🔥”Sinceritatea simulata este o inselatorie rafinata.” Francois de La Rochefoucauld

🔥Luna continuă să traverseze semnul Gemenilor. Tot din ultimul grad al Gemenilor încă își mai țese plasa întunecată Luna Neagră, parcă păstrând pentru final replica de grație, înainte să cadă cortina. Ei aș vrea să-i dedic cu această ocazie câteva cuvinte.

🔥Tema Lilith în Gemeni, activă de 9 luni încoace: Informație versus dezinformare și iată, apogeul influenței unui uriaș spațiu informațional manipulativ, care a atins în aceste zile acorduri maxime, de final. Subiectul respectiv a fost pus pe tapet încă din vara lui 2021 și își va încheia misiunea demonică în a doua jumătate a acestei luni.

Totuși, vălul gros al minciunii și iluziei se va disipa treptat, începând cu data de 15 aprilie și până în iunie, când vom începe să avem acces la o imagine cât de cât obiectivă a Realității, fără ”photoshop”. Pentru mulți dintre noi ceea ce se întâmplă, dacă am cedat măcar o frântură din atenția noastră acestui întuneric eliberat din adâncuri, a fost și este foarte greu de dus, deoarece a afectat aproape ireversibil ceva în sufletele noastre. Asa se manifestă Lilith în gradul terminal al Gemenilor.

🔥Cum să ne protejăm? În primul rând să ne concentrăm toată atenția pe altceva! Noi și nu terți, să decidem pe ce ne focalizăm propria atenție (și, implicit, energie).

În al doilea rând – să nu credem nimic din ceea ce se insistă a ni se pune în fața ochilor. Discernământ maxim și cercetare personală a oricărei informații induse, dacă tot ați fost expuși.

În al treilea rând – protejați copiii, cu orice preț. Zodia Gemeni reprezintă copiii, generația tânără și pecetea informațională distructivă a terorii și fricii s-a vrut pusă exact pe sufletele lor inocente. Nu în ultimul rând, Lilith în Gemeni accentuează tema abuzurilor sexuale asupra copiilor, în primul rând, informaționale (și tema respectivă a rulat pe fundal începând din vara trecută, multe dezvăluiri ajungând și în spațiul public). Protejați-i voi, ca părinți, deoarece o societate (și o cârmuire) care permite întunericului să intre în spațiul informațional al membrilor săi, oficial, necenzurat, la ore de maximă audiență, este una care și-a declarat pe față apartenența la partea întunecată și nu ne mai putem baza pe susținerea ei. Acestea le-am avut de spus cu privirea la Luna Neagră.

Acum, câteva recomandări, concret pentru azi:

🔥Profesional. Cum spuneam, redirecționarea atenției de la trash-ul informațional. Muncă, muncă și iar muncă ( parcă am mai zis asta, nu? :)) Acasă sau la job. Nicio clipă fără muncă. Munca creează protecție, atrage ajutoare, eliberează de gânduri rele, ajută la controlul emoțiilor.

🔥Bune în această zi sunt sarcinile legate de drum, de călătorii. Atât scurte cât și lungi. Și chestiunile legate de casă și spațiul personal sunt importante. Curățați locul șederii voastre, curățați-l de murdăria fizică și de impactul energetic negativ, îndepărtați obiectele străine și netrebuincioase. Am spus de mai multe ori că munca cu spațiul personal este foarte importantă acum. Munca fiecăruia, pentru a purifica mica lui bucată de spațiu, duce treptat la armonie generală, în egregorul din care faceți parte.

🔥 Relațiile sunt, de asemenea, strâns legate de casă, serviciu sau alt loc de reședință. Acolo unde avem o ”ancoră” fizică pentru un loc anume, acolo se dezvoltă conexiunile și comunicarea în această zi.

Există o schimbare în derulare, a vechilor atitudini asociate cu relațiile în general sau cu o anume persoană – această tendință se manifestă deja de câteva zile – dar astăzi este strâns legată de un anumit loc în spațiu.

🔥 Sănătatea, ca și cu o zi înainte, nu este rea în sine, dar trebuie să fim atenți la obiectele ascuțite și la cele fierbinți: riscurile sunt mai mari decât de obicei. Atenție și precauție! Atenție și precauție! 🙂

🔥 Este important să nu manifestăm astăzi lăcomie, cu noi , dar și cu cei dragi. Vorbim despre achiziții necesare și nu despre articole de lux. Medicamentele sau alimentele trebuie să fie de cea mai bună calitate, pantofii sau hainele – de asemenea. Economisirea pe sănătatea și confortul nostru sau a celor dragi în această zi nu va funcționa: un produs ieftin se va dovedi a fi pur și simplu nociv, bani – pierduți iar o persoană dragă sau chiar noi va trebui să suferim o lipsă de ceva, deoarece achiziția făcută nu ne va folosi la nimic.

🔥 Dacă aveți posibilitatea, aprindeți o lumânare.. Mergeți cu ea prin casa sau în spațiul în care vă aflați, conturând uși, geamuri, curățând fiecare colț.

Încercuiți-vă, de jos în sus și de sus în jos, ca și cum ați desena o spirală de-a lungul corpului. Curățați-vă cu lumânarea zona umărului stâng (trecut) și apoi a umărului drept (viitor).

Țineți lumânarea lângă frunte, acest lucru va ajuta la curățarea minții de amprentele mentale malefice.

Ridicați lumânarea deasupra capului, curățând canalul spiritual.

Doar asigurați-vă că puneți o ”pâlnie” de hârtie pe lumânare sau păstrați-o într-un suport mic pentru lumânare, astfel încât ceara să nu picure. Și aveți grijă când vă curățați aura, să nu atingeți cu flacăra părul sau hainele.

🔥Visele. În această noapte, ne va fi greu să adormim, deoarece tensiunea se va accentua. Nu trebuie să dăm crezare viselor, pentru că pot fi perturbate de fundalul astral complicat. Dar ne putem ruga mai mult înainte de somn sau putem face o scurtă meditație, pentru a ne asigura un somn liniștit.

🔥Bucurați-vă și fiți recunoscători pentru darul vieții. Chiar și acum! Sau poate, mai ales acum! Cu dragoste , Masha.

Artist: Edward Gordon, SUA. ”Sala de lectură”