Am tot vorbit despre fenomenul Lunii fără direcție și despre cât de important este să cunoaștem intervalele de timp în care acesta se manifestă. Totuși, pentru nou veniții pe Blog, voi face o scurtă descriere a acestui fenomen astrologic.

Perioadele când Luna merge în gol, numite și Lună fără direcție sau Lună ineficientă sunt cele în care astrul nopții părăsește un semn zodiacal pentru a intra în următorul și nu interacționează cu alte planete. Într-un asemenea moment, satelitul Pământului este, parcă într-un vid de comunicare, ne-interacționând cu lumea exterioară. Perioadele Lunii fără direcție apar aproximativ la fiecare 2,5 zile și durează de la câteva minute până la 1-2 zile.

În vechime se considera că în aceste intervale de timp oamenii sunt lăsați nesupravegheați de Îngerii lor păzitori și, prin urmare, sunt supuși ispitelor și iluziilor de tot felul, fac greșeli, iau decizii pripite și ajung în situații delicate.

Din punctul de vedere al astrologiei moderne, Luna care merge în gol are un impact foarte nefavorabil asupra oricăror activități , provocând schimbări nedorite în afacerile în curs. Tot ceea ce începe în această perioadă se încheie într-un mod cu totul neașteptat – nu în sensul plăcut; orice eforturi și acțiuni, oricât de bine gândite ar fi acestea, nu dau un rezultat favorabil; întâlnirile și negocierile programate nu decurg așa cum ne-am dori, drumurile sunt făcute degeaba iar munca depusă nu ne este evaluată în mod adecvat.

În această perioadă, nu este recomandat să faceți tranzacții sau investiții mari, să cumpărați lucruri scumpe – cum ar fi să achiziționați imobile, să încheiați acorduri și să semnați contracte. Este contraindicat să cereți împrumuturi sau să dați bani cu împrumut. Orice măsuri de precauție trebuie respectate în asemenea intervale.

Când Luna merge în gol nu ar trebui să vă începem relații romantice – evoluția lor se va desfășura conform unui scenariu neplanificat și, cel mai probabil, se vor încheia printr-o dezamăgire. Nu ar trebui să faceți declarații de dragoste, cereri în căsătorie, să vă logodiți sau să planificați o nuntă în perioadele când Luna merge în gol.

Nu se lansează cărți, albume muzicale, premiere de filme, afaceri, site-uri, bloguri, promoții de orice fel.

Pe de alta parte, putem folosi aceste momente și în avantajul propriu – de exemplu, atunci când NU dorim ca acțiunile întreprinse într-un moment anume sa aibă vreun efect asupra cursului vieții noastre (de exemplu, putem merge la o întâlnire cu superiorii, în urma căreia bănuim că am putea. fi disponibilizați, certați sau penalizați – efectele negative vor fi minime:)). Sunt, de asemenea, favorizate orice activități spirituale ce au legătură cu introspecția și repausul: rugăciunile , meditațiile, somnul de recuperare, etc.

Mai jos aveți ( în format png) Calendarul Lunii fără direcție pentru această lună.

Copiați imaginea în telefon și planificați-vă în cunoștință de cauză evenimentele importante din viață.

Nu uitați: cel ce deține cunoașterea, deține întotdeauna avantajele și puterea. 🙂

Cu toată dragostea, Masha.