🔥🔥🔥 De la muncă asiduă la schimbări bruște. Trebuie să fim foarte atenți pe parcursul întregii zile de vineri. Este ca o poartă, care se deschide brusc și, în deschidere, poate răni pe cel care stă în zona de pericol. Și poate, de asemenea, să ne dea acces către un spațiu, o realitate nouă sau doar să fie o poartă de ieșire dintr-o realitate învechită.

Nu este nevoie să ne aruncăm spre porți, imediat ce acestea se deschid; trebuie mai întâi să evaluăm modificările pe care ni le va aduce acest pas și abia apoi să începem un drum dincolo de poartă. Cel mai probabil, nu va exista posibilitatea să evităm complet trecerea prin această poartă. Dar avem o șansă reală să profităm de schimbări cu înțelepciune, în avantajul nostru.

🔥 Munca și, în general, activitățile încetinesc. Spre deosebire de zilele anterioare, astăzi este cel mai bine să evităm agitația și stresul excesiv, petrecând mai mult timp planificând, gândind și observând, deoarece ne pot veni noi informații. Resursele pot apărea sau dispărea. Important este că circumstanțele în care noi acționam până acum se schimbă, indiferent de așteptările sau de dorințele noastre.

🔥 Relațiile, dimpotrivă, devin mai… fundamentale, ca să zic așa. Aceasta nu este o stagnare; ci este legată de tot de ”trecerea prin poartă”, de apariția unor noi împrejurări care pot intensifică interacțiunea cu partenerul sau, dacă au existat dificultăți până acum, pot confirma necesitatea încheierii acesteia.

Ne este dezvăluită însăși esența relației cu cutare sau cutare persoană, care esență, desigur, poate fi ignorată un timp, dar să evităm la nesfârșit acest adevăr nu va fi posibil.

🔥 În domeniul sănătății sunt posibile niște schimbări bruște. Lovituri, răni, modificări de stare. Riscurile pentru organismele slăbite de boală sau de vârstă sunt încă mari. În același timp, posibilitatea unui nou tratament, adesea neașteptat și neplanificat, se poate deschide pentru o persoană bolnavă.

🔥Consultați Calendarul Frumuseții pe Aprilie pentru procedurile de îngrijire și înfrumusețare.

🔥 Și astăzi trebuie să ținem sub observație ușile și geamurile, la fel ca ieri; orice spargere/defecțiune ne va arăta necesitatea pregătirii pentru niște viitoare încercări.

🔥 Ca și în zilele anterioare, și astăzi călătorilor le stă bine cu drumul (și le merge bine la drum) chiar dacă acesta este unul scurt.

🔥Și mai este important astăzi să mențineți o interacțiune constructivă și ne-conflictuală cu copiii sub 12 ani (este vârsta când nu există încă energie adultă într-un copil sau aceasta abia începe să se formeze dar inocența și privirea clară încă este păstrată), să nu vă certați cu aceștia și să nu îi pedepsiți. Poate că copiii sunt cei prin care vi se va sugera acum calea cea bună. Cereți-le sfatul și ascultați-i cu atenție.

🔥 Și nu uitați să vă bucurați în fiecare zi și să-i vedeți frumusețea! Chiar și în aceste vremuri. Cu toată iubirea, Masha.

Artist: Helene Maria Turner, ”Morning”.