🔥🔥🔥 Zi a tensiunilor interioare care au drept cauză propria atitudine incorectă, sau atitudinea unei persoane sau a unui grup de oameni care fac o alegere greșită. Aspectul pozitiv al acestei zile dificile va fi oportunitatea de a corecta o greșeală, dacă o persoană sau un grup cu putere de decizie găsește forța să recunoască și să reconsidere situația actuală, renunțând să meargă orbește, bătându-se cu capul de zidul încăpățânării, numai de dragul încăpățânării.

🔥 Intuiția ne funcționează excelent când vine vorba de afaceri, așa că orice problemă profesională poate fi rezolvată cu calm și randament maxim, dacă ne ascultăm vocea interioară. Un detaliu important: este de dorit să luați toate deciziile din sfera job-ului în mod independent, să vă desfășurați toate activitățile și să luați hotărârile separat de alte persoane, pe cât posibil. Nici măcar nu discutați cu nimeni sarcinile voastre! Tot ceea ce acum va fi spus și discutat în detaliu cu terțe persoane, va fi bruiat și sabotat de acestea( conștient sau nu!), ceea ce va duce la imposibilitatea realizării obiectivelor aflate în discuție.

🔥 Într-o relație, dacă există oportunitatea de a nu comunica, atunci este mai bine să nu comunicăm Tăcem, dam din cap, dar este și mai bine dacă am găsi un motiv să închidem telefonul și să ”ne dăm la fund” sub pretextul treburilor urgente, etc. Adevărat, astfel de măsuri drastice se recomandă doar relațiilor, în care există subiecte controversate sau provocatoare de actualitate, care ”dospesc” – căci toate detaliile și reacțiile cu potențial distructiv vor ieși la iveală, dacă deschidem gura acum.

Dacă cerul relației nu este acoperit de nori grei în acest moment, atunci nimic nu va interfera cu comunicarea dintre parteneri și pasajul de mai sus, slavă Domnului, nu este pentru voi. :)))

🔥 Sănătatea este calmă (excepție fac doar problemele karmice, cărora le-a expirat răgazul de timp pentru rezolvare), dar greutatea corpului – sau senzația de densitate mare a acestuia poate fi, în continuare, o problemă. Este mai greu să ne mișcăm decât de obicei, dar, în linii mari, putem spune că ne simțim bine. Este indicat să ne petrecem ziua într-o încăpere bine aerisită și luminată: ochii ne sunt deosebit de sensibili astăzi la lipsa lumini, iar plămânii la aerul cald și îmbâcsit; aceștia ar putea avea de suferit, dacă preferăm să lucrăm într-un ambient gen ”bârlog”, cu caloriferul dat la maxim, geamuri închise etanș și jaluzele trase. Dacă există posibilitatea, petreceți o oră în parc, contemplând Cerul, apa, norii. Nu există nimic ce v-ar putea reechilibra mai bine.

🔥Visele se împlinesc foarte repede.

🔥 Cum spuneam și mai sus, erorile în decizii sunt foarte posibile în această zi mai ales în chestiuni foarte serioase, cu consecințe pe termen lung. Erori, cauzate de iluzii personale, de faptul că ne aflăm într-o stare de auto-amăgire. Puneți la îndoială tot ce vi se spune din exterior și nu vă bazați deciziile doar pe acele informații. Înainte de orice pas important, gândiți-vă bine: pe ce se bazează decizia de a-l face? Știm sigur că este reală informația pe care am luat-o în calcul?…

🔥 La sfârșitul zilei, mulți vor fi dezamăgiți ( mai ales cei care nu își ascultă intuiția, sau… cei ce nu citesc Previziunile :))) . Dar aceasta va fi o dezamăgire cu folos, dacă pot spune așa. Ni se dovedește că nu le știm noi chiar pe toate, că nu ne pricepem chiar la toate, constatând că avem niște frici ce ne ghidează din umbră, etc. Aceasta este o conștientizare tristă, dar având-o, primim posibilitatea de a schimba ceva în noi, în bine.

🔥 Să ne bucurăm de fiecare zi, în care avem ocazia să ne înțelepțim și să mai urcăm o treaptă pe drumul către Sine. Cu toată iubirea, Masha.

Artist: Shi Jiandu ( China)