­čöą­čöą­čöąS─â c─âut─âm rezolvarea problemelor existen╚Ťiale ╚Öi s─â g─âsim r─âspunsuri profunde; s─â nu ├«ncepem lucruri noi ╚Öi s─â nu lu─âm nicio decizie important─â – iat─â c─âtre ce ne predispune ziua de azi.

Doar s─â fim seta╚Ťi pe recep╚Ťie, pentru a primi r─âspunsurile ├«ndelung c─âutate ╚Öi apoi s─â medit─âm la ele: foarte cur├ónd vom putea pune ├«n practic─â toat─â informa╚Ťia primit─â. Dar, dac─â vom ├«ncepe s─â ÔÇŁtr├ómbi╚Ť─âmÔÇŁ despre ele acum, vom irosi toate cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi resursele primite chiar mai repede dec├ót ne vom da seama.

­čöą A lucra cu bani ╚Öi pentru bani sau pentru un bun anume este ast─âzi o modalitate simpl─â ╚Öi un prilej bun de a ne l─ârgi fluxul financiar. ├Än timpul zilei de azi, este deosebit de important ca omul s─â primeasc─â ceva material pentru munca lui ╚Öi s─â nu creeze niciun dezechilibru energetic ├«n circuitul ÔÇŁfapt─â-recompens─âÔÇŁ.

Chiar dac─â ajuta╚Ťi necondi╚Ťionat oamenii acum, cere╚Ťi la schimb ceva util sau pl─âcut: o bomboan─â, o ╚Ťigar─â, un pahar cu ap─â, un biscuite, o pietricic─â frumoas─â ca amintire.

Dac─â lucra╚Ťi la serviciu sau cu clien╚Ťii, atunci, ├«n aceast─â zi, munca ar trebui s─â fie doar cea specificat─â ├«n fi╚Öa postului – cea pentru care a╚Ťi convenit s─â primi╚Ťi salariul! Acest lucru este extrem de important at├ót pentru voi, c├ót ╚Öi pentru cel care v─â pl─âte╚Öte (cu plat─â real─â sau simbolic─â) – prin energia remuner─ârii cre╚Öte for╚Ťa intern─â a celui remunerat.

╚śi bine├«n╚Ťeles, dac─â cineva presteaz─â o munc─â ├«n beneficiul vostru, sau pur ╚Öi simplu v─â ajut─â ├«n treac─ât – cu un sfat sau un mic serviciu – asigura╚Ťi-v─â c─â ├«i pl─âti╚Ťi persoanei ├«napoi cu ceva, chiar dac─â este un ajutor mic la schimb sau un cadou, sau o plat─â integral─â corect─â – ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile ├«n care s-a produs acel serviciu.

­čöą Rela╚Ťiile personale, ca ╚Öi ├«n ziua precedent─â, sunt c─âldu╚Ťe ╚Öi nu foarte interesante. Un om ├«l are al─âturi pe altul, cre├ónd o senza╚Ťie de rutin─â, dar ╚Öi de stabilitate ╚Öi acest lucru le este suficient. ├Äncerc─ârile din partea uneia dintre p─âr╚Ťi de a sparge acest zid ╚Öi de a-╚Öi rev─ârsa afec╚Ťiunea pe partener duc la iritare ╚Öi la dorin╚Ťa de a insista pe p─âstrarea distan╚Ťei.Nu trebuie s─â v─â indispune╚Ťi din acest motiv sau s─â c─âuta╚Ťi motive ascunse, este doar o energie dominant─â temporar─â, trece.

­čöą S─ân─âtatea ├«n ajunul lunii pline este puternic─â, dens─â. Senza╚Ťia c─â parc─â devenim mai grei dec├ót suntem , mai den╚Öi, mai …pu╚Ťin flexibili, de╚Öi fizic nimic nu s-a schimbat. Ne sim╚Ťim destul de bine, doar c─â exist─â senza╚Ťia c─â ne deplas─âm mai greoi, ca ╚Öi cum ne-am fi ├«ngr─â╚Öat pu╚Ťin.

Poate exista, ├«n anumite cazuri, o u╚Öoar─â reten╚Ťie de lichide ╚Öi o cre╚Ötere a apetitului – lucru care ne va amplifica ╚Öi mai mult senza╚Ťia de greutate. Dar, riscuri generale semnificative aproape c─â nu exist─â – este doar influen╚Ťa Lunii Pline.

­čöąO influen╚Ť─â foarte benefic─â asupra s─ân─ât─â╚Ťii o vor avea ast─âzi plimb─ârile pe jos, deoarece ne vor pune limfa ├«n mi╚Öcare. Contemplarea naturii ce se treze╚Öte, a cerului, a p─âs─ârilor – precum ╚Öi hr─ânirea p─âs─ârilor s─âlbatice vor avea ╚Öi ele o influen╚Ť─â binef─âc─âtoare, deoarece ne vor conecta la elementele primordiale ale Crea╚Ťiei. Iar energia compasiunii ╚Öi a grijii pentru orice e viu, ce izvor─â╚Öte din noi,, con╚Ötientizarea noastr─â c─â suntem una cu Crea╚Ťia, va fi recep╚Ťionat─â Sus ╚Öi returnat─â nou─â multiplicat.

­čöąVisele sunt pline de semnifica╚Ťie ╚Öi ne pot sugera rezolvarea unor probleme, la care c─âutam de mult timp solu╚Ťii.

­čöą Aceast─â zi este foarte potrivit─â pentru a ne proteja casa, prin diverse proceduri de purificare, tehnici sau ritualuri. O pute╚Ťi face singuri, sau pute╚Ťi apela la ajutoare. Cel care face acest lucru, prime╚Öte energie ╚Öi putere suplimentar─â, dar ╚Öi ni╚Öte daruri speciale de Sus. ╚śi c├ónd spun asta, nu m─â refer doar la case separate, ├«n care locuiesc persoane/familii separate.

­čöąProteja╚Ťi-v─â Casa, ├«n sensul larg al cuv├óntului, a teritoriului pe care v-a╚Ťi n─âscut sau locui╚Ťi. Casa este Patria noastr─â. Casa este Planeta. Cei care au cunoa╚Öterea necesar─â, credin╚Ť─â ╚Öi putere – proteja╚Ťi, fizic, energetic, moral, ceea ce numi╚Ťi Cas─â, ├«n toate sensurile, de parazi╚Ťi, intru╚Öi ╚Öi for╚Ťe ostile. Prin toate mijloacele.

­čöą Ne vom reveni. Vom supravie╚Ťui cu bine. Vom face curat ├«n Casa noastr─â. ╚śi ne vom p─âstra inimile intacte ╚Öi pline de bun─âtate.

­čöą Bucura╚Ťi-v─â de fiecare zi ce vi s-a dat ├«n plus, bucura╚Ťi-v─â de ocazia de a lucra, ├«nc─â o dat─â, ├«n slujba Binelui. Cu toat─â iubirea, Masha.