Dragii mei prieteni! Vă îndemn pe toți ne păstrăm calmul interior, iar mintea limpede și nepoluată. La începutul săptămânii am atras atenția asupra perioadei critice de resetare de după 22, dar am preferat să cred, că intențiile noastre nu-i vor permite să fie atât de dură. Ne vor fi necesare câteva zile pentru a înțelege și a ne acomoda cu această variantă a Realității. Nu e simplu, dar sarcina noastră (a fiecăruia!) este să ne păstrăm integritatea sufletului și a minții, supuse și ele unui bombardament. Voi continua să vă ofer o perspectivă generală asupra sferei profesionale, a relațiilor și sănătății în fiecare zi.

🔥 Profesional. Lucrurile în această vineri ar trebui să mențină un ritm mai lent. Să facem ceea ce era planificat, ceva care a venit către rezolvare anume azi – totul făcut temeinic, fără grabă, foarte atent – e important.

Informațiile sunt și ele încă foarte importante, dar nu mă refer la fluxul informațional general, care acum este ca o apă noroioasă, ci la informații, legate direct de ceea ce faceți, de interesele și activitatea voastră specifică. În această zi, s-ar putea ca foarte mulți dintre noi să primească un mic „îndrumar” – informații care ne sugerează procedura sau pașii corecti.

🔥 Relații. Este important să păstrați această zi comunicarea bazată pe simțire: sentimentele ar trebui să fie cu un pas înaintea logicii. Pe fond general, apar diverse motive de neînțelegere și dezacord între persoane, lucruri care sunt prezente acolo de mult timp, dar acestea nu au fost prea mult băgate în seamă. Acum, un astfel de dezacord s-ar putea manifesta într-un mod deosebit de clar, așa că este important să simțim ce se află în spatele lui: diferențe fundamentale de poziții, traume interne ale unuia dintre parteneri sau încercări nereușite de a explica ceva, un punct de vedere. Sentimentele și empatia ne va ghida în direcția unui comportament cât mai potrivit, anume pentru acea relație concretă și pentru confortul nostru propriu în cadrul acesteia.

🔥 Sănătatea. Este evident, că pentru mulți aceasta poate fi acum subminată de sentimentele de îngrijorare, teamă tensiune nervoasă , dacă acestea au reușit să vă domine. Prin urmare, faceți eforturi, așa cum am zis și mai sus să vă păstrați calmul și credința în Voia Divină și în faptul că este în puterea noastră să schimbăm starea de fapt a lucrurilor. Voi încerca să scriu o postare despre auto-susținere, pentru ca fiecare să poată să găsească și să se prindă de firul prin care va fi tras în sus.

🔥 Convingerea mea profundă este că dacă salvezi și menții măcar parțial, starea de detașare și pace interioară în timpul ”furtunii”, poți ieși în lumină de-a lungul ei, ca de-a lungul unui fir salvator. Dacă te auto-distrugi, în momentul în care și așa totul în jur PARE că se prăbușește, atunci….la un moment dat, lumea exterioară va fi restaurată, dar omul…omul poate rămâne distrus pentru totdeauna. Nu permiteți să se întâmple asta, nu uitați pentru ce ați venit și ce aveți de făcut

🔥Aveți credință nestrămutată în Planul divin, conștientizați că sufletele voastre au ales benevol să participe la marea și iervocabilă Resetare a planetei, fiind necesar să traversăm acest tronson temporal al ciclicităţii cosmice, pentru a participa personal la nașterea unui Pământ nou.

🔥 Bucurați-vă în fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.

Artist: Elisabeth Wang.