­čöą­čöą­čöą De la munc─â asidu─â la schimb─âri bru╚Öte. Trebuie s─â fim foarte aten╚Ťi pe parcursul ├«ntregii zile de vineri. Este ca o poart─â, care se deschide brusc ╚Öi, ├«n deschidere, poate r─âni pe cel care st─â ├«n zona de pericol. ╚śi poate, de asemenea, s─â ne dea acces c─âtre un spa╚Ťiu, o realitate nou─â sau doar s─â fie o poart─â de ie╚Öire dintr-o realitate ├«nvechit─â.

Nu este nevoie s─â ne arunc─âm spre por╚Ťi, imediat ce acestea se deschid; trebuie mai ├«nt├ói s─â evalu─âm modific─ârile pe care ni le va aduce acest pas ╚Öi abia apoi s─â ├«ncepem un drum dincolo de poart─â. Cel mai probabil, nu va exista posibilitatea s─â evit─âm complet trecerea prin aceast─â poart─â. Dar avem o ╚Öans─â real─â s─â profit─âm de schimb─âri cu ├«n╚Ťelepciune, ├«n avantajul nostru.

­čöą Munca ╚Öi, ├«n general, activit─â╚Ťile ├«ncetinesc. Spre deosebire de zilele anterioare, ast─âzi este cel mai bine s─â evit─âm agita╚Ťia ╚Öi stresul excesiv, petrec├ónd mai mult timp planific├ónd, g├óndind ╚Öi observ├ónd, deoarece ne pot veni noi informa╚Ťii. Resursele pot ap─ârea sau disp─ârea. Important este c─â circumstan╚Ťele ├«n care noi ac╚Ťionam p├ón─â acum se schimb─â, indiferent de a╚Ötept─ârile sau de dorin╚Ťele noastre.

­čöą Rela╚Ťiile, dimpotriv─â, devin mai… fundamentale, ca s─â zic a╚Öa. Aceasta nu este o stagnare; ci este legat─â de tot de ÔÇŁtrecerea prin poart─âÔÇŁ, de apari╚Ťia unor noi ├«mprejur─âri care pot intensific─â interac╚Ťiunea cu partenerul sau, dac─â au existat dificult─â╚Ťi p├ón─â acum, pot confirma necesitatea ├«ncheierii acesteia.

Ne este dezv─âluit─â ├«ns─â╚Öi esen╚Ťa rela╚Ťiei cu cutare sau cutare persoan─â, care esen╚Ť─â, desigur, poate fi ignorat─â un timp, dar s─â evit─âm la nesf├ór╚Öit acest adev─âr nu va fi posibil.

­čöą ├Än domeniul s─ân─ât─â╚Ťii sunt posibile ni╚Öte schimb─âri bru╚Öte. Lovituri, r─âni, modific─âri de stare. Riscurile pentru organismele sl─âbite de boal─â sau de v├órst─â sunt ├«nc─â mari. ├Än acela╚Öi timp, posibilitatea unui nou tratament, adesea nea╚Öteptat ╚Öi neplanificat, se poate deschide pentru o persoan─â bolnav─â.

­čöąConsulta╚Ťi Calendarul Frumuse╚Ťii pe Aprilie pentru procedurile de ├«ngrijire ╚Öi ├«nfrumuse╚Ťare.

­čöą ╚śi ast─âzi trebuie s─â ╚Ťinem sub observa╚Ťie u╚Öile ╚Öi geamurile, la fel ca ieri; orice spargere/defec╚Ťiune ne va ar─âta necesitatea preg─âtirii pentru ni╚Öte viitoare ├«ncerc─âri.

­čöą Ca ╚Öi ├«n zilele anterioare, ╚Öi ast─âzi c─âl─âtorilor le st─â bine cu drumul (╚Öi le merge bine la drum) chiar dac─â acesta este unul scurt.

­čöą╚śi mai este important ast─âzi s─â men╚Ťine╚Ťi o interac╚Ťiune constructiv─â ╚Öi ne-conflictual─â cu copiii sub 12 ani (este v├órsta c├ónd nu exist─â ├«nc─â energie adult─â ├«ntr-un copil sau aceasta abia ├«ncepe s─â se formeze dar inocen╚Ťa ╚Öi privirea clar─â ├«nc─â este p─âstrat─â), s─â nu v─â certa╚Ťi cu ace╚Ötia ╚Öi s─â nu ├«i pedepsi╚Ťi. Poate c─â copiii sunt cei prin care vi se va sugera acum calea cea bun─â. Cere╚Ťi-le sfatul ╚Öi asculta╚Ťi-i cu aten╚Ťie.

­čöą ╚śi nu uita╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi ├«n fiecare zi ╚Öi s─â-i vede╚Ťi frumuse╚Ťea! Chiar ╚Öi ├«n aceste vremuri. Cu toat─â iubirea, Masha.

Artist: Helene Maria Turner, ÔÇŁMorningÔÇŁ.