🔥🔥🔥 Weekend-ul continuă perioada de schimbări neașteptate și noi oportunități. Presiunea devine însă mai mică: ambele zile aduc mai mult succes în acțiuni și mai multe evenimente favorabile, însă, doar pentru cei care știu să acționeze rapid, hotărât și abil.

Sâmbăta, în prima parte a zilei – ca o continuare a atmosferei de vineri, încă ne mai putem confrunta cu situații dificile și chiar periculoase, când poate apărea o alegere între ceea ce ne spune vocea conștiinței și un beneficiu de moment. Fiecare va trebui să decidă singur care este varianta optimă, dar trebuie să ținem minte că va trebui să plătim mai târziu, pentru orice alegere ce nu respectă Logica Divină.

Duminica ne revelează o cale de ieșire dintr-o situație dificilă și de lungă durată, dar trebuie să credem cu tărie în propria persoană și în ajutorul divin.

🔥 Sâmbătă, în sfera profesională ne putem aștepta la știri, la stări de inspirație, precum și la evenimente care trezesc în noi niște abilități, despre care fie nu aveam știință că le-am deține, fie pe care nu le foloseam. Va trebui să muncim mult; e un moment potrivit pentru a începe ceva nou și vom avea susținere de Sus pentru a face primii pași într-o zonă total necunoscută.

Duminică va trebui să ne calmăm cu activitățile profesionale și să ne activăm gândirea analitică: poate că ne asumăm unele sarcini, pentru care încă nu avem suficiente cunoștințe sau abilități, ceea ce duce la un rezultat final incomplet; așa că mai întâi ar fi util să aprofundăm anumite lucruri noi și apoi să ne întoarcem la ceea ce făceam.

🔥 În relații, sâmbăta apar niște necazuri sau evenimente neplăcute cauzate de acțiuni insuficient gândite din trecut. Dar, este acel caz, când necazurile pot fi evitate, eschivându-ne de la o confruntare directă cu acestea, pentru a nu alimenta cu energie situația. Atunci totul se va stinge de la sine.

Duminică, dimpotrivă, în contactele directe cu alți oameni poate lua naștere ceva nou în care să fiți implicați, ceva care va necesita acțiuni hotărâte și manifestarea celor mai bune calități umane pe care le deținem.

🔥 Sănătatea sâmbătă, ca și cu o zi înainte, poate aduce situații neașteptate care ne pot lua prin surprindere și necesită, soluții și decizii luate pe loc, precum un tratament de urgență modificări cardinale ale stilului de viață sau odihnă. Duminică, riscul major are legătură cu zona spatelui – rinichi, mușchi dar, cel mai mare este la coloană. Și tot în aceeași zi, putem suferi anumite vătămări fizice, cauzate de propria noastră neglijență.

🔥 Ambele zile sunt caracterizate de o intuiție puternică ce sesizează momentele de sincronicitate, noi putând, teoretic, obține informația potrivită la momentul potrivit, dar…. numai dacă credem în noi și suntem gata să ne ascultăm vocea interioară. Uneori, de Sus, ne pot veni sfaturi tainice și inexplicabile, care ar fi mare păcat să fie ignorate ( deoarece, neglijând vocea Sinelui superior, putem închide pe viitor această ușă)

🔥 Ca și vineri și în acest weekend un real beneficiu reciproc ne va aduce comunicarea cu copiii; fără a le face educație, fără superioritate, doar acordându-le atenție binevoitoare și comunicând cu ei pe picior de egalitate. Dacă un adult se va lăsa în voia intuiției în aceste două zile, atunci prin copii el va putea comunică direct cu Planul Superior de Conștiință. Copiii pot împărtăși din înțelepciunea lor ancestrală cu toți cei care îi vor putea auzi.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită cu inima deschisă către Cer, luând exemplu de la copii! Cu drag, Masha.

Artist: Francis Coates Jones ”Mother and_daughters playing chess”