🔥🔥🔥 Muncește și taci, muncește și taci, strângând din dinți. 😀 Cu adevărat, azi va trebui să facem nu numai tot ce putem, ci și mult peste ce putem. Îmi e și dificil să dau o descriere exactă a acestei zile de luni – pur și simplu, totul este dedicat muncii susținute, pentru atingerea unor obiective importante.

🔥 Totodată, activitățile cărora le dedicăm ziua sunt, în sine, plictisitoare, monotone, metodice. Fără ”fapte de eroism”, doar muncă de rutină, muncă, ce nu poate fi amânată, ocolită sau abandonată, dacă vrem să se materializeze un rezultat excelent al unor eforturi mari. Amintiți-vă că pașii mici duc către obiective mărețe.

🔥 Relațiile sunt tăcute, dar pline de voie bună. Tăcute, pentru ca nu e timp de discuții. Multă treabă. 🙂 Vesele și pline de voie bună, pentru că rarele momente în care reușim să comunicăm cu cei dragi sunt luminoase și pline de deschidere. Și nu există absolut deloc timp pentru a comunica așa, de dragul comunicării, cu străinii sau cu cei aflați la distanță.

🔥 Sănătate. Probabil cea mai grea zi din întreaga săptămână, în ceea ce privește starea de sănătate. Riscuri deosebite în ceea ce privește mișcarea fizică: reminiscențe ale săptămânii trecute – eventuale lovituri, răniri, întinderi, răsuciri etc. Senzație de lipsă de coordonare. Va trece în câteva zile. Deja începând cu ziua de marți totul se va estompa. Dacă afectarea coordonării este puternică, exercițiile pentru echilibru ajută foarte bine. Între noi fie vorba, astfel de exerciții sunt utile astăzi pentru toată lumea.

Graficul tunsorilor îl regăsiți în Calendarul pe martie.

🔥Ca și atenționare: evitați astăzi cu orice preț pe cei care consumă alcool sau alte substanțe, modificatoare ale stării de conștiință – aceste persoane pot fi deosebit de periculoase și imprevizibile. De asemenea, evitați cât puteți știrile dramatice, violente, menite să inducă frica: astăzi acestea vor conține, pe lângă energiile de joasă vibrație aferente, deosebit de multă informație falsă, anume inserată, pentru a induce stări de depresie și deznădejde.

🔥Încă un semn care ar trebui să ne pună pe gânduri azi – murdăria de pe haine. Este particularitatea zilei de azi. Dacă brusc vă murdăriți de noroi sau observați o pată mai veche de noroi pe haine – acesta poate fi un semn , fie de câmpuri subtile îmbâcsite cu ”murdărie” energetică ce poate duce la boală, fie un avertisment de calomniere.

🔥 Schimbările de dispoziție, emotivitatea oscilantă pot interfera azi cu realizarea unor lucruri importante. Încercați să vă păstrați starea de spirit neutră, fiind conștienți de reacțiile ce se nasc în voi, ca răspuns la un eveniment sau altul și, prin puterea voinței, reîntoarceți-vă de fiecare dată la calm și la o stare echilibrată ( de exemplu, închizând ochii și respirând foarte rar și profund, tip de un minut).

🔥 O zi cu atât mai potrivită comunicării cu elementele Naturii. Ieșiți la o scurtă plimbare, contemplați cerul, norii, copacii în care seva se trezește la viață, umplând mugurii de energia verde a vieții. Aceste imagini ne vor echilibra, ne vor ancora în realitatea imediată și ne vor readuce starea firească unui om sănătos emoțional – de siguranță și de optimism. Seara, dacă aveți curte, puteți face un foc din frunze uscate. Sau, pur și simplu, goliți-vă mintea de gânduri, privind la flacăra unei lumânări și permițând Focului să vă purifice mentalul de tot ce e inutil și dăunător.

🔥 Ce ne mai poate echilibra azi: comunicarea cu copiii, grija față de ei; bucuria unui copil, manifestată în preajma voastră. Orice tip de activitate creativă care vă place. Purtarea cristalelor de labradorit, uvarovit, agat, hematită – pentru energizare și protecție.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită conștient și cu optimism! Chiar și în aceste vremuri. Cu iubire, Masha.