🔥🔥🔥Ziua de dinaintea Lunii Noi, marcată de elementul Foc. Țin să vă reamintesc că astăzi vom scrie bilețele de eliberare de tot ce este negativ și dizarmonic în viața noastră și le vom da spre purificare Focului, înainte de venirea momentului culminant de Lună Nouă – adică vineri, pe 1 aprilie, 09:28 – ora României, transformând toată acea negativitate în energii benefice universale,

Ziua în sine necesită responsabilitate pentru gândurile și acțiunile proprii. Ni se pot face niște teste de anduranță, pentru a ne verifica gradul de pregătire pentru ceea ce urmează: cât de mult ne ținem de planurile și principiile noastre, cât de mult suntem influențați de opinia mulțimii, dacă suntem gata să mergem înainte pe drumul ales împotriva curentului, urmând adevărul și principiile proprii.

Ziua este tensionată, dar nu nervoasă, ci serioasă și ”îngândurată”.

🔥 Munca va fi așa cum ne-o planificăm noi înșine și cum ne-o îndeplinim. Responsabilitatea calității și eficienței ne revine în întregime: noi și numai noi suntem responsabili – atât pentru succese, cât și pentru eșecuri.

Singurul sfat care poate fi dat pentru ziua de azi: nu vă asumați mai mult decât trebuie sau puteți duce, nu vă supraestimați puterea. T

🔥 Comunicarea devine tot mai dură și mai lipsită de diplomație. Dificultățile și crizele apar acolo unde acestea fuseseră până acum ținute în frâu de limitele răbdării și a decenței. Anumite persoane se vor arăta, cum se zice, ”în toată gloria”: observați cu atenție – veți vedea oamenii exact așa cum sunt ei, în esența lor, care nu se va schimba. Și vă puteți vedea cu claritate și propria persoană, fără filtre roz și fără iluzii.

🔥 Sănătatea este mai plină de vulnerabilități decât zilele trecute. Luna Nouă este adesea o perioadă marcată de scăderi ale stării de vitalitate și de bine Sunt posibile dureri de cap, agravarea problemelor stomatologice și sensibilitate oculară.

🔥Zi de mare responsabilitate față de propria sănătate, ca pri în care putem auzi sunând primii clopoței de alarmă a problemelor viitoare. Ceea ce este supărător în starea de sănătate în această zi( dar și mâine) se poate manifesta puternic în viitor, dacă nu vom avea grijă urgent de noi.

🔥Vise premonitorii și mesaje de ghidare din partea Universului în noaptea ce urmează. Notați-le.

🔥Pentru îngrijirea sau tăierea părului azi, consultați calendarul lunii Martie. La fel și pentru perioadele cu Lună fără direcție – Calendarul Lunii în gol, martie 2022. ( servicii disponibile doar pentru Abonați)

🔥 Este o zi ideală pentru îngrijirea și întreținerea propriilor unelte de lucru ( și aici vom include tot ceea ce ne ajută să ne creștem prosperitatea și performanțele profesionale – de la truse de scule, automobile, la stilouri, calculatoare și telefoane inteligente. Acesta sunt ajutoarele ce ne oferă creativitatea viitoare, recolta, protecția, puterea și dibăcia mâinilor noastre. Uneltele necesită întreținere!

🔥 Și să ne mai amintim, că acum este deosebit de important să menținem în noi starea de pace interioară. Da, oboseala este puternică, tensiunea nervoasă este enormă. Dar numai pacea interioară ne permite acum să ne salvăm de greșeli și să traversăm drumul dificil al următoarei perioade până la capăt.

Euforia sau dimpotrivă, apatia, descurajarea și plângerea de milă sau ura și agresivitatea, dorința de a accelera evenimentele sau stagnarea și împotmolirea în iluzii – toate acestea sunt de înțeles în situația actuală, dar… ele ne împrăștie energia în neant, ne de-focalizează de la scop și ne fură Puterea personală. Dacă vom ceda în fața lor acum, este posibil să ne lase puterile chiar în momentul când țărmul salvator deja e vizibil, riscând ”să ne înecăm la mal”.

🔥Păstrați-vă atenția pe realitate, oricare ar fi aceasta. Păstrați-vă calmul. Păstrați-vă Puterea.

🔥Bucurați-vă de fiecare răsărit de Soare și fiți recunoscători pentru că îl puteți vedea! Cu toată dragostea, Masha.

Sursă imagine: Internet.