🔥🔥🔥Să căutăm rezolvarea problemelor existențiale și să găsim răspunsuri profunde; să nu începem lucruri noi și să nu luăm nicio decizie importantă – iată către ce ne predispune ziua de azi.

Doar să fim setați pe recepție, pentru a primi răspunsurile îndelung căutate și apoi să medităm la ele: foarte curând vom putea pune în practică toată informația primită. Dar, dacă vom începe să ”trâmbițăm” despre ele acum, vom irosi toate cunoștințele și resursele primite chiar mai repede decât ne vom da seama.

🔥 A lucra cu bani și pentru bani sau pentru un bun anume este astăzi o modalitate simplă și un prilej bun de a ne lărgi fluxul financiar. În timpul zilei de azi, este deosebit de important ca omul să primească ceva material pentru munca lui și să nu creeze niciun dezechilibru energetic în circuitul ”faptă-recompensă”.

Chiar dacă ajutați necondiționat oamenii acum, cereți la schimb ceva util sau plăcut: o bomboană, o țigară, un pahar cu apă, un biscuite, o pietricică frumoasă ca amintire.

Dacă lucrați la serviciu sau cu clienții, atunci, în această zi, munca ar trebui să fie doar cea specificată în fișa postului – cea pentru care ați convenit să primiți salariul! Acest lucru este extrem de important atât pentru voi, cât și pentru cel care vă plătește (cu plată reală sau simbolică) – prin energia remunerării crește forța internă a celui remunerat.

Și bineînțeles, dacă cineva prestează o muncă în beneficiul vostru, sau pur și simplu vă ajută în treacăt – cu un sfat sau un mic serviciu – asigurați-vă că îi plătiți persoanei înapoi cu ceva, chiar dacă este un ajutor mic la schimb sau un cadou, sau o plată integrală corectă – în funcție de condițiile în care s-a produs acel serviciu.

🔥 Relațiile personale, ca și în ziua precedentă, sunt călduțe și nu foarte interesante. Un om îl are alături pe altul, creând o senzație de rutină, dar și de stabilitate și acest lucru le este suficient. Încercările din partea uneia dintre părți de a sparge acest zid și de a-și revărsa afecțiunea pe partener duc la iritare și la dorința de a insista pe păstrarea distanței.Nu trebuie să vă indispuneți din acest motiv sau să căutați motive ascunse, este doar o energie dominantă temporară, trece.

🔥 Sănătatea în ajunul lunii pline este puternică, densă. Senzația că parcă devenim mai grei decât suntem , mai denși, mai …puțin flexibili, deși fizic nimic nu s-a schimbat. Ne simțim destul de bine, doar că există senzația că ne deplasăm mai greoi, ca și cum ne-am fi îngrășat puțin.

Poate exista, în anumite cazuri, o ușoară retenție de lichide și o creștere a apetitului – lucru care ne va amplifica și mai mult senzația de greutate. Dar, riscuri generale semnificative aproape că nu există – este doar influența Lunii Pline.

🔥O influență foarte benefică asupra sănătății o vor avea astăzi plimbările pe jos, deoarece ne vor pune limfa în mișcare. Contemplarea naturii ce se trezește, a cerului, a păsărilor – precum și hrănirea păsărilor sălbatice vor avea și ele o influență binefăcătoare, deoarece ne vor conecta la elementele primordiale ale Creației. Iar energia compasiunii și a grijii pentru orice e viu, ce izvorăște din noi,, conștientizarea noastră că suntem una cu Creația, va fi recepționată Sus și returnată nouă multiplicat.

🔥Visele sunt pline de semnificație și ne pot sugera rezolvarea unor probleme, la care căutam de mult timp soluții.

🔥 Această zi este foarte potrivită pentru a ne proteja casa, prin diverse proceduri de purificare, tehnici sau ritualuri. O puteți face singuri, sau puteți apela la ajutoare. Cel care face acest lucru, primește energie și putere suplimentară, dar și niște daruri speciale de Sus. Și când spun asta, nu mă refer doar la case separate, în care locuiesc persoane/familii separate.

🔥Protejați-vă Casa, în sensul larg al cuvântului, a teritoriului pe care v-ați născut sau locuiți. Casa este Patria noastră. Casa este Planeta. Cei care au cunoașterea necesară, credință și putere – protejați, fizic, energetic, moral, ceea ce numiți Casă, în toate sensurile, de paraziți, intruși și forțe ostile. Prin toate mijloacele.

🔥 Ne vom reveni. Vom supraviețui cu bine. Vom face curat în Casa noastră. Și ne vom păstra inimile intacte și pline de bunătate.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi ce vi s-a dat în plus, bucurați-vă de ocazia de a lucra, încă o dată, în slujba Binelui. Cu toată iubirea, Masha.