🔥🔥🔥”Vulpea verifică corectitudinea fiecărei mișcări pe care o face și își poate schimba rapid comportamentul, dacă acest lucru este necesar. Imaginează-ți că ești precum ea: pregătit să te adaptezi la orice ți se întâmplă.” Stephen Karcher. 🙂

🔥 Începutul unui nou ciclu lunar. Luna Nouă de la 1 aprilie este precum înaintarea prin ape reci către un țărm nou. Reușitele anterioare pot fi uitate – nimeni nu se va mai putea baza pe ele. Noua etapă va necesita alte resurse, alte cunoștințe și alte rezerve de forță. Începem un drum total necunoscut – am trecut la următorul nivel. Experiența veche cere să fie conștientizată, potențialul propriu trebuie să fie extrem de lucid evaluat, consecințele fiecărei acțiuni – atent calculate. O perioadă de graniță de dinaintea schimbărilor mari, când ni se cere să acumulăm energie suficientă pentru saltul în viitor.

🔥 E multă muncă. Chiar va trebui să muncim din greu în perioada următoare. O mulțime de sarcini noi vin către noi, adesea neașteptate. Aceasta înseamnă că vor fi suficiente eșecuri, din cauza lipsei de experiență, dar și suficiente succese bazate pe ”norocul începătorului” . Este important să ne analizăm acțiunile în ambele cazuri și să nu ne fie teamă de nou.

Acum este necesar să înaintăm treptat, dobândind din mers noi cunoștințe și conștientizări și păstrându-ne, în același timp, obiectivele pe termen lung, ca linii directoare principale. Munca stabilită ca obiectiv acum se va întinde, ca durată, pe ani de zile, motiv pentru care este atât de important să ne asumăm proiecte mari, să le împărțim în sub-puncte mai mici și să urmăm metodic, calm, răbdător, Planul.

Unele proiecte par în acest moment o iluzie, un vis frumos de neatins, dar cei perseverenți și muncitori le pot face să devină realitate.

🔥Și încă un aspect important: planurile demarate acum, munca, afacerile vor necesita… dragoste! Cel care iubește ceea ce face va avea mai mult succes, decât cel care se simte nefericit cu ceea ce face sau ”sclav pe plantație”: iubirea te face să te implici 100%, cu dăruire totală, asemuindu-ți munca cu un bebeluș mult-dorit, în viitorul căruia investești ca părinte, fără oboseală .

🔥 Nu este timpul profiturilor mari. Nu există realizări materiale remarcabile sau, dacă există, acestea sunt nesemnificative. Dar, în schimb, este timpul să ne stabilim profiturile viitoare. De exemplu, este bine să vă gândiți la reevaluarea muncii proprii, să faceți proiecte și calcule, să testați terenul cu privire la un loc nou de muncă sau o poziție ierarhică nouă, să studiați piața, competitivitatea,. să evaluați prețurile concurenților, etc

Achizițiile importante sunt favorabile și aducătoare de succes dar….acestea trebuie să fie corecte și bine gândite, adică cele de care este cu adevărat nevoie, și nu un capriciu de moment. Este o perioadă favorabilă să cumpărăm ceva pentru locul de muncă: unelte (de la unelte agricole la calculatoare și telefoane – fiecare cu unealta lui! :D) materiale de construcție, dar și materiale didactice, precum cărți sau cursuri, obiecte de artă sau decor, pentru crearea unui ambient ideal. Tot ceea ce vă ajută în orice fel să dobândiți noi victorii și să atrageți succesul.

🔥 Puteți găsi un maestru, un consilier permanent, un profesor care să vă ghideze, sau…. puteți deveni unul. Schimbul de informații și cunoștințe se va face într-un spectru larg Orice cunoaștere, care este atrasă în sfera atenției voastre acum, este necesară, importantă și cu siguranță vă va prinde bine, așa că absorbiți-o în voi, nu refuzați nimic din ce apare!

🔥 Relațiile interumane sunt ….de o neutralitate rigidă, ca să-i zicem așa. Oamenii sunt plini de oboseală și lipsă de înțelegere și transferă aceste stări celor din jur. Aceasta înseamnă că circuitele energetice obișnuite de ajutorare reciprocă sunt temporar întrerupte. În același timp, este foarte probabil să stabiliți noi contacte pentru viitor dar, deocamdată, ar trebui să oferiți voi mai mult sprijin celorlalți, decât să încercați să obțineți ajutor din afară pentru problemele voastre. Considerați că faceți o investiție în comunicarea interumană viitoare. Cei care, în ciuda energiilor nefavorabile, vor găsi puterea în ei înșiși pentru astfel de investiții ,vor primi ”dividende” semnificative în viitorul apropiat – niște prieteni sau colaboratori loiali, înțelegători, gata să meargă alături de ei până în pânzele albe.

🔥Relațiile amoroase se consumă așa, printre alte preocupări( cum se zice, la ”etc..” :D), deși pot fi chiar destul de plăcute. În acest gen de relații, oamenii sunt mai motivați să fie agreabili și oferă celuilalt suficiente semne de atenție și interes.

🔥 Sunt posibile relații noi: oamenii se observă reciproc și se plac, deși evoluția viitoare este foarte lentă. Însuși procesul de a cunoaște și de a observa pentru prima dată o persoană nouă poate fi mai plăcut și mai captivant decât continuarea relației în sine.

🔥 În conflictele acestei săptămâni ( și vor fi, vrem noi sau nu vrem), victoria este de partea celor nobili: a celor care înfruntă fără teamă demonii din afara , dar și din interiorul lor, a căror luptă are scopuri înalte, a celor care sunt puternici în spirit și în credință.

Cel ce aspiră la victorie nu trebuie să uite nicio clipă de reguli și moralitate. El nu luptă doar pentru dreptul său de a rămâne liber și de partea adevărului, ci poate fi un exemplu, o sursă de inspirație sau un trigger pentru un grup întreg de oameni, care aveau nevoie doar de un imbold, de o informație, de un exemplu, pentru a se activa.

🔥În schimb, acel participant la conflict, care este gata să se tăvălească și în continuare în mocirla răutății, a orgoliului, a duplicității, a fricilor și a altor vicii, va suferi pierderi și, în cele din urmă, își va dărâma cu mâna lui propriile obiective.

În confruntările de poziție cu un potențial agresor, nu încercați să o faceți pe câmpul lui – folosiți-vă propriile resurse și propriul spațiu, fără a coborî nivelul de vibrație. Atunci, orice agresiune asupra voastră nu va găsi rezonanță și se va întoarce ca un bumerang la destinatar. Asta e, fiecare cu alegerile pe care și le-a asumat.

🔥 Sănătate. În medie, o săptămână cu riscuri scăzute, dar atitudinea față de sănătate ar trebui să fie responsabilă.Totul are nevoie de o măsură. În consumul de alimente, dar și de lichide. Chiar și un exces de apă pură poate fi dăunător înaintea acestei Luni Noi – manifestat, de exemplu, printr-un edem al extremităților. Totul trebuie să fie consumat cu moderație. Este deosebit de important să evitați în această săptămână alcoolul – acesta ne poate duce foaarte departe de calea adevărului.

Și mai recomand zilele acestea să nu vă udați de prea multe ori scalpul ( aviz celor ce merg des la piscină) și, dacă chiar nu aveți încotro, atunci trebuie să vă feriți cât mai bine de frig și de curenții de aer – zona capului va fi deosebit de vulnerabilă.

🔥 Diverse. – Este posibil să atrageți în următoarea perioadă grupuri mari de oameni, fie de o singură profesie, fie având același nivel spiritual, fie pe cei ce posedă o anume capacitate/dar, pentru niște sarcini specifice.

– Succese asociate cu oameni de rang înalt. Comunicarea cu persoane aflate într-o poziție înaltă aduce bucurie și succes, dacă chiar avem ceva de spus. Dacă două persoane importante se întâlnesc, victoria va reveni celui, a cărui poziție interioară este mai clară, celui care a câștigat victoria asupra eului interior.

– Orice activitate care are o componentă spirituală va avea sorți de izbândă. Toată materia, lumea 3D ar trebui să fie îndreptată acum către spiritualizare, către transformare calitativă. Dezvoltarea spiritului este prioritară acum și nu cea a trupului.

– Chiar dacă vi se pare că sunteți pregătiți pentru lucruri mărețe, nu vă grăbiți! Amintiți-vă de Vulpe. 🙂

Nu vă puteți asuma riscuri. Verificați fiecare pas, evaluați consecințele. Acumulați energie și resurse – vă vor fi necesare.

🔥În curând vor avea loc evenimente importante: un drum se va deschide. Pregătiți-vă pentru momentul acestui început, fiți cât mai conștienți de obiectivele puse și începeți, cu răbdare, curaj, concentrare și calm, să înaintați, imediat ce simțiți că în voi s-a activat Puterea.

🔥O săptămână plină de realizări vă doresc! Nu uitați să vă bucurați la maxim de viață! Cu drag, Masha.