🔥 Așa cum ziua precedentă a fost dedicată construirii unei viitoare fundații, la fel și azi, vechile ”schele” care susțineau fundația, înainte ca ea să capete o formă, sunt distruse. Distrugerea gândurilor vechi, a formelor de acțiune și a obiceiurilor, a modului de viață. În procesul de distrugere, este important să se acționeze cu calm, astfel încât atunci când eliminați „structurile temporare” să nu distrugeți însăși baza afacerilor și a obiectivelor voastre.

🔥 Profesional lucrurile pot fi ușor frustrante. Crize în procese active, ce dau impresia că șansa v-a părăsit. Dar nu este așa: dacă analizați bine situația, veți putea rezolva dificultățile apărute. Este bine să ne dedicăm ziua planificării afacerii, programării evenimentelor, atragerii de resurse.

Totuși, deoarece Luna intră în semnul Gemenilor, informația primită în această perioadă se va asimila rapid. Este perioada ideală să studiem ceva nou, să căutăm surse de informare pe un subiect anume și să o analizăm foarte eficient.

🔥 Relațiile ne oferă și ele oportunitatea de a face ceva nou. Accentuarea elementului aer îmbunătățește comunicarea interumană și schimbul de idei. Poate apărea o nouă cunoștință sau poate veni o nouă idee, de la prieteni mai vechi. Dezvoltare, consolidare, schimbare. Este important să se păstreze onestitatea în relaționare pentru a-l vedea pe celălalt și a ne arăta pe noi înșine în lumina adevărului. Toată lumea văzând adevărul, poate trage concluziile corecte și necesare, care uneori pot fi neașteptate -acestea determinându-ne să construim relația într-o nouă direcție, alta decât până acum.

🔥 Sănătatea este bună, dar lentă. Recent a mai existat deja o astfel de tendință, când parcă simțim că fie atracția pământului a devenit mai puternică decât de obicei, fie noi, mai… denși. 🙂 Se chiar dacă nu există riscuri speciale de îmbolnăvire, mișcarea este greoaie, corpul parând mai mare și mai greu.

🔥 În această zi, este bine să ne facem ordine în casa, pe teritoriul nostru – nu doar pe al nostru, ci și în orice spațiu în care ne aflăm acum.

Și mai este important să fim atenți la lucrurile personale: neatenția se poate transforma în pierderi care nu vor mai putea fi recuperate ulterior. Ceea ce va fi pierdut în această zi va fi foarte greu de găsit.

🔥Visele din noaptea următoare ne vor sugera rezolvarea unor probleme de natură karmică.

🔥 Dacă aveți posibilitatea, mergeți la un copac viu, îmbrățișați-l, simțiți-i viața, rezistența și puterea. Acesta vă va oferi energie și susținerea.

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Chiar și în aceste vremuri! Cu drag, Masha.