🔥🔥🔥 A 24-a zi de la Lună Nouă. Simboluri: Ursul trezit din hibernare, falusul, Zeul Shiva. Zi a trezirii și alchimizării energiei masculine. Zi în care preoții egipteni puneau piatra de temelie la construcția unei piramide, pentru ca aceasta să dureze.

Așadar, o zi cu șanse foarte mari de reușită în tot ce întreprindem. Succes din toate punctele de vedere. Și acest succes este ca un fel de cadou de la Univers, o șansă care trebuie folosită aici și acum. Nicio acțiune care a fost plănuită și care trebuie întreprinsă azi nu poate fi amânată pentru viitor, altfel șansa va dispărea. Până la finalul zilei vor apare toate informațiile necesare conștientizării, iar lumina va pătrunde în aspectele ocultate, întunecate, închise până acum accesului, pentru a ne ajuta să înțelegem sensul lucrurilor care se întâmplă.

🔥 În muncă, în special, vine momentul informării complete și de asemenea, apar resurse suplimentare ce ne pot susține obiectivele. Ele vin cumva aleatoriu, aparent întâmplător și nu ne este întotdeauna clar imediat cum să le aplicăm corect. Pentru a nu pierde aceste resurse-surpriză, trebuie să acceptăm aceste daruri, să le conștientizăm rostul și locul, să înțelegem cum se integrează în lucrarea de ansamblu și abia apoi să introducem aceste piese pe pozițiile corecte în puzzle.

Graba va acționa chiar împotriva celui ce se grăbește, iar calmul și controlul impulsurilor de moment va aduce doar beneficii.

🔥 Relațiile personale sunt prietenoase și pline de înțelegere. Un moment excelent pentru a ne exprima gândurile, deciziile și ideile și pentru a fi auziți, sau pentru a auzi tot ce ne spune cealaltă persoană. De asemenea, este important să rămânem calmi în comunicare și să facem schimb de gânduri fără presiuni excesive. Faptele vor fi mai importante decât sentimentele exprimate verbal, argumentele logice vor fi mai importante, decât dorința de a dovedi ceva cu orice preț. Este nevoie de bunăvoință manifestată față de celălalt, în orice caz.

O zi extrem de favorabilă relațiilor romantice și intime dintre soți, datorită energiei masculine foarte speciale și constructive pe care o poartă. Mese romantice, în care ne putem permite să mâncăm mai mult ca de obicei, deoarece toate caloriile vor fi transformate de către corp și arse.

Concepția unui copil este de asemenea, favorabilă – acesta va beneficia de o excelentă stare de sănătate, de un suflet bun și generos ce va iubi viața și va fi iubit la rândul lui, de toți cei din jur.

🔥 Starea de sănătate devine parcă mai bună ca ieri, avem energie și chef de mișcare, puterea ne umple lent precum o apă, nivelul căreia crește de la o ploaie molcomă – ușor, fără a supraîncărca organismul cu un exces de energie. Mergeți pe jos, faceți sport, dansați – mișcați-vă, în orice mod doriți.

🔥Visele din noaptea ce vine ar putea indica niște probleme cu caracter sexual, sau blocaje ale fluxului vital în corp. Ele pot conține și sugestii privind remedierea.

🔥 În această zi, este bine să planificați călătorii viitoare: mari și mici. Folosind energia zilei de azi pentru planificare, acestea vor fi reușite, totul va decurge bine. Cu cât călătoria planificată este mai aproape de ziua de azi sau de a 24-a zi lunară din orice perioadă a anului, cu atât ea va avea mai mult succes.

🔥 Găsiți timp pentru puțină relaxare activă în timpul zilei. Pentru ceva care să vă facă să zâmbiți. Un fim, o întâlnire cu prietenii, interacțiune cu copiii.

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Cu iubire, Masha