🔥Noua săptămână aduce cu ea vântul proaspăt de aprilie, care se va transforma periodic în uragan. Dezlănțuirea naturii în floare, râuri de energie, marea magie a punctului energetic Beltaine (1 mai) care va începe să se facă simțită. În fața noastră se află Luna Plină a lui aprilie – Luna Ierbii, care străbate prin orice obstacole. Iarba, vântul, ploaia, Soarele și magia naturii sunt gratuite și de neoprit.

🔥Oamenii vor fi scoși din cadrul firesc, familiar, de siguranță în care au acționat până acum și în care își puteau cântări fiecare pas. Li se dă ocazia de a face lucruri în niște situații pe care nu le vor putea controla, pe propriul risc și pe propria răspundere. În energia naturală a creativității, omul e lăsat să facă tot ce dorește. Dar, spre deosebire de iarbă și vânt cărora nu le pasă de consecințele libertății lor manifestate – un om, pentru a fi sigur de succes, iar uneori chiar și de propria siguranță, va trebui să își asume responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile sale.

Să fim curajoși, chibzuiți, hotărâți, dar , în același timp corecți și smeriți – iată, pe scurt, ce cere săptămâna aceasta de la fiecare dintre noi. Multe lucruri ar mai fi de spus, dar să ne întoarcem la atmosfera zilei de azi. 🙂

🔥O zi în care e bine să te oprești, înainte de a face un nou pas și a evalua, ce ai făcut. Apoi, dacă totul e bine, asumă-ți noi începuturi, învață lucruri noi, observă cum se comportă spațiul din jur…..și nu te grăbi. Astăzi încă îți mai poți permite asta.

🔥Cum spuneam, e bine să începem ceva nou, dar nu e bine deloc să lăsăm neterminate niște sarcini mai vechi. Întâi încheiem, abia apoi începem, nu lăsăm deoparte ceva pentru a începe altceva. Vom avea nevoie de o nouă pregătire, de noi informații – exclusiv practice, gen formulare, instrucțiuni de utilizare sau formule de calcul, pentru a ne putea face munca. Fără acestea nu va fi posibil să înaintăm.

🔥În relații se va manifesta energia justiției. Dacă și până acum comunicarea a fost una echilibrată, atunci ea va rămâne așa. Dar, într-o relație distorsionată și lipsită de armonie se va dezvălui cine e dreptul și cine e vinovatul. Inițiatorul unei nedreptăți poate acum să dea înapoi, pentru a se salva de ricoșeul justiției. Victima nedreptății își dezleagă ”aripile” puterii personale, își conștientizează inocența și, prin urmare, acționează într-un mod rezonabil, calm și pe deplin justificat.

🔥 Sănătatea de astăzi este cea pe care o merităm. Cum ne-am comportat cu noi și cu sănătatea noastră până acum, așa ne vom simți. Sper că nimeni dintre voi nu s-a dezlănțuit peste măsură în acest weekend pentru că petrecăreții vor fi ”muștruluiți” în mod special. Riscul principal este în zona tractului gastrointestinal, pe parcursul întregii săptămâni, așa că fiți mai atenți la alimentație.

🔥Calendarul frumuseții pentru Aprilie ne va da sugestii cu privire la orice proceduri de îngrijire pe care dorim să le programăm în această săptămână și la zilele optime. Abonați-vă și consultați-l.

🔥Noaptea ce urmează este perfectă pentru vise conștiente. Putem pune întrebări, înainte de a adormi, ca să putem primi răspunsuri în vis. În general, pe parcursul întregii zile orice metode de divinație sunt eficiente și ne dau acces deplin la informații.

🔥 O zi excelentă pentru a interacționa și a vă încărca de energie pozitivă prin elementul Pământ. Această interacțiune include grădinăritul și horticultura, dacă vremea o permite, sau doar mersul pe jos, comunicarea cu pământul, cu copacii, cu pădurea. Dacă sunteți băftoși și vă aflați într-un loc cu climă caldă, atunci ar fi bine să stați pe pământ/nisip/stâncă cu picioarele goale, pentru a vă împământa și a absorbi marea lui putere. Pentru orășenii înrăiți, greu de scos din propriile lor bârloguri tehnologizate – barem udați și afânați pământul florilor de cameră, atingeți-le cu drag frunzulițele sau înconjurați-vă de câteva cristale. 😀 Cele mai puternice vor fi opalul de foc, hematita, carneolul, chihlimbarul, dar puteți să vă conectați la orice cristal aveți la îndemână..

🔥 Atenție ( din nou) la obiectele ascuțite: dacă acestea cad, este un avertisment că în curând ar putea intra în casă/la locul de muncă, o persoană neplăcută, sau chiar un inamic, care nu ne dorește binele.

🔥 Orice s-ar întâmpla, în această zi este mai bine să lăsăm deoparte gândurile despre bani, despre bunăstarea materială, despre câștiguri sau pierderi, pentru a nu alunga cu fricile și dorințele noastre abundența și prosperitatea. Mai bine mergem la o plimbare prin pădure sau parc, atingând pământul cu mâna. Mâna se va vindeca și se va încărca și apoi cu ea ne vom vindeca și pe noi.

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.