­čöą­čöą­čöąAm scris destul de mult despre aceast─â Lun─â Nou─â special─â zilele trecute, dar parc─â tot ar mai fi c├óteva idei de ad─âugat! ­čśÇ

Ziua aduce cu sine energiile num─ârului 1, care este punctul de pornire ╚Öi ├«nceputul tuturor ├«nceputurilor ├«n Univers. Simbolizeaz─â energia activ─â masculin─â, fiind imaginea omului ├«nsu╚Öi, care s-a n─âscut ╚Öi a venit ├«n aceast─â lume pentru a o re-cunoa╚Öte, a fi parte din ea, a o schimba. Luna Nou─â ├«n Berbec aduce cu ea acest flux de energie activ─â, impetuoas─â, manifestat─â ├«n ac╚Ťiune.

­čöąConjunc╚Ťia luminariilor cu Mercur ├«n gradul 12 al Berbecului ne d─â un impuls de a face ceva nou, de a prelua ini╚Ťiativa, de a ├«ncepe o nou─â etap─â a vie╚Ťii. Se pot na╚Öte ├«n mintea noastr─â planuri ╚Öi proiecte, concepute pentru a fi realizate rapid. Dar ritmul form─ârii lor va fi redus, deoarece rezisten╚Ťa circumstan╚Ťelor poate ├«ncetini sau bloca oportunit─â╚Ťile. Prin urmare, noile ├«nceputuri pot necesita mult efort.

­čöąP├ón─â pe 13 aprilie vom resim╚Ťi puternic ╚Öi influen╚Ťa conjunc╚Ťiei rigide ╚Öi dinamice dintre Marte ╚Öi Saturn. Din influen╚Ťele pozitive ale acesteia: eficien╚Ťa cre╚Öte, ne este mai u╚Öor s─â ne concentr─âm pe atingerea scopului ╚Öi ob╚Ťinerea de rezultate. Dac─â vom folosi aceast─â energie calm ╚Öi cu r─âbdare, putem face un salt semnificativ ├«n afaceri. Ideile, planurile vor fi ├«ndreptate spre proiecte umanitare sau colective pe termen lung. Prietenii ne pot ajuta la rezolvarea unor probleme dificile.

­čöąDar, acest aspect are multe scenarii complexe ╚Öi problematice. ├Än varianta negativ─â a scenariului, la nivel personal ╚Öi social, este posibil─â o izbucnire nea╚Öteptat─â a tensiunii acumulate. Putem tr─âi momente de dezam─âgire, de fric─â, provocate de faptul c─â multe lucruri vor merge prost sau foarte prost.

Vor exist─â multe ╚Öicane, care ne provoac─â iritare, sau am putea fi influen╚Ťa╚Ťi de diverse evenimente negative ├«n afara controlului nostru, care ne schimb─â dramatic planurile de via╚Ť─â. Pot exista obstacole ╚Öi ├«n afaceri p├ón─â pe 12-13 aprilie, iar pentru a dep─â╚Öi toate blocajele ╚Öi dificult─â╚Ťile, uneori va trebui s─â depunem, cum ziceam, super-eforturi.

­čöąProfesional. Pentru anumi╚Ťi nativi ( ├«n func╚Ťie ╚Öi de harta personal─â) planurile profesionale pot fi, cum am mai zis, perturbate de circumstan╚Ťe sau de voin╚Ťa altor oameni. Superiorii pot exercita presiune emo╚Ťional─â, controlul ╚Öi impunerea dur─â a voin╚Ťei se intensific─â, termenul de predare a unor lucr─âri se poate scurta, etc. Dar dac─â vom da dovad─â de re╚Ťinere ╚Öi ingeniozitate, obstacolele pot fi ├«ndep─ârtate cu succes, iar solu╚Ťiile g─âsite. Cu toate acestea, energiile at├ót de dure pot crea un fundal emo╚Ťional opresiv, oamenii put├ónd resim╚Ťi un sentiment de amenin╚Ťare sau de lips─â de perspective. Nu ceda╚Ťi ╚Öi nu v─â demotiva╚Ťi! Aceste energii pot provoac─â iritabilitate crescut─â, care la r├óndul ei poate duce la conflicte ╚Öi, uneori, chiar la agresiune. ├Än plan social se pot intensifica actele de cruzime, abuz de putere sau de manipulare f─âr─â scrupule. Este foarte important s─â ne p─âstr─âm calmul!

­čöą Comunicarea la nivel personal este ╚Öi ea, dinamic─â: oamenii afl─â lucruri noi, fac ceva ├«mpreun─â, se ceart─â, se ├«mpac─â – pe scurt, interac╚Ťioneaz─â intens. Procese active, care nu pot fi ocolite. Fiecare astfel de proces schimb─â pe neobservate ├«ns─â╚Öi esen╚Ťa rela╚Ťiei: mai ├«nt├ói la modul imperceptibil, dar, cu trecerea timpului, destul de tangibil.

­čöą S─ân─âtatea prime╚Öte o por╚Ťie de energie nou─â. Oamenii simt afluxul de putere, starea de s─ân─âtate se ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte, unele afec╚Ťiuni sau r─âni par s─â se vindece brusc sau corpul ├«╚Öi revine.

Dar, chiar ╚Öi a╚Öa, tot trebuie s─â avem grij─â de starea noastr─â psihic─â ╚Öi emo╚Ťional─â, pentru a nu aluneca ├«napoi ├«n starea de boal─â datorit─â epuiz─ârii nervoase. Este distructiv─â critica – at├ót la adresa noastr─â, c├ót ╚Öi a noastr─â la adresa altora. Evita╚Ťi persoanele critice ╚Öi instigatorii. Ca ╚Öi ieri, aten╚Ťie la migrene sau probleme oculare – este doar un exces al energiilor focalizat pe zona capului, ce va trece, odat─â ie╚Öit─â Luna din semnul Berbecului..

­čöą├Än aceast─â zi, este bine s─â ╚Ťinem post negru cu inten╚Ťia con╚Ötient─â de a ne purifica. Corpul ni se reseteaz─â. De aceea, foarte nociv ar putea fi m├óncatul compulsiv ├«n cantit─â╚Ťi mari dar ╚Öi influen╚Ťa alcoolului sau a altor substan╚Ťe cu efect similar, consumate ├«n energia Lunii Noi.

­čöąEste necesar s─â se acorde o aten╚Ťie deosebit─â cur─â╚Ťeniei corpului, pentru a ne cur─â╚Ťa ritualic de tensiunea anterioar─â. Orice procedur─â de purificare cu ap─â, chiar ╚Öi sp─âlarea banal─â pe m├óini ╚Öi pe fa╚Ť─â nu numai c─â vor elimina murd─âria fizic─â, ci ne vor ├«mbun─ât─â╚Ťi ╚Öi s─ân─âtatea c├ómpului mental. Mai multe detalii g─âsi╚Ťi ├«n Calendarul ├«ngrijirii pentru Aprilie.

­čöą Este benefic s─â avem drumuri pe parcursul zilei sau s─â ├«ndeplinim unele sarcini legate de drum. Acestea ne vor aduce ╚Öans─â ╚Öi schimb─âri ├«n bine.

­čöąVisele ne vor ademeni cu iluzii sau ne vor debusola cu mesaje, precum ni╚Öte ╚Öarade ├«nc├ólcite. Multe ÔÇŁmesaje divineÔÇŁ false, venite de fapt din astralul inferior.

­čöą ╚śi, chiar dac─â m─â repet: p─âstra╚Ťi-v─â cu orice pre╚Ť calmul, c─âci se vor g─âsi mul╚Ťi doritori s─â vi-l perturbe. Cel ce se men╚Ťine calm ╚Öi echilibrat are mai multe ╚Öanse s─â dep─â╚Öeasc─â ├«ntunericul.

Nu uita╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de un nou ├«nceput ╚Öi de aceast─â zi energic─â! Cu toat─â iubirea, Masha.