🔥🔥🔥 Sâmbăta. Zi, ce are ca simbol străvechi Pomul Cunoașteri Binelui și Răului. Arborele Neamului. Ea are ca subiect definirea unor granițe, fizice sau energetice, incluzând delimitarea spațiului propriu de cel public. Ea ne impune să cercetăm atent, cu păstrarea neutralității, realitatea în care ne aflăm, pentru a defini corect, obiectiv și detașat, niște granițe: dintre Lumină și întuneric, granițele egregorului familial – ceea ce numim acasă, ai mei, etc și, cum spuneam mai sus, delimitarea granițelor spațiului personal, cel care ne protejează de intruziuni externe. Duminică acest subiect va continua să ne preocupe, dar într-o formă mult mai țintită, mai concentrată.

Atunci când Luna se mișcă prin semnul Berbecului în noi se trezește un anume ego și o senzație de invincibilitate, dorindu-ne să rezolvăm totul peste tot, deodată. Totuși, pentru a începe proiecte pe termen lung, această perioadă nu este deloc potrivită pentru că energia circulă mai mult în zona capului, mobilizând creierul, dar nu și întregul corp. Așa că, în plan profesional, la noile începuturi vom putea lucra numai la nivel mental, de proiectare. Dar această activitate mentală va fi atât de febrilă, încât gânditul acesta s-ar putea să ne obosească mai mult decât dacă am fi muncit la propriu. Duminică, multe greșeli pot fi făcute în plan profesional, dacă, în loc să ne odihnim, ne vom apuca să realizăm diverse proiecte cu bătaie lungă, insuficient chibzuite. Cel mai bine ar fi să continuăm construirea mentală a proiectului, la fel ca și sâmbătă, fără a face pași concreți.

🔥 În relațiile interumane, ambele zile sunt dificile. Sâmbătă, mulți vor simți să se îndepărteze de alți oameni, concentrându-se pe ei înșiși. Duminică, în comunicare ies la suprafață atâtea contradicții și păreri divergente, încât este mai ușor să luăm act de acestea și să ne ținem gura închisă, în speranța că într-o zi acestea se vor rezolva de la sine, decât să încercăm să le dăm de capăt acum. va ieși cu scântei. :))

🔥 Sănătatea sâmbătă este relativ calmă, dar procesele în corp decurg leneș sau chiar stagnează. Cum spuneam, doar creierul e agitat. Este greu să ne mișcăm la propriu, este mai ușor să gândim iute, decât să facem ceva. Duminică însă, va apărea un nou flux de energie, suficient de insistent, dar și blând, încât să putem simți un val de forță fără prea multă nervozitate. În plan energetic, o zi în care ne putem activa și echilibra Chakra-rădăcină, Muladhara.

🔥 În ambele zile este de dorit să se evite cheltuielile inutile de numerar și, în general, interacțiunea cu banii, cu excepția cazului în care respectivele cheltuieli au fost planificate nu azi, ci cu mai mult timp în urmă. Achizițiile spontane vor aduce mai mult dezamăgire și frustrare; în plus, pot exista probleme tehnice în timpul efectuării unor plăți, ce vor duce la pierderi financiare.

🔥Sâmbătă, mai avem un eveniment astral – Soarele se va uni în conjuncție strânsă cu Jupiter, un aspect foarte benefic,ce ne va ajuta să ne deschidem niște abilități, să manifestăm niște noi talente., să avem o viziune mai largă asupra lucrurilor. Deci, creativitatea – ca și ieri – este din nou salutară.

🔥Conform vechilor tratate ezoterice, Ziua a 4-a, ce simbolizează Pomul Cunoașterii și mărul din care a mușcat Adam, este o zi în care ușile cosmice se deschid, fluxul cosmic informațional este foarte intens; așa că putem accesa cunoaștere, informații ascunse de ordin spiritual dar, mai presus de toate, putem avea acces la informația care se află în adâncurile noastre, în propria conștiință sau în subconștient. Deoarece este ziua alegerii între Bine și Rău, ne putem cerceta, pentru a vedea: ne-am ales oare cea mai bună atitudine și tactică de comportament în anumite probleme actuale? avem discernământul necesar pentru a face alegerile corecte? De meditat.

🔥 p.s. Un moment de pauză, ca și cum niște evenimente în plan mental și astral se procesează . Cu siguranță, în aceste zile se duc discuții între puteri și, probabil, negocieri ascunse, privind subiectul pe unde anume vor trece acele granițe, până unde vor fi impuse niște limite, ce granițe în timp vor avea anumite restricții. O situație extrem de neclară pe moment, care încă nu s-a format nici măcar în mintea celor care au declanșat-o. Dar, există o speranță că , deoarece subiectul ”granițe” a apărut deja în câmpul mental colectiv, în spațiul variantelor, acesta a și început să fie discutat. Ne rugăm ca acest proces să ne apropie cât mai curând de mult-așteptatul moment al instaurării păcii.

🔥Să ne trăim până atunci micile bucurii de fiecare zi! Chiar și în aceste vremuri, Iubirea așteaptă să o alegem! Cu toată dragostea, Masha.