🔥Uneori și primăvara poate veni cu o mică recoltă! 🙂 Una preliminară, ce creează o bază pentru mișcarea viitoare. Și chiar prin asta sunt prețioase aceste prime ”roade”: prin neconcludența și lipsa lor de finalitate, ceea ce oferă posibilitatea continuării procesului început pe viitor.

🔥Și astăzi continuă să se manifeste nevoia de analiză, de imersiune profundă în ceea ce se întâmplă și nevoia de a da o definiție realității – adică nevoia separarea faptelor de ficțiune pentru a avea claritate. Fără bucurii exagerate, dar și fără tristeți ce întunecă mintea.

Echilibrul este ajutorul cel mai de nădejde, atunci când ești înconjurat de întuneric.

🔥În continuare e mult de muncă și acea muncă nu e tocmai ușoară. Tot ca o recoltă, de data asta cu minus, încep să iasă la suprafață dorințe iluzorii, erori de judecată și fapte greșite din trecut. Va trebui să lucrăm la corectarea lor, altfel greșelile ulterioare vor duce la noi eșecuri și, în loc să ne vedem speranțele realizate, riscăm să pierdem în ultimul moment toate victoriile pe care le-am obținut. Muncă, muncă și iar muncă, pentru a corecta și finaliza tot ce ne vine din trecut- iată soluția câștigătoare. Nu e timp pentru relax – Luna Nouă ne suflă în ceafă! :)) .

🔥 Comunicarea încetinește și se va înrăutăți, tot sub influența puternică a Lunii Noi. Și aici, fie pot apărea la lumină niște greșeli trecute, fie să ne saboteze nerăbdarea interioară, când o persoană dorește să primească ceva de la partenerul său, nu poate și atunci devine nervoasă. Dacă simțiți că voi sunteți cel nervos și nerăbdător în relație, stăpâniți-vă cât de mult puteți, pentru a nu da cu piciorul la tot ce ați construit până acum în acea relație. Dacă sunteți cel de la care se vrea ceva cu insistență, încercați să vă calmați partenerul/prietenul/asociatul/iubitul, dar nu reacționați favorabil la acele solicitări, pentru a nu lua decizii sub presiune exterioară.

🔥 Sănătatea este stabilă. Este încă foarte important să avem grijă de sistemul nervos, care deține cheia acelei stabilități. Echilibrul trebuie menținut, orice s-ar întâmpla.

Pacea interioară ne va ajuta nu numai în afaceri și în relațiile interumane, ci și în menținerea sănătății fizice; așa că, în orice situație ce vă provoacă la nervozitate, căutați să restabiliți imediat starea de echilibru. În primul rând prin ieșirea din judecată și prin detașare. În al doilea, prin respirație conștientă, prin exerciții de echilibru ( cum ar fi statul într-un picior, cu ochii închiși sau deschiși, pe rând). Iar dacă vă este foarte dificil să vă calmați, puteți lua un sedativ ușor – picături de valeriană, ceai de sunătoare mai concentrat sau suplimente cu B-uri și magneziu.

🔥Din tehnici spirituale, este indicat lucrul cu chakrele și cu câmpul cauzal ( probleme karmice ). Dacă folosiți cristale, alegeți astăzi pe cele de aragonit, crisopraz, belomorit, ametist, opal lăptos, jadeit, acvamarin și plasma.

🔥Părul îl vom îngriji conform Calendarului lunii Martie, de aici. În curând, voi publica Calendarul pe Aprilie, disponibil doar pentru Abonații Premium.

🔥Visele sunt destul de încâlcite și nu au vreo semnificație anume.

🔥 Mișcarea, deplasarea dintr-un punct A într-un punct B ne face foarte bine azi: să șofăm, să mergem pe jos, să călătorim, să ne mutăm, să ne întoarcem undeva. Orice, numai să nu stagnăm, să nu stăm în nemișcare. Nemișcarea ne va ajuta doar să ne tocim fustele și pantalonii de scaune/fotolii/canapele și să contribuim la scăderea vitalității picioarelor. Și o să avem nevoie mai încolo de picioare foarte puternice: avem de încheiat și îndreptat tot ce a fost rău și de construit ceva nou și benefic. Nu vă relaxați, păstrați atenția trează și rezistența puternică!

🔥Bucurie și echilibru în fiecare zi să avem! Cu dragoste, Masha.