🔥🔥🔥Luna Plină în Fecioară, atât de aproape acum de punctul Echinocțiului, începe să-și exercite influența subtilă asupra noastră cu toată forța, de care este capabilă. Trăim momente de transformare interioară profundă. O zi controversată, deloc simplă, în care vor fi de toate: și demolări, și achiziții, și dezamăgiri, și victorii. Deloc întâmplător anticii o numeau Luna Furtunoasă, dar și Lună a Semințelor. Furtunile de martie învolburează și agită apele, vânturile reci de martie rănesc copacii, dar…. semințele ce ajung în țărână – ele simt, că a venit timpul lor. Simt apropierea treptată a primăverii, se umplu de sevă umedă și, permițând ritmurilor Cosmice să le activeze matricile, încep să germineze.

În același mod, în oameni se pregătesc să răsară semințele vieții viitoare. Cuvântul-cheie – viață. În mijlocul furtunii și a durerii, viața se formează, supunându-se Legilor celui Unic.

🔥Ce e cu Viermele? Să fie oare acela, din interiorul nostru, care ne-a ros în ultima vreme cu incertitudinea și îndoielile, acela ce ne-a cariat sufletul cu amintiri dureroase, despre vise neîmplinite?!…

Însă Fecioarei nu-i plac eșecurile. Fecioarei nu-i plac fanteziile deșarte, neclaritățile și ambiguitatea. Ea ne oferă pământ solid sub picioare și vrabia, ținută ferm în mână.

Și despre asta este momentul acestei Luni Pline, ce răsare prin portalul întredeschis al Echinocțiului. Înainte de a zbura spre cer, stabilizează-te, afundându-te în pământ până la genunchi! La urma urmei, chiar e timpul pentru contact cu solul, pentru „semănat”.

Ce vei semăna? Îndoieli, planuri alimentate de iluzii, supărare pe cei „vinovați” pentru propriile fapte nerealizate? Sau vei elimina acea ”pleavă”, alegând doar semințele sănătoase ale faptelor și deciziilor reale?

Această Lună Plină este momentul perfect, în care viermilor interiori trebuie să li se explice, că a sosit timpul ca ei să „ia o gură de aer”. Și parcă e mai bine să ne facem de bună voie și nesiliți de nimeni o „mică deparazitare”, decât să-l așteptăm pe celebrul Doctor Karma, cu metodele lui dure și, între noi fie vorba, cu un simț al umorului cam ciudat! 😀

Luna Plină ne promite înlăturarea vălului de pe ochi, o perspectivă diferită, o nouă privire asupra unei situații de neînțeles și, poate, o revoluționare a ideilor noastre despre lume și despre locul nostru de drept în ea.

Pentru cei care simt că energiile îi fac foarte instabili, recomand ca în zilele următoare să facă lucruri simple, urmând un program stabilit, o rutină menită să calmeze. Curățenie, plimbare după masă, ordine în sertare, etc. Fără a vă distrage și a vă implica în diverse ” ai auzit?”..” dar știi că?…”și alte furtuni verbale și ticuri nervoase.

🔥 Relațiile sunt cel mai controversat subiect al zilei. Deosebit de importantă va fi coeziunea verticală a familiei :legătura între părinți și copii. Momentul în care strămoșii, atât cei în ​​viață, cât și cei deja plecați, ne sugerează răspunsuri corecte la ceea ce ne frământă, iar copiii ne hrănesc cu puterea neamului și au nevoie de sprijinul nostru. Celelalte relații, din afara familiei, sunt pline de obstacole și necesită o ”suspendare temporară”, astfel încât să ni se dea timp să ne dăm seama, dacă obstacolele respective trebuie înlăturate sau dacă este mai ușor să înlăturăm din viața noastră relația în sine.

🔥 Sănătatea, ca și ieri este puternică, dar avem o stare mai energică, mai strălucitoare decât în zua precedentă. Atât corpul, cât și mintea sunt active, pentru mișcare energică și pentru a lua decizii.

Atenție la foc și la obiectele fierbinți! Există riscul de arsuri.

🔥 Intuiția va fi azi extrem de puternică. Cel care ascultă informația va distinge cu siguranță adevărul de minciună, indiferent cum le-ar ascunde cineva. Trebuie doar să ascultăm atent. Oamenii în această zi sunt forțați să spună adevărul, chiar dacă ei nu vor să-l spună. Cei care știu asta, încearcă doar să tacă și să asculte.

🔥Atenție la semnele primite și la vise. Și din nou mă repet – doar priviți, constatați, notați – nu vă aruncați să faceți pe ”baba Vanga” pentru ceilalți, trăgând concluzii pripite din ce ați văzut. 🙂 Acesta chiar este un moment în care tăcerea nu este doar de aur, ci este acea rezervă de aur, de care vom avea mare nevoie în lunile următoare.

🔥Pentru mulți dintre noi, această perioadă va părea dificilă, deoarece niște adevăruri neplăcute pot fi dezvăluite. Și cel mai neplăcut poate fi faptul, că acel adevăr ar putea fi dezvăluit printr-o ”străfulgerare”intuitivă interioară. Adică e una, când cineva din exterior îți zice- ei bine, ai fost păcălit ca un fraier – pe acela e ușor să-l trimiți la origini și să te faci că plouă.

🔥Dar….când același vierme interior, hrănit grijuliu de noi atâta timp – cu orgolii, cu frici, cu auto-amăgiri și alte delicii, se ridică în vârful cozii, spunând – Eu sunt tu …. Asta va ustura maxim. Dar, cum ziceam mai sus, ”deparazitarea” vindecă! 😀

🔥Astrele îi sfătuiesc pe toți cei care se află într-o astfel de situație să se elibereze din plasa minciunilor și iluziilor personale, să fie 100% în momentul „prezent, aici și acum” și să evalueze realist tot ce se întâmplă.

🔥Sunt atât de frumoase, această Lună Plină și acest Portal de Echinocțiu, în energiile lor contopite de onestitate lucidă și de putere, dobândită prin ea! Construiți-vă cu aceste energii puternice viitorul, plantând doar semințele sănătoase, germinate în adevăr! Calm, încrezător și cu dragoste.

Și bucurați-vă de fiecare zi! Masha.