🔥🔥🔥 O zi, ca o eliberare dintr-un subsol întunecat. O zi, în care multe lucruri devin limpezi în razele Soarelui – interior sau exterior . O zi de acțiune energică, de menținere a dreptății și urmare a idealurilor proprii. Victoria le revine adevăraților luptători, într-o confruntare cinstită și corectă: perseverența și răbdarea deschid într-un final, acele drumuri, care ne sunt necesare.

🔥 Este nevoie de multă muncă, de multă acțiune. Cei cărora le place să se sustragă de la treabă și vor prefera mai bine să lenevească azi, decât să fie în flux cu Universul, vor primi ”bile negre” sub forma unor viitoare eșecuri și ”ieșiri din decor”.

Capul liber de orice activitate devine rapid gazda gândurilor rele și parazitare, mâinile libere astăzi de orice muncă, în câteva zile vor fi chinuite de dureri, datorită energiei nefolosite ce va stagna în ele, sau își vor pierde din precizie, comițând greșeli. Nu contează în ce fel de activitate ne implicăm: fie că este activitatea profesională de zi cu zi, fie că este curățenia în casă, fie că este vorba de lucrări agricole, hand-made sau oferirea unor servicii… Este important să nu fim în nemișcare, să facem ceva!

🔥 Relațiile personale trec în plan secund, deoarece nu este nimic mai important acum decât activitatea pentru care depunem efort, așa că, cel mai bun mod de a comunica cu oameni cu care nu ești conectat prin muncă, este… non-comunicarea. Nu există treburi comune – nu există subiecte de discuție.

🔥 Cu cât suntem mai aproape de Luna Plină, cu atât sănătatea parcă devine mai puternică, așa că vom dispune de suficientă forță și energie pentru a face toate lucrurile care sunt de făcut. Totuși, trebuie să fim foarte atenți, pentru a nu supraestima acest aflux de forțe, implicându-ne în treburi care ne depășesc posibilitățile fizice și capacitatea de efort. E ca o loterie – putem să o scoatem la capăt până la urmă, sau putem suferi o supraîncărcare, urmată de o cădere din ritmul obișnuit în zilele următoare, așa că, deși lenea e dăunătoare, excesul de zel poate fi așijderea. Evitați riscurile – cumpătarea și calea de mijloc sunt întotdeauna soluțiile câștigătoare.

🔥În noaptea ce urmează, apropierea Lunii Pline s-ar putea să ne aducă coșmaruri și vise tulburătoare. Ele scot la suprafață din subconștient informații despre problemele noastre interioare și uneori sugerează și o modalitate de a le rezolva. Atenționările se referă întotdeauna la evenimente apropiate în timp. Este bine să lucrăm cu informația din aceste vise, pentru a ne ”detoxifia” subconștientul.

🔥Concepția unui copil este de evitat, dar și relațiile intime, în general. După apusul soarelui întunericul astral se va intensifica – Luna Plină, cum spuneam, începe să-și intre în drepturi.

🔥Dacă aveți prin casă, puneți înainte de culcare la capul patului un agat, pentru protecție. Dacă este de culoare neagră – și mai bine, deoarece nu doar va proteja, ci și va absorbi toată energia astrală negativă din câmpuri, în timp ce dormiți. După aceea, aveți grijă să îl curățați bine.

🔥O zi ideală pentru post și în general, pentru a ne curăța corpul de reziduuri.În acest moment, Luna are un efect foarte puternic asupra proceselor metabolice din organism și este indicat să oferim posibilitatea ca acestea să-și urmeze cursul, fără a le perturba printr-un aport alimentar mai consistent.

🔥 Chiar și un luptător corect poate suferi pierderi, chiar și o luptă dreaptă se poate lăsa cu pagube, în ciuda eforturilor depuse. Din păcate, ziua poate aduce și anumite renunțări la ceva sau pierderi – dar acestea vor fi mai mult de ordin material, fiind vorba de ceva, ce deținem în proprietate. Astfel de pierderi nu trebuie să ne dezamăgească, ci , mai degrabă, să devină un prilej pentru o nouă mișcare înainte; pentru că acestea de fapt, nu ne vor slăbi, ci ne vor arăta niște puncte vulnerabile în activitatea noastră. Și, oricum, va exista șansa de a repara acea pierdere, dacă ea se produce.

🔥 Și ….mai aveți încă puțină răbdare, dragii mei prieteni. Nu mai e mult! Este mesajul de azi al razei de Soare.

🔥Opriți toate războaiele care depind de voi – cele interioare. Și bucurați-vă de viață și de pace lăuntrică! Dumnezeu se va ocupa de restul. Cu drag, Masha.