🔥🔥🔥 Zi magică și duală. Continuăm să fim activi și chiar am putea să începem ceva nou, înaintând treptat în evoluția noastră personală. Și azi, la fel ca ieri, va trebui să vă luați în mâini, iar nervii să vi-i țineți strâns în pumn, rămânând ferm la opinia proprie, chiar dacă acest lucru este destul de dificil de făcut. Rămâneți calmi și demni, fără a ceda influențelor externe. Cel care devine nervos și ezită în deciziile și acțiunile sale va cunoaște înfrângerea: acela a pierdut deja, în momentul în care îndoielile și temerile i-au pătruns în suflet și l-au inundat.

🔥 La muncă, ca și ieri, vom avea nevoie de o anume presiune pentru a fi eficienți, dar nu manifestată prin grabă, ci prin concentrare. Sarcina care ne stă în față trebuie înțeleasă în detaliu, adică studiată profund. Este mai bine să facem calitate, decât cantitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru proiectele noi, pe care decidem să le începem din această zi. Noul întotdeauna înseamnă ceva cu care nu suntem familiarizați – deci nu este recomandat să ne grăbim, pentru a nu pune niște decizii greșite chiar la fundația proiectului.

🔥 Relațiile sunt intense, vibrante și… haotice. Acea situație , când pare că suntem iubiți, dar parcă atât de mult și de intens, încât ne vine să facem un pas înapoi. Sau poate noi suntem cei care vrem să ne aruncăm asupra cuiva, copleșindu-l cu îmbrățișări, întrebări, cereri de validare sau dovezi de iubire. Păstrați-vă cumpătul, căci există riscul ca un astfel de ”acces furibund” de dragoste sau de prietenie să ducă lejer la un conflict și chiar la o pauză de comunicare. Veți avea nevoie, de asemenea, de stăpânire de sine, pentru a face o analiză lucidă a comportamentului celuilalt, dar și a propriei atitudini față de acesta.

🔥 Sănătatea este destul de oscilantă. Pot exista manifestări a unor afecțiuni ascunse și, la fel ca și ieri, este necesară multă odihnă pentru a ne restabili forțele. Este important să ne ascultăm cu atenție corpul și să-i monitorizăm semnalele pe care ni le dă. Foarte multe dintre afecțiunile apărute astăzi au un context karmic.

Părul îl vom îngriji în conformitate cu recomandările din Calendarul lunii martie.

🔥Orice proceduri cosmetice și de îngrijire a feței și corpului vor avea un pronunțat efect de întinerire și regenerare.

🔥Concepția unui copil este nefavorabilă în această zi. Nativul va avea extrem de puțină energie vitală sau poate avea un destin complicat.

🔥De asemenea, nu este favorabil să schimbăm astăzi locul de muncă sau reședința.

🔥Visele sunt premonitorii și ne oferă multe informații prețioase despre un viitor apropiat.

🔥 În această zi, este bine să ne unim în grupuri, cu persoane care au același tip de gândire ca și noi, cu cei care ne împărtășesc ideile – pentru ca uniți, să facem o schimbare, un salt calitativ al evenimentelor, o ajustare de direcție. Unire de dragul depășirii unui obstacol. În aceste grupuri, pot apărea noi personaje strălucitoare, care vor juca apoi un anumit rol pentru toți membrii unui astfel de grup.

🔥 Cel drept și cel care se apără, fiind în adevăr, în această zi primesc forțe suplimentare, cu care asamblează, formează și întrețin spațiul și linia temporală corecte.

🔥Alte detalii despre ziua de azi: o perioadă ideală pentru pregătirea diverselor remedii naturiste și mix-uri din plante, dar și pentru confecționarea talismanelor și amuletelor protectoare. De asemenea, putem experimenta în bucătărie, inventând rețete noi sau mixând condimente.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi, în care v-a fost dăruită posibilitatea de a exista conștient și de a schimba ceva în bine! Cu toată dragostea, Masha.