice perioad─â a anului, cu at├ót ea va avea mai mult succes.

­čöą G─âsi╚Ťi timp pentru pu╚Ťin─â relaxare activ─â ├«n timpul zilei. Pentru ceva care s─â v─â fac─â s─â z├ómbi╚Ťi. Un fim, o ├«nt├ólnire cu prietenii, interac╚Ťiune cu copiii.

­čöąNu uita╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de fiecare zi tr─âit─â! Cu iubire, Masha